ka dzivot talak?

Aizsāka shick 

shick
ka dzivot talak?
17.04.2009 22:59
Pirms nedaudz vairak ka menesa man loti tuvam cilvekam tika atklats vezis, 4 stadija, diagnoze, kurai arsti nedod nekadas garantijas un prognozu vienkarsi nav. Neskatoties uz to ka edu, laikam jau no stresa kritas svars, aizmigt vakaros varu tikai nu jau ar recepsu zalem (sakuma bija homeopatiskas), brizos kad neesmu darba domas ir tikai par to, ko darit, lai gan visu laiku saprotu, ka viss ko es varu darit tiek darits - esmu, atbalstu... Man ir 26 gadi un es saprotu, ka man ir un bus jadzivo talak sava dzive. Es lidz sim biju domajis, ka es varu visu un nekas nevar mani sagraut, bet tagad ir sajuta, ka es sabruku pa dienam. Es nezinu, cik ilgam laikam manis vel pietiks un man nav ne jausmas, vismaz pagaidam, ka dzivot talak. Es dzivoju no rita lidz vakaram un tas ari viss. Man vairak nav planu, ka tikai tie, kas ir tekosi un jebkura gadijuma daramie. Ko darit talak - turpinat dzert nervu zales? Cik ilgi?
Rama
Re: ka dzivot talak?
17.04.2009 23:24
Tas ir grūts un ļoti skumjš laiks, kas tev tagad priekšā. Tas ir jāizdzīvo un jāizjūt, bet nedrīkst justies vainīgs savā bezspēcībā palīdzēt.
Palīdzi savam tuvajam cilvēkm sagatavoties tam ceļam, kurš ir priekšā un neizbēgams mums visiem agrāk vai vēlāk. Tā nu ir iekārtots dzīvē, ka viss notiek pēc Dieva prāta. Saņēmies, ielaid savā dvēselē saules gaismu un mieru. Un ar šo mieru un mīlestību pārvarot bailes par nākotni ,dāvā savam mīļajam cilvēkam savu uzmanību un daudz daudz sarunu. Varbūt man nepiekritīsi, bet zinu kā tas ir-esmu piedzīvojis.
Re: ka dzivot talak?
18.04.2009 12:28
šeit Tu runā tikai par sevi...es Tava vietā gan nesedētu,nežēlotos,bet mekletu ekstrasensus un dažādas netradicionālas metodes......un tici man,ari ar šādu diagnozi dauzdi dziednieki spēj palīdzēt,protams ne visi,bet tādi ir.Ja velies uzraksti man uz e-pastu....varu ieteikt kur meklēt palīdzību slimajam cilvēkam.
Re: ka dzivot talak?
18.04.2009 21:43
Man ir ļoti žēl, par to, kas šobrīd ar Tevi notiek un Tev tuvo un mīļo cilvēku! Visu ko Tev varu teikt esi stiprs- nesalūsti, dzīvē tik daudz nelaimju un netaisnību notiek! Turies, tu esi jauns, cīnies!! Aizbrauc uz mežu izstaigāties, gar jūru, pasporto. Atraksti man uz epastu, es iedošu Tev viena mācītāja tel.nr., ar kuru ja vēlēsies vari aprunāties kllātienē! Turies!
Gneska
Re: ka dzivot talak?
18.05.2009 11:48
Laiks visu arste...Jaturas!Man ari mamma slimoja ar vezi un nomira,es tam visam esmu izgajusi cauri!Diemzel man,toreiz,nebija tuvu cilveku apkart,ar ko varetu so problemu izrunat...Vienai tada situacija gruti.Bet jaturas!Kas cits atliek?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 18?
Ziņa: