Psihoterapeits vai psihiatrs

Aizsāka Seila 

Labdien. Man ir daži jautājumi uz kuriem meklēju atbildes, bet tā arī īsti nesanāk.
Pēdējā pusgada laikā mani bieži pārņem paniskas bailes. Pēkšņi mainās garastāvoklis. Esmu palikusi viegli izvedama no pacietības un ātri tieku novesta līdz asarām. Varu sapsihoties par tādām lietām, kas agrāk mani neuztrauca. Parādījušies pēkšņi atmiņas zudumi, kad neatceros ko iepriekšējā brīdī gribēju darīt.Un drausmīgākā vainas izjūta. Par pilnīgi jeb ko pat par to ko man nevajadzētu justies vainīgai. Tas viss būtu vēl pieciešams, ja klāt pie visa nebūtu parādījušās pēkšņas agresijas lēkmes, kuru dēļ sastrīdos ar cilvēkiem. vakar pat tā vietā lai pasmaidītu par labākā drauga izturēšanos- es viņam vienkārši iesitu pļauku. Un jau pēc pāris minūtēm mirku asarās par to ko esmu izdarījusi. tagad pat nezinu kā lai viņam palūdz piedošanu- viņš bija pārskaities. Ak un vēl sāku pamanīt, ka arvien biežāk gribas iedzert alkoholu.
Tad man tagad ir pāris jautājumi.
1. Pie kāda speciālista man būtu ieteicamāk griezties ņemot vērā, ka man ir 22 gadi. Psihiatra vai psihologa, vai psihoterapeita?
2. Varbūt, ka jūs varētu ieteikt kādu speciālistu
Un
3. Būtu ļoti jauki, ja varētu arī norādīt cik aptuveni man varētu izmaksāt viena vizīte pie jūsu ieteikta speciālista.

Paldies.
Re: Psihoterapeits vai psihiatrs
26.05.2009 16:30
Psihologs vai psihoterapeits palīdzēs saprast, kas notiek. Konkrētu speciālistu nevar ieteikt, jo katram pašam jāmeklē tāds, kāds patīk pēc "garšo–negaršo" principa. Tagad šajā jomā arī ir "krīzes" cenas; ir dzirdēts pat, ka Ls 10–15. Jāņem saraksts un vienkārši jāzvana.

www.psihoterapija.lv
www.arstipsihoterapeiti.lv
www.kpa.lv

Psihiatru vajag tad, ja vairs citādi nevar: ir pavisam traki. Šaubos, vai kāds to kādam var norādīt no malas.
Re: Psihoterapeits vai psihiatrs
26.05.2009 17:26
ē



Edited 1 time(s). Last edit at 23.08.2012 19:10 by kachenite.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 3?
Ziņa: