klonazepâms->xanax

Aizsāka l.k. 

l.k.
Re: klonazepâms->xanax
30.07.2008 19:08
:)
ok, man prieks, ja xanax ir vaajaaks, paldies, madcynics:)
Runcene, Tev arî liels paldies:)
jaameklee aarsta ar steigu, bet pagaidaam-varbuut kaads zina, kaa ir ar tiem mg, 0.5 mg xanax nav daudz? nav vairaak par klon o.5 mg?... cerams, nav..
Re: klonazepâms->xanax
30.07.2008 21:35
:)))

Tu gribi saliidzinaat lapsu ar zakjiiti... (varbuut ne gluzhi, bet anyway taas ir nesaderiigas lietas.)

klonis patiesiibaa ir pretkrampju liidzeklis...
xanax trauksmei taisiits...

abi benzodiazepiini jebshu trankvilizatori...

atshkjiriibas ir buutiskas. lai taas saprastu, Tev buutu jaapalasa, kas notiek ar peleem, kad shaas dabuu vienu vai otru...

man slinkums gari rakstiit, es taapat esmu nikna, zinot, ka te kaads ir dabuujis no aarsta kloni, ja vinjam to nevajag... atgaadinaajums par pashas saakotneejo pieredzi...

vienkaarshi sakot, atshkjiriiba ir urbshanas dziljumaa un rupjumaa...
liidz ar to abi nav saliidzinaami.



Edited 1 time(s). Last edit at 30.07.2008 21:37 by Runcene.
l.k.
Re: klonazepâms->xanax
30.07.2008 22:22
nezinu, vai priecaaties, ka atshkjiriigas lietas, vai briiniities, jo abas tachu benzodiazepiini, anotaacijas 95% sakriit.
nu jebkuraa gadiijumaa, par laimi man tas pa 6 gadiem neko nav izdariijis -it kaa, ceru, ka sekas neizliidiis arii peec gadu sdesmitiem. jaamet nost pamazaam.

jaa, man arii dumsmas, ka savulaik viena prasta neirologje mani uz shaa meesla tieshaam uzseedinaaja', veel teica, tachu nekas, ziidainjiem dodot utt. iisteniibaa jau toreiz taapat man nebija labaak ar to, kaut gan, nevar jau zinaat, kaa buutu bijis bez,. taa ka.. bet tagad, kad jaameklee cits aarsts, stulbi, iet un teikt, ziniet tik un tik gadu lietoju klonazepaamu, tagad xanax.
vieniibaa ceriiba, ka sapratiis, ka 0.5 mg nav tik tragjiski, es ceru-?
Re: klonazepâms->xanax
31.07.2008 21:48
anotaacijas ir :P

visaadaa noziimee.

tur ir sarakstiits viss-kaut-kas-stulbs, bet nav reaalaa patiesiiba... ja nu vieniigi par to, ar kaadaam zaaleem nevajadzeetu kombineet un pie kaadaam slimiibaam nebuutu labi lietot attieciigo kjiimiju.

tas pats, kas ar mikroviljnju kraasniim.
viens pii-pii tur ielika savu kakji, un tagad razhotaaji raksta instrukcijaa, ka tur nedriikst petus zhaaveet...

jaa, neirologi diemzheel ir aktiivi uz kloni seedinaataaji, laikam vinjiem taa kursos maaciits :(

tachu: lai gan esmu sameeraa nikna par to visu, man ne visai patiik shii moceklja nostaaja -- "ko tie maitas ar mani izdariija"... vissvariigaakaa ir pasha cilveeka atbildiiba tomeer. es vairs nepeerku nevienas zaales, kameer man aarsts neizskaidro, kaapec tieshi taas konkreetaas ripas man tiek rekomendeetas, arii netaa izpeetu, pirms dodos uz aptieku... un dazhkaart ir taa, ka receptes paliek pa galdu meetaajoties, jo peedeejaa laikaa arvien biezhaak nolemju iet citus leenaakus, bet ne tik agresiivus celjus. tachu shii apskaidriiba man nav dizhi sen... un tur ir jaabuut riiciibas plaanam.

un bez taa viena konkreetaa aarsta ir tak veel citi ariidzan. citur pasaulee cilveeki nekad neuzsaak nopietnu terapiju, neuzklausot otro un tresho viedokli... mums ir pienaacis laiks to apguut, jo mediciina ir prece, ko peerkam par savu naudu. pat tad, ja valsts sakaas apmaksaajam.

mees dazhkaart negribam saprast, ka psihe tiek nochakareeta ilgstoshaa laika posmaa, un mekleejam visam aatru rezultaatu; pashi savu dziivi nojaajam un tad prasaam -- es gribu, lai mana trauksme pazuud shodien...

mees taadaa tizlaa laikaa dziivojam: nenaak miegs -- ripa; jaaiet uz tusu, bet naak miegs -- ripa; sanaaca kniebiens bez aizsardziibas -- ripa (tas nekas, ka katru nedeelju, bet peec tam -- kur manas meeneshreizes???)); nesanaak kniebiens -- ripa; pohas -- ripa (lai gan ar varu mutee neleeja); kasiiklis maajaas -- ripa (jo meeles nav, lai meegjinaatu izrunaat); pr-nieks pakalja -- ripa (jo citu darbu pasaulee nav)... un probleemas tikai turpina augt. vajag naakamo, tikai nu jau stipraaku ripu.

bet es negribu moralizeet... vnk es apmeeram taa skatos uz shiim lietaam...

_________________________________________________________________________


Neurotic is a man who builds a castle in the air. A psychotic is the man who lives in it. A psychiatrist is the man who collects the rent. ~ Jerome Lawrence



Edited 2 time(s). Last edit at 31.07.2008 21:50 by Runcene.
Re: klonazepâms->xanax
31.07.2008 22:51
Kâdreiz bçrnîbâ draudzene kâ pierâdîjumu, ka Dievs nav visuvarens minçja fatu, ka Dievs nevar uztaisît sev bûri, no kura pats nevar tikta ârâ...ja var uztaisît, tad nav visuvarens, jo nevar tikt ârâ.
Es domaaju, ka tieshi tikpat gruuti cilveekam ir tikt aaraa no taa visa, ko pats sev radiijis. Jo visu vajag aatri, gaidiit nevar, uz darbu jaaiet, nauda jaapelna utt.
Es pati tagad ripinu lanzula ripas un domaaju, vai man pietiek gribas eest tikai to, kas manam kungjim deriigs, bet sanaak biki darbietilpiigi, padarboties ar elposhanas vingrinaajumiem regulaari,lai samazinaatu stresu, kompii ieskatiities tikai nepiecieshamiibas gadiijumaa, vai tomeer nesarezjgjiit dziivi...tieshi shobriid, veelaak, tad jau redzees, varbuut no gaisa nokritiis kaads risinaajums, un varbuurt tas lanzuls ir efektiivs?
Re: klonazepâms->xanax
01.08.2008 14:51
no gaisa gluzhi nenokritiis, bet mana pieredze ir taada, ka tas, kas meklee, tas atrod... veca Biibeles fraaze, bet taisniiba.

zna4 Tev jaameklee...

man psihiatrs bija iedzinis smadzenees, ka cilveeks neko nevar ar depresiju izdariit... var... tagad zinu, ka var... un taa ir baigi atbriivojoshaa sajuuta, kad kaut vienreiz mazliet var... naakamreiz var vairaak... tad veel... un tad jau vairs nedomaa. tad tikai var, jo "nevar" vairs neeksistee. un nemirst arii tad, ja dazhreiz neizdodas.

es uz psihiatriju turu zobu ne tik daudz zaalju kaa taadu deelj, cik nevariibas uzspieshanas deelj... liidziigi diemzheel darbojas muusdienu mediciina -- tur biezhi sprauslaa bailes -- nevar, nevar...

un es sev esmu pienjeemusi taa: es ieshu vienalga kaadaa tempaa...

jo tas tieshaam nav viegli. tas ir kaa paarkaapt savai eenai, ko tachu it kaa nevar izdariit, bet to var tur, kur ir eena... kur saule necepina, kur nav nekaadu varonjstaastu, kur esi tikai Tu ar sevi, kur nav it kaa atskaites punktu, kur nav, kas Tevi bremzee...

un sev par atbalstu (kad vajag) un padomdeveejiem ir jaanjem tikai taadi doki, kuri ir drosmiigi...

cik pasham drosmes buus, tik arii taadu izdosies atrast...

_________________________________________________________________________


Neurotic is a man who builds a castle in the air. A psychotic is the man who lives in it. A psychiatrist is the man who collects the rent. ~ Jerome Lawrence
Re: klonazepâms->xanax
01.08.2008 15:00
Runcene, man izskatâs, ka esi uz pareizâ ceïa. Patiesîbâ jau es arî pa to paðu eju. Un patieðâm, ir arî kritieni atpakaï, neticîba sev, iebaidîtâs bailes no mediíu puses. Bet taisnîba, kas meklç, tas atrod. Un tikai mçs paði varam sev nodroðinât veselîbu. Protams, palaikam vajag kâdu padomdevçju/informâciju/palîdzîbu no malas, bet tad atkal rodas iedvesma.
Tieði tagad man tâ ir.
Re: klonazepâms->xanax
01.08.2008 21:51
Strawbery, es te ne pa tçmai, bet vai Tu Lanzul lieto Omeprazola vietâ? Man no Lanzula likâs, ka skâbums palielinâs...
Re: klonazepâms->xanax
01.08.2008 22:06
No ðitiem abiem esmu lietojusi tikai omeprazolu. No omeprazola, man tâ ðíita, ka lielu labumu nejutu. Lanzuls esot labâks. Ðíiet, ka lielâka problçma man ir nevis gastrîts, bet atvilnis.
Bet atradu tâdu labu lapu:
http://naturally-stop-acid-reflux.com/
Tur nâk vçstulîtes, nudien derîgi padomi. Atliek tikai nopûsties, ja ârsti kaut drusciòu no ðitâ zinâtu...
l.k.
Re: klonazepâms->xanax
01.08.2008 22:18
sveikas.
Runcen noteikti ir uz pareizâ ceïa:)
bet îstenîbâ es jau tâpat domâju un uzskatu, un visu saprotu, nez, ar to laikam par maz;):)
un man noteikti nav mocekïa nostâjas, sak, ko tie maitas ar mani izdarîja. garus gadus taèu lietoju un pati.
un jâ, ir cilvçks slinks un bezatbildîgs-mazliet, bet es ne tuvu neriju ripas katram gadîjumam, îstenîbâ ... ai, es vispâr nesaprotu, kâ tâda gudra, atbildîga un nopietna meitene:D iekûlos tâdâs auzâs:D paðu medicîna interesç, psihoterapijâ jau vairâkus gadus, turklât es ne tuvu nejûtos nedz vârga, nedz bailîga, tâpat mani nesatrauc veìetatîvâ distonija un pat îsti dzîvot netraucç, jâ, reibst galva reizçm, sâp bieþi, tad sirdî dur, tad kûleòo, tad elpas trûkst, tiki, tirpst kaut kas, tad vçl 100 un 1 kaite, tâpat kuòìis tagad drausmîgi sâp utt, BEt tâ dçï es noteikti nesçdçtu uz zâlçm. un tomçr ðîs zâles kaut kâ stipri mani tur, laikam katram ir kâdas vienas vislielâkâs bailes, man tâs bija( ir )bailes sajukt, un sakrita arî tâ,ka tad, kad atcçlu zâles, sâkâs tâdas`neizturamas sajûtas..;/ tâ pat nav panika, tâda man nav îsti un, ja bûtu, tiktu galâ, pâris x ir bijusi, -tâs atcelðanas sajûtas un to radôtâ (jeb mana patiesâ?) trauksme ar to pavadoðajâm izjûtâm ir trakâk ;/ ar laiku jau paliek labâk un bailes mazinâs, progress jau ir:D

â, bet par tiem ârstiem... es VIENMÇR esmu atbalstîjusi domu, ka jâuzzina vairâki viedoíïi, ka vispâr nav ko kautrçties ârstam jautât visu, ko vçlies, un vispâr, ka cilvçks reizçm savu slimîbu var pârzinât labâk par ârstu, un, ka VAR un vajag iet pie ârsta, ka vien ir kâdas aizdomas utt, BET - vai nu tâs ir sekas tam, ka saraduðies daudzi ðadi jautâtâji, vai populâcija kïuvusi slimâka vai informçtâka, vai bailîgâka:D - bet- vai nejûtat pret sevi attieksmi kâ pret hipohondriíiem?:D ja par daudz vaicâjat? ârstiem ðausmîgi nepatîk, ja viòus sîkâk izvaicâ, vispâr, kâ mani tas kaitina. joprojâm nesaprotu ðo fenomenu, kas tas ir, vai grib bût vienîgie gudrie, ja kaitina, ka pacients jautâ nianses, kuras varçtu zinât tikai ar medicînu saistîts cilvçks...tâpçc tagad neko diþi sîkâk vairs neizprasu, ja vien man neliekas nopietni, tas gan nenozîmç, ka aprobeþoðos ar tâdu ârstu jeb tâda ârsta viedokli, kurð man neliekas kompetents jeb rada ðaubas.

nu tâ, apnika jau, pârâ gari sarakstîju;)
.....joprojâm gribu lûgt... vai varat man pateikt, visamz kâ domâjat, vai 0.5 mg xanax - ir MAZ? un vai nav vairâk par 0.5 mg klon. pçc loìiskas vajadzçtu bût, ka mazâk

â, jâ, un Runcene, saki, lûdzu, nesabiedç atkal -ja man lîdz ðim nav raduðâs tâs mânijas utt, vai pçc tam, ja nomet un vairs nelieto, tas vairs nevar rasties, resp., dçï kâdreiz lietotâ var rasties kaut kas jeb, ja nav radies, neradîsies?....

vispâr... gribçtos dzirdçt kâda cilveka pieredzi, kurs spçjis ar LIELU trauksmi atmest zâles un dzîvot normâli... jûs ticat, ka var?
Re: klonazepāms->xanax
01.08.2008 23:11
...VAR...
Re: klonazepâms->xanax
01.08.2008 23:22
Varçju...uz laiku...bet ir gadîjumi, kas pavisam..vismaz patreiz...
l.k.
Re: klonazepâms->xanax
01.08.2008 23:25
tas priecç, liels, liels paldies, vijolîte, Brasilia :)
Re: klonazepâms->xanax
02.08.2008 13:21
I.k.

sorre, negribeeju biedeet. pieglauzhu austinjas un kauniigi dodu kjepinju...

es arii ticu, ka VAR,

jo

esmu ilgi pa depresiju un trauksmju forumiem savulaik dauziijusies...

ir cilveeki, kuri pirms gadiem 20 gadiem ir uzseedinaati uz kaada trankvilja un dzeruushi neaptveramas devas... un ir nost. un "maanijas" nav... atminja gan vairumam so, so, bet arii tam ir metodes. labi doki jaameklee.

par aarstiem vispaar...

mees jau neesam aarstu kontingents iisti. par vegjetatiiviem trauceejumiem, trauksmi, depresiju etc. runaajot. mees esam pashi savs kontingents. doki taa kaa muus ir paraavushi zem sevis, jo citur nav, kur likt; it sevishkji, ja darba speejas uzkaras un gribas paniikuljot. bet vinjiem ir tikai ripas, kas ir nelaba pieeja ilgstoshi. ripas ir neatliekamaa paliidziiba, bet neatliekamaa paliidziiba straadaa agresiivi. taa daudz nepeeta ceelonjus, bet dod pa simptomiem, jo nav laika.

valsts aarsti? pa kuru laiku vinjsh smalki iztaujaas? taas 15-20 min... mazaakais, tas ir smiekliigi. bet taada ir sisteema. taadi laiki. cilveeks aatri jaadabuu uz striipas. jaaiet ljoti sagatavotam uz viziiti... ja man neatbild, es neeimu tur vairaak, bet man parasti atbild. un man vienalga, ko domaa un par ko mani tur. tad es taadu doku ar ne par ko dizhu neturu. katrs var kaut kur apmaldiities.

nav jaabeidz mediciinas augstskola taapeec vien, lai tiktu galaa ar savaam veseliibas likstaam, bet rumpja lietoshanas instrukciju gan mums labaak buutu jaaizpeeta. bet tas buutu sakaams par sabiedriibu kopumaa.

vecos laikos bija doks, kursh zinaaja visu gjimenes saagu, priekus un beedas (bet tas ir, ai, cik svariigi) un taapeec veiksmiigaak prata atkost probleemas. veel filmaas to raada. tagad shii dalja ir atmesta atpakalj uz cilveeka pasha pleciem. labi vai slikti? es domaaju, ka labi, jo man nav nevienas aukles, bet tikai taadaa gadiijumaa, ja sho dalju neignoree un domaa par sevi. info ir atliektiem galiem.

P.S. neesi pamaniijusi, ka te visas meitenes ir gudras, nopietnas un atbildiigas? :D

katram veidojumam sava kjeza jebshu gudram gudra nelaime... paarsvaraa jau tas viss ir ap to, ka domaajam -- neesmu veel gana gudra, nopietna un atbildiiga... ir pietruucis kaut kaads posminjsh, lai sevi iepaziitu, pienjemtu un iemiileetu... pazudushais pavediena gals. tas ir jaameklee liidz klikshkjim.

_________________________________________________________________________


Neurotic is a man who builds a castle in the air. A psychotic is the man who lives in it. A psychiatrist is the man who collects the rent. ~ Jerome Lawrence



Edited 1 time(s). Last edit at 02.08.2008 13:38 by Runcene.
mad nopietns
Re: klonazepâms->xanax
02.08.2008 22:15
> bet rumpja lietoshanas instrukciju gan mums labaak buutu jaaizpeeta. bet tas buutu sakaams par sabiedriibu kopumaa.

....runcenît, kur Tu rauj tik viedas domas????...
cssssss
Re: klonazepâms->xanax
03.08.2008 00:11
"vispâr... gribçtos dzirdçt kâda cilveka pieredzi, kurs spçjis ar LIELU trauksmi atmest zâles un dzîvot normâli... jûs ticat, ka var?"
-------------------------------------------------------------
es ticu, ka VAR, tikai tas prasa laiku...es eju uz to...
Re: klonazepâms->xanax
03.08.2008 00:51
l.k.-
var dzîvot bez zâlçm!jau nelietoju 9 mçneðus :)
bet tikai ar nosacîjumu, ja izanalizçsi no kurienes nâk trauksme un kas vispâr ir trauksme.
tad pazudîs trauksme un arî nepiecieðamîba pçc zâlçm.
1mg Xanaxa(Alprazolama) = 1mg poljskogo Klonazepama
Re: klonazepâms->xanax
23.10.2008 09:53
Kâ tad, kâ tad! Nemaz tuvu nav
Re: klonazepâms->xanax
29.10.2008 16:05
nav tâ.
alprazolams vieglâks
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 22?
Ziņa: