Maksa par nenotikušām vizītēm

Aizsāka Nerītis 

Nerītis
Maksa par nenotikušām vizītēm
14.07.2009 19:00
Kā jums tas notiek- neesat ieradies uz vizīti pie pshtr, viņš pieprasa maksu par šīm vizītēm? Līdz šim es cītīgi maksāju, bet nesen nokļuvu slimnīcā ar pasmagu fizisku krenķi, un neuzskatu, ka par šīm nenotikušām vizītēm būtu jāmaksā.Kā jums tas notiek,kādas domas?
Re: Maksa par nenotikušām vizītēm
14.07.2009 19:41
Nu ja nepabridinaji, ka nevaresi ierasties uz viziti, tad uzskatu, ka jamaksa, jo terapeits tak ar to rekinas. Ja bridinaji un tik un ta prasa maksat, tad nu tas nav pareizi, ta domaju. Pirms es uzsaku terapiju mes ar arstu visu parrunajam, un teica ja kas notiek vai vienkarsi nevaru ierasties, tad lai zinoju un nebus jamaksa.
Es jau laikam tikko ierakstīju savas domas Tavā otrā tēmā. Man arī bija tā, ka norunājām - ja nopietna iemesla dēļ nevaru ierasties, iepriekš ziņoju, un par to vizīti nav jāmaksā. Jāmaksā tikai tad, ja neierodas un laikus nepaziņo. Un tās runas par to, ka viņiem laiks ierēķināts un īre jāmaksā utt. es neņemtu pierē, jo arī man gadās, ka klients atsauc pasūtījumu, bet es tāpēc nevaru pieprasīt naudu par neizpildītu darbu.
Rovinja
Re: Maksa par nenotikušām vizītēm
15.07.2009 09:37
Man terapeita brīdināja, ka ja pēdējā brīdī pazvanīšu un sākšu "ļuri, ļuri, man tur kaut kur jābrauc un es netieku utt.", tad viņa šitos iemslus nemaz neklausīsies un par vizīti būs jāmaksā, izņēmums ir nopietnas saslimšas. Bet ja iepriekšējā dienā vai ātrāk pazvanīšu un atteikšu vizīti, tad nebūs vispār jāmaksā.
Nerītis
Re: Maksa par nenotikušām vizītēm
15.07.2009 13:58
Eh, izskatās, ka slauc tik kuru vien var noslaukt, pofig kas notiek ar cilvēku
Re: Maksa par nenotikušām vizītēm
15.07.2009 14:21
...slauc gan, pie tam krietni...un te vēl panesās jautājumi par pstrpistu kā draugu un uzticības personu...smieklīgi..
Nerītis
Re: Maksa par nenotikušām vizītēm
15.07.2009 14:44
Bet es laikam to mēģināšu nepieļaut- teikšu, ka nespēju uzticēties cilvēkam, kurš visu tipa zin par mani, pat to,ko tuvinieki nezin, bet ar smaidu uz lūpām pieprasa naudiņu par nenotikušu darbiņu.Lai iet ellē šitie ārsti-nabadziņi, nagu maucēji! Iedzīvoties uz citu nelaimi.es nerunāju par godīgu samaksu par PADARĪTU darbu
Re: Maksa par nenotikušām vizītēm
15.07.2009 14:46
a Tu paziņoji par savu slimību?
Nerītis
Re: Maksa par nenotikušām vizītēm
15.07.2009 15:45
Bet protams, paziņoju. Tai dienā kad bija tipa pirmā nenotikušā vizīte, mani ielika slimnīcā. Kādas 5 stundas pirms vizītes uzreiz paziņoju un teicu, ka nebūšu arī pēc nedēļas, un opsā, mierīgi pieprasa naudiņu...
Iesaku patiešām meklēt citu ārstu. Arī starp terapeitiem ir cilvēcīgi ļaudis. Kad es piezvanīju un teicu, ka mani šodien liek slimnīcā ar akūtu saslimšanu, man neprasīja neko.
Brīdināju savu psihoterapeitu, ka netikšu uz divām nākamajām sesijām, tā vietā tiku nolikta fakta priekšā, ka būs jāmaksā arī par tām divām reizēm vienas sesijas maksa. Laikam psihoterapija ir viena, ja ne vienīgā sfēra, kurā prasa naudu par nepadarītu darbu. jau iepriekš apsvēru domu neiet vairs pie šī psihoterapeita, gadījums ar naudas prasīšanu par nepadarītu darbu pielika punktu manai psihoterapijai pie šī psihoterapeita. Protams, ne tikai naudas jautājums, bet arī psihoterapeita (ne)profesionālā rīcība bija par pamatu šādam lēmumam. Ja būs vajadzība, tad atradīšu citu psihoterapeitu, bet tā pagaidām palīdz draugi, vecāki - varu izrunāties un paliek vieglāk.
Re: Maksa par nenotikušām vizītēm
24.07.2009 12:16
man ir zināms cilvēks, kurš visu laiku iet neregulāri un periodiski, vien tad, kad galīgi pats netiek galā; viņa psihoterapeita vārdi: es nevienu klientu nevajāju...

ierindas psihoterapeits, kurš ir pilnīgi parasts, kurš urbj savā praksē, kurš droši vien tāpat kādam patīk un kādam nepatīk...

protams, ja sesija ir 9os pirmdienas rītā, bet klients "saslimst" katru svētdienas vakaru, tad varētu būt kādas iebildes.

kas par murgiem jālasa... turklāt neredzu psihoterapeitisku jēgu šādam presingam pat tad, ja tā ir klasiska rezistence. psihoterapeits vienmēr var, nekad neslimo? slims velkas uz darbu: ja kas, tad ētika viņiem neļauj slimiem strādāt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 13?
Ziņa: