The Linden Method

Aizsāka Milda 

The Linden Method
29.08.2009 21:22
Kāds to ir izmēģinājis? Man ir interese, vai tad tiešām.....tik efektīga...

http://www.panic-anxiety.com/
Re: The Linden Method
03.09.2009 13:37
Izskatās, ka nav. Jā, šī metode ir dārga, tāpēc man bija doma "samesties" un izmēģināt - intereses pēc :)))
Re: The Linden Method
12.09.2009 00:17
Kā būtu ar veco labo NLP, Daces Rolavas izpildījumā? Pāris seansu, un vajadzētu būt jutamam uzlabojumam.

* * * * * *
Ļaujiet sev bût laimîgiem.
Re: The Linden Method
12.09.2009 11:39
Man ir bijušas pāris NLP. Attiecībā uz 1 fobiju. Īsti nezinu, vai tas no NLP, bet pēc tam īsu brīdi bija labāk, kā ir tagad - nezinu, jo neesmu ar fobijas situāciju saskārusies. :)
Ane
Re: The Linden Method
12.09.2009 12:48
Milda! nekādā gadījumā!!! nepērc to metodi! Es to nokačāju torentos! ietaupīju 100 dolāru, un vienīgais, ka nevarēju saņemt viņu online palīdzību vienu mēnesi. Metode ir sakarīga, ticu, ka ir cilvēki kuriem līdz, taču sķiet, ka līdz tam par ko viņš tur runā ir katram jānonāk pašam, to nevar tā iemācīt. viis balstās uz jaunu saišu veidošanu, taču ir lietas, kuras viņš neizskaidro pietiekami. piemēram- lēkmes laikā pārslēgt savas domas uz kaut ko citu. Jā,m es zinu, ka tas nepieciešami, bet tur jābūt izstrādātai speci';alai metodei, bet viņš to nepiedāvā. Galvenokārt pamatdoma tāda-neapmeklēt ārstus, nesērfot internetā -piemēram šādos portālos, kur tiek apspriestas vainas, nevienam nežēloties, un uzskatīt, ka tu neesi s;lims, bet gan vesels. Plus-pareiza ēšana, zāļu tējas, mīlotais hobijs utt. Ja vajag, varu jums atsūtīt- ap 200lpp biezs ebooks plus audio ar vizualizācijas vingrinājumiem.
Re: The Linden Method
12.09.2009 14:36
"Speciaalaas" metodes, lai noveerstu domas ir:

1.fokuseejies uz elposanu
ieelpas skaits minuutee 8-10, elpo ar veederu. Pirmo ieelpu aizturi 10 sek., tad leenaam izelpo. Turpmaak elposana ir 3 sek. ieelpa, 3 sek. izelpa, jaacensas elpot ne dzilaak kaa normaali. Saadi jaelpo vismaz 1min. Ja joprojaam ir panikas paziimes aizturi alpu 10sek., un atkaarto vingrojumu.
Tas pats efekts ir ja elpo papiira tuutinaa vai uzliec plaukstas apkaart mutei un degunam un tad elpo. Arii seit ir svariigi elpot leenaam un regulaari.
2.Apliec ap pirkstu vai plaukstas lociitavu gumiju, nospriego un tad palaid valaa. Isa, bet stipraaka saapju sajuuta laus tavu uzmaniibu noveerst no panikas simptomiem. To var atkaartot daudzas reizes.
3.Skaitiisana.
Lai noveerstu uzmaniibu saac skaitiit masiinas, cilveekus, saac veikt galvaa matemaatiskus uzdevumus.Veikalaa staavot pie kases var saakt lasiit kas rakstiits uz zurnaala pirmajaam lapaam.
4.Vizualizeesana.
Iedomaajies kaadu vietu, kas tev asocieejas ar mieru -pludmale, daarzs ar pukeem u.t.t. un meegini redzeet detalas -kraasas, siltums, juuras salkona u.t.t.
5. Diskusija ar sevi.
uzraksti visus simptomus un lietas no kaa tu baidies tiesi sai briidii un noveertee skalaa liidz 10 cik nopietni tie ir. Cik patiess ir tas no kaa tu baidies.Sii tehnika darbosies personaam, kas speej noskirt sevi no baileem, .
Taapat noveerst uzmaniibu var pazvanot draudzenei, klausoties muuziku.
Panikas simptomi kaa likums kluus speeciigaaki, ja tu fokuseesies uz tiem. Un siis tehnikas iesaka veikt jau pie pirmajaam panikas paziimeem, jo tad ir vieglaak tikt galaa ar simptomiem.
Ir svariigi atrast tiesi kuras tehnikas ir vislabaakaas tiesi tev, kad tu juuties nervozs. Jo tad tu vareesi buut gatavs un justies drosi, jo tu zinaasi kaa uzveikt savas bailes. Atceries, ja tu ieguusi kontroli paar baileem, tu vareesi piedaliities aktivitaatees, no kuraam tu izvairies, deel baileem, ka buus panikas leekme.
Personiigi es izmantoju tehnikas 1,2 un kaadreiz 5.
p.s. atvainojos par stilu, bet tas ir tiesais tulkojums.
Re: The Linden Method
12.09.2009 22:21
Paldies! Skaidrs. :)
Cik saprotu, vairāk uz panikas lēkmēm orientēta. Man vairs sen nav bail no panikas lēkmēm, tā kā šī metode man nederēs. Es vairāk biju domājusi domas, iekšējo trauksmi...bet ko es te ņemos...tas viss pieder p-terapijai (man vajag mācīties būt pacietīgākai, jo progress ir, bet es gribu, lai tas ir vēl lielāks).

Tās pamatdomas, ko Ane nosauca, nešķiet īstās - tā vairāk tāda noliegšana, apspiešana, un, kā zināms, apspiest nevajag neko. Bet varbūt es intereses pēc uzmestu aci tam e-bookam.

Es tomēr esmu sākusi ceļu caur IZPRATNI, tad nu to arī turpināšu...

123,
Par to uzmanības novēršanu. Es kā reiz pirms vairākiem gadiem biju vienā ārzemju 'panic center' lapā, kad vēl ņēmos ar tām fobijām, ar kurām jau sen esmu tikusi galā (pamatā klaustrofobija), tur bija sastādīta programma (kognitīvi-biheiviorālā), un reizi nedēļā vajadzēja iziet '1 lesson' (bezmaksas, starp citu, ļoti labi padomi). Tur kā reiz domu novirzīšana bija tikai sākumā. T.i., ja tev bail, ka kādā vietā sāksies panika, sāc ar mazumiņu. Vispirms saņemies aiziet uz to vietu/esi tajā vietā/situācijā. Tad nākošo reizi, esi tur jau, piemēram, 30 min. Tad nākošo 60 min, ja grūti, mēģini novērst uzmanību, lasot kaut ko, skatoties kaut ko, domājot, vērjoto utt. Tad nākamā reize -nenovērs uzmanību. Sajūti savas sajūtas, izturi un nebēdz. Un 'augstākā klase' :D - ej un esi gatavs uz visu, apzinies, ka šī ir tā vieta, kas tev rada fobiju, varbūt pat speciāli provocē paniku - ej līdz galam, izturi visu.
Es šai pieejai piekrītu. Izvērtē savus spēkus. Uzreiz tu diez vai varēsi sākt ar pēdējo soli. Sāc vismaz ar kaut ko un virzies tālāk. Kamēr tu centīsies novirzīt savas domas, tu nebūsi līdz galam ticis galā ar situāciju, jo nebūsi izjutis visu, no kā baidies un sapratis, ka 'tur nekā nav' (tikai nepatīkamas sajūtas varbūt). Aizej līdz tam, ka ej līdz pašam galam. :)
Re: The Linden Method
13.09.2009 20:19
Sobriid ir Ok, panikas leekmju vairs nav, juutos paarliecinaata par sevi un priecaajos par iespeeju baudiit dziivi :)
Re: The Linden Method
13.09.2009 22:58
Atceros, biju reiz saitaa par sociaalo fobiju uzveikshanu, nepateikshu vairs nosaukumu, googlee ar vairs nevareeju atrast.

Shkjiet tur bij kautkas liidziigs par ko Juus te apspriezat.
Man naaca uz e-pastu kaadas padsmit konsultaacijas, vairaak informatiivas par social anxiety, bet tad vienu briidi, tas dzeks/psihologs piedaavaaja uzveikt, bet kaa.... man vajadzeeja pirkt to vinja kursu..
Iespeejams, ja tas buutu bijis latviskots un es zinaatu, ka tas ir 100 proc efektiivs, es buutu pircis.

Ane, kas taa ir par metodi, ko Tu nokachaaji caur torrentiem?
Re: The Linden Method
14.09.2009 00:36
drudzis Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ....bet tad vienu briidi, tas dzeks/psihologs
> piedaavaaja uzveikt, bet kaa.... man vajadzeeja
> pirkt to vinja kursu..
> Iespeejams, ja tas buutu bijis latviskots un es
> zinaatu, ka tas ir 100 proc efektiivs, es buutu
> pircis.

Re kā es pati ik pa reizei noticu kādai metodei, izrādu interesi, bet, manuprāt, tas viss ir fufelis. Nekādu superlīdzekļu nav. Tu jau pats zini, kā to uzveikt...Naudu izmest nebūtu forši.
Re: The Linden Method
14.09.2009 12:57
torentos visu ko šitādu var atrast. bet, ja nu kāds vēl tic brīnummetodēm :)

patiesībā mazliet smieklīgi, jo kognitīvi-biheiviorālajā pieejā taču ir grāmatas nopērkamas, bez jelkādas aizdomīgas slepenības un par krietni lētāku cenu. bet šitie: "ziniet, kartīgi smaksājiet, tad es jums pateikšu" ir diezgan nepatīkami tipiņi.

biju jau te vienu grāmatiņu savulaik minējusi: "Manage your Mind".

vispār man ir tā grāmata, ja kāds baigi grib, var sarunāt kaut kādu kopēšanu utt. es nesaku, ka tā arī būs brīnums, bet to ir sarakstījuši britu terapeiti ar diezgan piezemētu domāšanu, bez brīnumsolījumiem utt. vismaz tur var diezgan labi saprast daudzus trauksmju mehānismus. protams, viss tai līmenī, kādā šī terapijas metode sniedzas. pašam būs jāmainās tā vai tā.

eku var apskatīt:

http://books.google.lv/books?id=Q54wMrh7-hQC&dq=Manage+your+Mind&printsec=frontcover&source=bl&ots=WamuQ9gbta&sig=rI6s5y_SRdKMtnoCW8MijWIQ0Mw&hl=lv&ei=0BOuSsqxMJmOjAfLscXmBw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=3#v=onepage&q=&f=false



Edited 1 time(s). Last edit at 14.09.2009 12:58 by Runcene.
Re: The Linden Method
14.09.2009 18:46
Thanks, Runcene. Es uzmetīšu aci virtuālajai versijai, varbūt kaut kas noder un aizķeras. :)
Re: The Linden Method
16.09.2009 23:08
Ieintriģēja. Nu jā - visu izlasīt nevar. :( Domāju kaut kad amazon pasūtīt. Vēl skatos tai pat amazon uz 'Change your brain. Change your life' (un 'Brain lock' (man aktuāli)).

Ja vēl kāds ko noderīgu var ieteikt, esmu ieinteresēta. :))
Re: The Linden Method
16.09.2009 23:12
p.s. neizmantoju torrentus, izmantoju dc ++, un tur nevaru atrast šo The Linden Method (varbūt nemāku meklēt).
Re: The Linden Method
17.09.2009 16:26
Tikko dzirdēju par kaut kādu filmu THE SECRET- esot laba.
Re: The Linden Method
23.09.2009 17:35
ieej www.mininova.com tur es novilku torentu
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 14?
Ziņa: