Veģetatīvā nervu sistēmas disfunkcija

Aizsāka Binnia 

Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
25.06.2008 13:54
Es tâ mierîgi nosvinçjos, tik saçdos visâdus`asumus` un tagad ar vçderu un sliktu dûðu mocos, nevar îsti saprast, kas pie vainas-jaunâs zâles (anfranil), stress, vçdera vîruss vai marinçtie çdieni! Bail, ka atkal èûla neuzdod :(
Labdieniò!

Nosvinçju skaisti. Protams, ar savâm dieniðíajâm zâlîtçm, (domâju medikamentus).
Tomçr esmu ïoti laimîga, ka biju kopâ ar ìimeni un visiem saviem mîïajiem!
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
25.06.2008 16:21
Prieks par visiem, kas labi jutâs svçtkos :):):) un þçl tos, kuriem neizdevâs izbaudît svçtkus sava sliktâs paðsajûtas dçï :(
Es arî tîri neko nosvinçju, dzert nedzçru alkoholu, bet pieçdos gan visvisâdus labumus un jûtos o.k.
Vai tik tev brasilia - tâ sliktâ dûða arî nav VD simptomi?
Pârsvarâ daudzos VD simptomus: liekâs, ka ir kuòìa èûla, liekâs, ka sirds stâsies, sajukðu prâtâ, nomirðu ...bla, bla, bla...vai Jums neliekâs, ka daudzus ðos simptomus var salikt vienâ teikumâ ES NENORMÂLI UZTRAUCOS PAR SAVU VESELÎBU, JO BAIDOS NOMIRT un tâ vietâ, lai apzinâtos, ðos pârus vârdus, mçs redzam simptomus: svîðanu, paniku, sirds pârsitienus, sliktu dûðu.
Un jâstrâdâ nevis ar simptomu izpausmçm, bet ar mûsu domâm par veselîbu, eksistenci, nâvi.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
25.06.2008 16:56
Protams, protams kiki31, ir jau kâ Tu saki, par tâm nenormâlajâm bailçm par savu veselîbu...

Psihtrp. uzskata, ka mana sliktâ dûða ir VD simptoms, bet tâ kâ man ir þults reflukss, un pirms mçneða uzradâs 12 p. zarnas èûla, kad arî sâkâs sliktâ dûða (pirms tam 2x bija slikta dûða autobusâ, kas arî man bija negaidîti) tâpçc nevaru saprast ar ko to saistît...
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
25.06.2008 18:59
Varbuut kaads var pastaastiit kaa pareizi jaaelpo leekmju briizjos un varbuut ir kaadi speciaali punkti uz kuriem jaaspiezj!!
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
25.06.2008 18:59
man taas leekmes vienmeer izpauzjaas ar sirds staashanos!!
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
25.06.2008 20:23
Brasilia

jaa, Tavai chuulai gan tie pipari patika... vot, gudras meitenes...


rainis23

spiest ar vienu vai abaam sakrustotaam rokaam uz kruutiim vai elpot papiira maisinjaa, lai nav hiperventilaacija un nekljuust veel nelabaak.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
25.06.2008 21:34
Runcen, bet man ârste atïâva visu çst, izòemot skâbenes, rabarberus, dzçrvenes, jânogas, citronus un lokus...Tâ jau cietos un neçdu neko stipru, nu vienreiz saòçmos un ðe tev :(
man ārsts tagad pateica ka man ir ostehondroze,tagad kad paliek slikta dūša un citreiz nestabila sajūta,satraukums es nevaru saprast vai tas man ir VD vai no muguras,varētu būt ka man tas ir tikai no muguras?
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
25.06.2008 22:59
Brasilia

kunjgja gljotaada ir iecietiigaaka pret piparotu nekaa meeles un mutes, bet tomeer... labaak aizdziedee, un tad pamazaam...

lai gan, ja Tev kunjgjis ir signaala deveejs par stresu, vinjsh atkal var sveicinaat...

bitiite

nestabila sajuuta un slikta duusha var buut no osteohondrozes, bet ne satraukums. savukaart VD arii var veicinaat gan sliktu duushu, gan nestabilitaates sajuutu. masee muguru. iemaacies pashmasaazhu, vingro, lai osteoh. neprogresee. no satraukuma muskulji savelkas veel stipraak -> nestabila sajuuta vai saapes pastiprinaas -> atkal satraukums -> atkal sasprindzinaajums utt. pa apli... viens otru pastiprina un uztur.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
26.06.2008 08:30
Raini 23-
Es elpoju tâ un to var darît arî tâ, ka citi apkârtçjie neko îpaðu nemana.
Visu laiku kamçr ir stress, vienkârði elpo lçni un dziïi, jo tad kad mçs satraucamies, mçs elpojam taisni otrâdi, âtri un sekli.Man tâda elpoðana palîdz,
ir gadîjies, ka veselu dienu tâ elpoju.Ïoti vienkârði, bet kaut kâdâ ziòâ palîdz!
kâ reaìçt?
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
26.06.2008 10:41
AD lietoju 1g.8m., tad lçnâm pârtraucu , viss kârtîbâ. Taèu ir diezgan pamatîgi miega traucçjumi, bet tie pârsvarâ visu laiku bijuði, arî AD lietoðanas laikâ.
Bija vajadzîba doties pie ìim. ârsta, va vidu citâm problçmâm, ieminçjos, ka ir problçmas ar miegu. Viòa uzreiz- jâsâk atkal lietot AD. Es ðokâ. Stâstu, ka man nav tâdas problçmas ar nervu sist. kâ bija agrâk, varçtu teikt, vispâr nav problçmu, tikai tas miegs...Viòa- citas izejas nav.Tad nu nodomâju, vai tieðâm tik vieglu roku cilvçki tiek sçdinâti uz AD. Drîz jau pie vîrusiem ar gribçs izrakstît tos :(
Pastâstiet, kâ jûs tiekat ar miega lietâm galâ? Gan jau kâdai ir traucçjumi, vai grûti iemigt, vai bieþa pamoðanâs naktî?
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
26.06.2008 14:31
Kâ tev paðai liekâs, vai gribâs atgriezties pie AD, kur ir tava iekðçjâ sajûta vai to noteiks tikai dakters?
man arî bija miega traucçjumi aptuveni pat pus gadu pçc AD lietoðanas, dzçru nomierinoðâs tçjas pirms gulçtieðanas. Daktere ieteica dzert balderiâna tabletes, bet man no viòâm diemþçl alerìija. Ko saka tavs psihiatrs vai psihoterapeits?
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
26.06.2008 18:19
Padzer nomierinoðâs tçjiòas pirms gulçtieðanas, varbût lîdzçs..
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
26.06.2008 18:30
cilveeki tieshaam vieglu roku tiek seedinaati uz AD. izskataas, ka arvien vieglaak. gjimenes aarsts nav tas, kam vispaar liela jeega staastiit par miegu. jebkuraa gadiijumaa buus ripa.

cita izeja ir. gjimenes aarstam parasti nav, bet Tev ir. dveeseliski/psihologjiski trauceejumi. neba ar zaaleem tos "aarstee".

man ir bijis periodisks bezmiegs. ruugtaa maaciiba, kas ieguuta, ir shaada -- ja paljaujas tikai uz zaaleem, tad ir chau. vari tikai kaapinaat devu. no saakuma AD, peec tam var veiksmiigi pievienot kaadu fluanxolu vai citu muuzhiigo iepriecinaataaju, tad veel trankvili...

ja taa turpina, tad pamazaam naakas paariet uz citu AD, tad jau niknaaku neiroleptikji, tad citu trankvili, arii niknaaku, kameer skaniiga diagnoze, jo personiiba reaali nobruuk no shaibaam vien.

es neesmu pret zaaleem principaa. bet taas straadaa tikai tik ilgi, kameer dziivojas pa muusu rumpi, bet peec tam viss saaksies no jauna.

ja saak ar zaaleem, tad es domaaju, ka to driikst dariit ljoti, ljoti skopi ar atzinju, ka tas man ir uz laiku, un ar jautaajumu, ko es savaa labaa taalaak dariishu. bet tam jau vairs nav nekaada sakara ar aarstiem un mediciinu.

taalaak katrs riikojas peec savas saprashanas un ticiibas.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
27.06.2008 22:41
Kâ Jûs domâjat (stulbs jau laikam jautâjums), bet vai AD var ierosinât èûlas vai iekaisuma ,vçdeera orgânos, raðanos? Man kaut kâ jau otro reizi sakrît, kâ sâku dzert AD (1.reiz Fevarin, tagad Anafranil), tâ otrâ dienâ sâk puncis niíoties un iepriekðçjo reiz tiku pie èulas un iekaisuma, ceru, ka ðoreiz tik iekaisums, bet sajûtas lîdzîgas, kâ iepriekðçjâ reizç, mostos naktî augðâ ar visu Cloni (ne reizi iedzerot vinu, neesmu nakts vidû modusies), lai paçstu un tad var gulçt tâlâk...

Atradu vienâ ârzemju lapâ, ka 1 no 1000, var bût èulas, iekaisumi, bet tas pie noteikuma, ja rakstîto pareizi iztulkoju :) Krievu lapâs par to nekasd minçts nav...
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
27.06.2008 22:46
Droði vien jau, ka var. Man arî gastrîta problçmas sâkâs, kad ârste pçc kritiena sâka rakstît veselu èupu zâles. Tur gan bija arî pretsâpju lîdzekïi, tie, kas izraisa kuòìa iekaisumu. Ir gan tâ, ka domâju, ka gastrîts man kaut kâdâ formâ laikam ir bijis arî agrâk, bet tas mani netraucçja. Ðaibas provocçja to, kâ ir tagad.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
27.06.2008 22:53
Nu bet Tu jau noteikti ilgstoði lietoji tos nesteroîdos pretsâpju lîdzekïus? Tad varçtu bût, jo tie jau arî èulas izraisot..

Bet vai man no 1 tabletes tas jau var notikt?
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
27.06.2008 23:23
Brasilia-tu takð gudrs cilvçks :) vai neliekâs, ka tâ ir kârtçjâ VD izpausme-bailes dzert zâles?Nu galîgi jau manuprât neloìiski sanâk, ka no vienas tabletes.Jâ, ir dzirdçts, ka var dabût kuòìa iekaisumus un citas lietas, bet ïoti ilgstoði lietojot zâles un lielâs devâs.Vai tâ problçma nav tavâ galviòâ?
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
27.06.2008 23:28
Nu gan jau, ka galviòâ, bet tâda sakritîba man kaut kâ aizdomîgi ðíiet :)

Nenoliegðu pirms AD uzsâkðanas stress bija ne pajokam...ne jau katru dienu uz vairâkâm bçrçm jâiet...
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
27.06.2008 23:39
Other Events Observed During the Premarketing Evaluation of Anafranil

During clinical testing in the U.S., multiple doses of Anafranil® (clomipramine hydrochloride capsules USP) were administered to approximately 3600 subjects. Untoward events associated with this exposure were recorded by clinical investigators using terminology of their own choosing. Consequently, it is not possible to provide a meaningful estimate of the proportion of individuals experiencing adverse events without first grouping similar types of untoward events into a smaller number of standardized event categories.

In the tabulations that follow, a modified World Health Organization dictionary of terminology has been used to classify reported adverse events. The frequencies presented, therefore, represent the proportion of the 3525 individuals exposed to Anafranil who experienced an event of the type cited on at least one occasion while receiving Anafranil. All events are included except those already listed in the previous table, those reported in terms so general as to be uninformative, and those in which an association with the drug was remote. It is important to emphasize that although the events reported occurred during treatment with Anafranil, they were not necessarily caused by it.

Events are further categorized by body system and listed in order of decreasing frequency according to the following definitions: frequent adverse events are those occurring on one or more occasions in at least 1/100 patients; infrequent adverse events are those occurring in 1/100 to 1/1000 patients; rare events are those occurring in less than 1/1000 patients.


Body as a Whole - Infrequent - general edema, increased susceptibility to infection, malaise. Rare - dependent edema, withdrawal syndrome.


Cardiovascular System - Infrequent - abnormal ECG, arrhythmia, bradycardia, cardiac arrest, extrasystoles, pallor. Rare - aneurysm, atrial flutter, bundle branch block, cardiac failure, cerebral hemorrhage, heart block, myocardial infarction, myocardial ischemia, peripheral ischemia, thrombophlebitis, vasospasm, ventricular tachycardia.


Digestive System - Infrequent - abnormal hepatic function, blood in stool, colitis, duodenitis, gastric ulcer, gastritis, gastroesophageal reflux, gingivitis, glossitis, hemorrhoids, hepatitis, increased saliva, irritable bowel syndrome, peptic ulcer, rectal hemorrhage, tongue ulceration, tooth caries. Rare - cheilitis, chronic enteritis, discolored feces, gastric dilatation, gingival bleeding, hiccup, intestinal obstruction, oral/pharyngeal edema, paralytic ileus, salivary gland enlargement.
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
28.06.2008 14:05
jebkuras zaales viennoziimiigi ir ar kaut kaadu nelabu ieguldiijumu. lielu vai mazu, bet ir...

zinaamaa meeraa apburtais loks.
Man ðodien 15.00 jâbût pie friziera (pati pieteicos!)...

Bet jau tagad stresoju - kâ nu bûs, kas nu bûs...Stulbums kautkâds! Bet atmest ar roku arî negribas...tad jau bailçm ceïð bûs vaïâ...

Domâju ieòemt kautko nomierinoðu un tomçr iet...plus vçl "âtrâ palîdzîba somiòâ!"

Nu tâdas sajûtas un pârdomas...kaut nu jau staigâju ïoti labi...:)
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
30.06.2008 12:50
Skaudri-
Lai veicas, galvenais izturi liidz galam un atceries, ka tu vari jebkuraa mirklii piecelties un aiziet, taa ka uz prieksu!
to 123
paldies!:)
Gâjiens pie friziera izdevâs ïoti labi!UH!
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
01.07.2008 12:11
Nez kur Remedy palicis, kaa izneema zaales no somas, taa pazuda....
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
01.07.2008 12:13
Re: Veìetatîvâ nervu sistçmas disfumnkcija
01.07.2008 12:49
Jâ, Remedy, kâ veicâs?
jâ,patieðâm!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 6?
Ziņa: