seroquel

Aizsāka zancis19 

seroquel
15.07.2009 01:03
sveiki!lietoju ssiis zaales jau 5 gadus. esmu ar arsta paliidziibu centusies atmest tacu atkal atsaaku, jo visu laiku mociija nelabums, vemssana un galvassaapes. sso passu iemeslu deel arii tiku pie ssiim zaaleem. no saakuma lietojot viss bij ok, nezinu placebo efeekts vai kaa, bet beidzot jutos atvieglota, ka nav jaavazaajas pa visiem arstiem peec kaartas. zaales jau apmeeram gadu izraksta ģ. aarsts bez jebkaadas intereses par to kaa juutos.liekas, ka kad aizeju uz ambulanci ta vien gaida ko tad atkal buussu sagribeejusi, jo liidz ssiim zaaleem biju tur biezzss viesis un prasiiju nosuutiijumus uz daudz ko.laikam esmu apnikusi.pie psihoterapeita kas man sso aarasteessanos noziimeeja neesmu bijusi pasen un jau tad viziite maksaaja 30ls,tagad kriizes laikaa gruuti atlauties ccellu uz riigu un veel vioziiti.uz vietas nav neviena kas speetu kaut cik iebraukt manaa lietaa, tas jau ir meegginaats......viss buutu labi, bet kaadu laiku mani nomoka kaada probleema, kad izdzeru zaales un pec kaada laika veelos kautko iedzert vai apeest viss vnk spruust kaklaa, vairaakas reizes gandriiz esmu aizrijusies. no saakuma taa bija tikai vakaros, tagad arii no riitiem. varbuut veel kaadam ir bijussas ssaadas probleemas, vai kas tamliidziigs un vareetu kautko ieteikt. buutu prieciiga ja veel atrastos veel kaads kas lieto setroquel un mees vareetu daliities savaa pieredzee par ssiim zaaleem..
Re: seroquel
15.07.2009 20:35
Neesmu dzērusi Seroquel, bet domāju, ka tas, ka sprūst kaklā, ir tavas iedomas 99,9%. Lai sprūst, nekas traks nenotiks, sliktākajā gadījumā parīstīsies- un tas arī viss..
Re: seroquel
17.07.2009 11:32
Savulaik lietoju. Nekādu blakņu nebija, atmešaanas grūtību arī nē.
Bet ņem vērā, ka ilgāku laiku (ap 1/2 gada) lietojot, jāveic asins analīzes un prolaktīnu, vismaz mans psihiatrs to lika obligāti. Un viņš arī pēc iespējas ātrāk veicināja, lai šīs zāles vairs nelietoju.
Re: seroquel
17.07.2009 12:13
šis ir viens iemesls, kāpēc zāļu instrukcijas pašam IR jālasa. nobīdes asinsainā, lietojot dažas psihotropās zāles, vienam otram rodas itin bieži, bet man ir pieredze, ka pat ne visi psihiatri to zina; varbūt zina, bet neiedziļinās...
Nu jau, nu jau
Re: seroquel
17.07.2009 19:36
Nu klau, nevajag taisīt vētru ūdens glāzē. Seroquel ir tādas kā miega zāles, pie tam nekas no smagās artilērijas. Ja trauksme ir tik liela, ka gulēt neļauj (un, ja cilvēks nevar pagulēt, tad patiešām ir slikti), tad var pa pusripai ieraut.
Re: seroquel
17.07.2009 19:58
"Seroquel ir tādas kā miega zāles, pie tam nekas no smagās artilērijas"...

zdrasķe...

seroquel ir antipsihotiķis ar visām, diezgan nopietnām konsekvencēm. lieto arī šizofrēnijai. tātad nav nekāda tējiņa. turklāt (kā var secināt no autora sūdzībām) diezin ko nelīdz... vai arī kāda blakne izpaužas — no šiem mēdz būt sausa mute. kāda jēga tad lietot; kur nu vēl, ja nav neviena, kas kaut ko saprot un var paskaidrot.

ja nevar atļauties psihoterapeitu, jāmēģina atļauties psihiatrs — ģimenes ārsts ir par īsu, jo nav mācīts strādāt ar šo zāļu arsenālu.

Ja ir trauksme, pats nezin ko gudru neizdomāsi.



Edited 2 time(s). Last edit at 17.07.2009 20:04 by Runcene.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 19?
Ziņa: