Arkâdijs Pancs-kâdi komentâri par ðo dakteri?

Aizsāka kiki31 

Arkâdijs Pancs-kâdi komentâri par ðo dakteri?
01.07.2008 17:45
Vai kâdam ir bijusi saskarsme ar psihoterapeitu Arkâdiju Pancu?
Kâdas atsauksmes?Man ir radies ðâds priekðtats: it kâ ïoti zinoðs un "tehnisks cilvçks", bet cilvçciskais faktors-nu tâ pabçdîgi :(((
Re: Arkâdijs Pancs-kâdi komentâri par ðo dakteri?
01.07.2008 17:49
ja Tu gribi cilveecisko faktoru, tad jaaiet pie kaadas jaunas psihologjiites uz smilshu terapiju, nevis pie psihoanaliitikja...

nav domaats uzbraukt, bet tehnikaa ir visa psihoanaliitikju fishka... parasti visi labumi nav dabuujami vienaa personaa.
Re: Arkâdijs Pancs-kâdi komentâri par ðo dakteri?
01.07.2008 20:46
Runcene-
vai tu pati esi bijusi pie viòa?varbût nedaudz nekorekti pateicu, iet runa jau arî par daktera pieeju terapijai, katrâ gadîjumâ man viòa terapija nevis pacçla, bet iedzina "purvâ" un izmisumâ, terapijas laikâ nomainîju darbus 5, dçï tâ, ka nespçju strâdât - salîdzinâjumâ pie paðreizçjâs dakteres eju nedaudz vairâk kâ divus gadus un neesmu nomainîjusi nevienu darbu!7 gadu laikâ viena pati muïïâjos un nesapratu daudzas lietas vairâku gadu garumâ, pie paðreizçjâs dakteres esmu daudzas ðîs lietas izrisinâjusi un gâjusi vçl tâlâk. Un zinu, ka mana vislielâkâ kïûda bija tâ, ka uzticçjos tikai daktera gudrajiem papîriem un neieklausîjos sirdsapziòâ, kas teica, ka man nepatîk nâkt pie ðî cilvçka.Kâda tad var bût terapija, ja tev tas cilvçks nesimpatizç?Mçs taèu neuzticçsimies jebkuram cilvçka, tikai tâpçc, ka viòam gudra galva.Un ja jau viòð tik gudrs, kâpçc tad nesaprata vai negribçja saprast, ka man ir vajadzîga cita terpija, pieeja vai dakters. Patiesîbâ tas jau ir jautâjums Arkâdijam Pancam un man ïoti þçl, ka man vajadzçja 7 gadus lai daudz ko sapratu: þçl par bojâtiem nerviem, veselîbu un arî protams naudu.
Re: Arkâdijs Pancs-kâdi komentâri par ðo dakteri?
01.07.2008 21:21
es neesmu bijusi, bet es zinu, par ko runa. kad Tu ieprieksheejo reizi posteeji par saviem 7 gadiem, gandriiz biju gatava baazt galvu kjiilaa, ka esi bijusi pie vinja...

es domaaju, ka Tu neesi nosviedusi naudu zemee. man ir mazliet cita versija, IMHO.

ne Tu pirmaa, nedz peedeejaa, kam viens psihoterapeits atrauj valjaa emocijas, un dabuu par to visus pasaules laastus, jo taa ir strutainaa kjirurgjija, kad griezh bezmaz dziivu miesu, jo anesteezija nedarbojas... dazhi paliek pie shii terapeita, dazhi ne, - meklee citu. es paliku pie saveejaa, lai arii esmu bijusi zveeraa nikna un gatava zemes spert gaisaa un nonest vinja kantori... man arii galva riktiigi nobruka. nu taa liidz kjeemam. taapeec varu saprast Tavas emocijas.

es saveejam peec laika visu sagaazu virsuu, ko domaaju... ljoti daudz sapratu par sevi taa rezultaataa.

meegjini ar savu tagadeejo terapeitu parunaat par to, kas notika pie A.P... varbuut tomeer ieraudziisi tam visam kaadu jeegu.
Re: Arkâdijs Pancs-kâdi komentâri par ðo dakteri?
02.07.2008 08:48
esmu bijusi zveeraa nikna un gatava zemes spert gaisaa un nonest vinja kantori... man arii galva riktiigi nobruka. (c)

Nu i terapija...un ir, kas uz kaut ko tâdu parakstâs :(
Re: Arkâdijs Pancs-kâdi komentâri par ðo dakteri?
02.07.2008 09:09
Neesmu psihoterapijâ nekâds "iesâcçjs", 10 gadus kopumâ esmu gâjusi un pietiekami analizçjusi gan sevi gan dakteri.
Neteicu, ka AP ir slikts dakters, bet man viòð nebija piemçrots/vai viens otram un varbût kâdam citam viòð arî ïoti labi palîdz.Gribçju teikt tikai to, ko saka arî paði psihoterapeiti, ka svarîgi ir kâ pacients uztver dakteri.
Un manuprât 7 gadi ir pietiekoði ilgs laiks, lai apstâtos un padomâtu vai terapija ir bijusi lietderîga un esmu par 100 proc. pârliecinâta par savu toreizçjo lçmumu un to nenoþçloju.
Par patreizçjo dakteri varu teikt, arî neiet viegli, brîþiem ïoti grûti ( un viòa nav nekâda "jauna psihologjiite uz smilshu terapiju", bet gan dzîves pieredzçjusi un profesionâla daktere), bet esmu viòai ïoti pateicîga, jo ir mainîjusies mana dzîves kvalitâte un joprojâm manî notiek pârmaiòas uz labo pusi.
O.k. nav vçrts ar tevi diskutçt :) tev ir savi uzskati, man savi :)
Re: Arkâdijs Pancs-kâdi komentâri par ðo dakteri?
02.07.2008 10:45
es to vnk piedaavaaju kaa versiju... tie nav pat uzskati... jo kaut ko uzskatiit var tikai par zinaamaam lietaam...
Ziniet, man ir tāda sajūta, tāpēc kā Jūs pēc A.Panca apmeklējāt jau pietiekošu laiku citu terapeitu, ka Jums tagad ir radušies jūtas par attiecībām ar Pancu, kādas tas bija Jūsu ārstēšanas laikā pie viņa
Es arī domāju, ka šis sajūtas svarīgi ir pārrunāt, kā šeit jau rakstīja citi cilvēki, vai ar Jūsu pašreizējo terapeiti, vai ar pašu Pancu. Es darītu otru. Jo uzskatu, ka tas ir ātrāka risināšanas metode.

Par cilvēcisko faktoru: ja, varu apliecināt, ka esmu bijusi pie Panca, un tieši viņš bija tas, kas viscilvēciskākā veidā palīdzējs mani, jo atšķirībā no visiem pārējiem – bija pareizi sapratis, kur ir problēma, apgriezis gluži otrādi manu nepareizo ( ieaudzināto) attieksmi pret sevi un apkārtējiem. Un kas bija pēdējais: viņš paradīja man, ka JEBKURĀ SITUĀCIJĀ darbojas nevis savā BET TIEŠI PACIENTĀ LABĀ, kas bija pats galvenāis.
Tā kā – lūk, tāds viedoklis par A.Parncu arī ir.
Es neuzskatu viņu par augstprātīgu.
Un man personiski ļoti piestāv viņa temperaments un attieksme pret dzīvi kopumā


Ar cieņu
ojjj, Pancs..., esmu dzirdçjusi...
dr Pancs: teoriju ir JÂPROT PIELIETOT arî praksç - viòð to neprot!
pazîstama sieviete, kas ir gâjusi pie viòa, stâstîja par viòa hipnozes seansiem, kuros transa stâvokli nebija iespçjasms sasniegt tieði viòâ nepareizâs latv.val izrunas dçï.
Viòð esot runâjis apm. tâ : jûsu plakstiòAS ir ïoti smagi...uttt
pffffffff..... ;))))))))
Re: Arkâdijs Pancs-kâdi komentâri par ðo dakteri?
01.08.2008 17:24
par to, ka latvieðu valodu nepârvalda, gan nepiekrîtu, viòð ïoti labi pârvaldîja un lietoja pareizâs galotnes. kas attiecâs uz hipnozi, atceros, vairâkas reizes viòam jautâju, bet viòð teica, ka to nepielieto - interesanti, kâpçc tâdi pretrunîgi izteicieni?
par pârçjo uzrakstîðu vçlâk...
..par Pancu dzirdçtais bija nu jau vairâk, kâ 10.g. atpakaï...
jâsecina, ka ir mainîjies uz labo pusi, vismaz, attiecîbâ uz izrunu... ;)
Man Pancs patîk. Eju pie viòa jau 5 gadus. Ïoti gudrs un arî kâ cilvçks ar saviem dzîves uzskatiem viòð man ir ïoti pieòemams un simpâtisks.
Re: Arkâdijs Pancs-kâdi komentâri par ðo dakteri?
13.01.2009 21:40
Protams, ka ïoti gudrs, kas teica, ka nav gudrs.
Un kâdi rezultâti pçc pieciem gadiem, nav tâ kâ pa ilgu?
Ejat simpâtijas pçc vai kâ, tâ var visu mûþu iet un maksât, maksât, maksât...
esat labs naudas avots.
Nomainot dakteri (pie Panca gâju 7 gadus-un tâdâ dçli sagâju, ka negribas pat atcerçties), pie patreizçjâs dakteres eju salîdzinoði neilgi tikai 3 gadus un tuvâkajos mçneðos plânoju terapiju beigt, nevar ne salîdzinât, kâds cilvçks biju kâdreiz un kâds tagad.
Vai šis nebija tas psihoterapeits, kas neievēroja konfidencialitāti un presei izrunājās par kādas tiesneses runāto sesijā?
Skleroze - vai tik tu nejauc ar to "dakteri" no seriāla "neprāta cena"?
Šāds gadījums bija vēl sen pirms "Neprāta cenas", to gan atceros!
Sorry, sorry, sorry! Parakos googlē - tas bija Vladimirs Orlovs. Atvainojos A.Pancam!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 8?
Ziņa: