Vai esmu "normāla"?

Aizsāka Belinda 

Vai esmu "normāla"?
28.05.2009 14:39
Jau sen domāju, ka man vajadzētu aiziet pie psihologa (vai terapeita). Ir problēmas no bērnības - vecāki ar alkohola problēmām; jūtu, ka mēdz būt problēmas kontaktēties ar cilvēkiem, vislabāk jūtos viena vai ar kādu konkrētu cilvēku. Pēdējos pāris gadus vēl ir problēmas ar attiecībām, par kurām vairs nesaprotu - vai tā ir mīlestība vai jau apmātība un bailes palikt vienai un nevienam nevajadzīgai. Vēl arī kaut kādi kompleksi seksuālajā jomā.. Nu katrā ziņā šķita, ka vēlos ar kādu pakonsultēties, kaut arī pašai ir tieksme uz sevis izzināšanu, izprašanu utt.
Bet tad palasīju diskusijas šajā portālā un sajutos salīdzinoši "vesela". Vai psihologs mani neaisūtīs mājās paaugties, ja iešu pie viņa ar savām "problēmām"? Kā jums šķiet?
Re: Vai esmu "normāla"?
28.05.2009 14:56
Hmm? Vispār jau es arī tā domāju, ka esi salīdzinoši vesela jo tavi viedokļi ir gluži normāli un uz daļu jautājumu tu faktiski jau pati atbildēji tāpēc pilnīgi pietiktu parunār ar vienu vai dažiem prātīgiem cilvēkiem. Tas ir sava veida izrunāšanās iespēju trūkums. Neredzu vajadzību izšķērdēt kaudzi naudas visādiem terapistiem.

Ja ir vēlēšanās, vari uzrakstīt uz manu e-pastu guru03@inbox.lv Domāju, ka uz lielāko daļu jautājumu spēšu atbildēt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vai esmu "normāla"?
28.05.2009 15:32
Cik garu manu sacerējumu pieņemsi? :) Jo, lai es kārtīgi izteiktos un mani jautājumi būtu saprotami, sanāk diezgan daudz stāstīt..
Re: Vai esmu "normāla"?
28.05.2009 17:29
Hmm? Nu vispirms uzraksti kaut ko īsāku... varbūt mēs nemaz nespēsim saprasties... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vai esmu "normāla"?
28.05.2009 18:16
Jebkura saruna kaut ko dod. Arī ieraksts savā dienasgrāmatā — tā arī ir saruna. Ja nav darīts, var pamēģināt.

Bet foruma moderators ku! (vīrietis cienījamos gados) pēdējās dienās pļāpu sadaļā ir tik ļoti aizrāvies ar maucību, ka Belinda varētu baudīt zināmu virtuālu izklaidi...

Psihologs vai psihoterapeits ir spējīgs iedot tādu atgriezenisko saiti, ko neviens draugs, forums, anonīms klausītājs nevar aizstāt. Tas nav par velti, bet tas atmaksājas...

Jebkura saskarsme kaut ko izdara ar cilvēku, kaut ko izmaina. Jautājums ir par to, kādā līmenī cilvēks šo saskarsmi grib. To vajadzētu sev vispirms atbildēt.
Re: Vai esmu "normāla"?
28.05.2009 19:15
:)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vai esmu "normāla"?
28.05.2009 21:07
Par Aivara Gedrovica 2005.gada komentāru...
Es nebūt neuzprasos uz antidepresantiem, tik traki ar mani nav, bet ir šādas tādas lietas, kas ir traucējošas ikdienišķā saskarsmē, kuras gribu saprast. Pati jau sevī esmu izrakājusies, bet varbūt vajadzīgs svaigs skats no malas!?

ku! Nu mēģināšu Tev kādu īso variantu izklāstīt.. Kaut gan nezinu, vai tas ir iespējams. :)
Re: Vai esmu "normāla"?
28.05.2009 22:12
...runcenīt, tātad nenocieties un maucības tematam garam nepagāji????...:)
Re: Vai esmu "normāla"?
29.05.2009 17:28
B



Edited 1 time(s). Last edit at 23.08.2012 19:13 by kachenite.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 5?
Ziņa: