fluanxol

Aizsāka Ane 

Ane
fluanxol
10.09.2009 13:53
palasījos šī foruma vecos ierakstus un tapu apskaidrota! Pirms pusgada daktere pēc 6 gadu regulāras parakstīšanas izdomāja, ka man jābeidz lietot clonozepam. Lai es kaut kā izturētu atradināšanās periodu, izrakstīja xanax un fluanxol. sākums bija grūts, bet man aizdoma, ka galvenais bija psiholoģiskais efekts-kā nu tagad izdzīvošu bez šīm zālēm, ja nu sākas lomkas utt. Rezultātā it kā sekmīgi atradinājos. Vienīgi ar miegu naktīs nebija lāgā,-agrāk neskatoties uz visām trauksmēm gulēju kā nosista stundas 9, tagad nakts vidū trūkos augšā un taustījos pēc miega zālēm. Vasaras vidū aizgāju pie dakteres un viņa man noņēma arī fluanxol-dzēru pa 0.5 mg 2x dienā. Es neko ļaunu nedomādama, biju priecīga, ka tikusi vaļā vēl no zālēm. Taču tad sākās murgs. raudāšna, šausmīgas panikas lēkmes, trīce utt. Daktere aizgaāja vasaras atvaļinājumā un es nesparašanā mocījos tālāk. Tagad izlasīju forumā , ka tas pēc fluanxol atradināšnās nav nekas neprasts un saprotu kāpēc man iestājies tāds lūzums. bet cik ilgs ir šis atradināšanās periods?
Re: fluanxol
10.09.2009 14:14
to tieši par Tevi diemžēl neviens nevar pateikt.

atkarīgs no tā, cik ātri psiholoģiski tiksi galā. bet ne tikai. ir tā, ka tad, ja smadzenes ir ilgstoši mākslīgi stutētas ar zālēm, tās kļūst slinkas. par to, kā un kad viss saies savās vietās, ir dažādi viedokļi. daļa uzskata, ka arī šis faktors ir psiholoģisks. es sliecos piekrist. ja zāles ir bijušas tik ilgi kā Tev, es domāju, ka pilnīgi bez sliktuma perioda neiztiksi. zāles lietojot, cilvēks parasti (ar izņēmumiem protams) izlaižas nu vismaz kaut mazliet.

esmu citviet lasījusi, ka ļaudis ievieš aizvietotājus. tas var būt, piemēram, ēdiens. es zinu kādu, kurš pēc zāļu atmešanas ēda tāfelīti šokolādes dienā:) pēc tam to var aizietot atkal ar kaut ko labāku. patiesībā jau tas notiek neapzināti. vai nav jau roka pēc kaut kā pasniegusies? :)

atkarības piramīda ("pievedu" no V. Rudzīša Bendes meitiņas):

Melnais caurums -> Māte-> psihoaktīvas vielas (legālas un nelegālas) -> ēdiens, pārtikas produkti -> rotaļlietas, nedzīvā daba, vide, darbs, priekšmeti (TV, dators un spēļu automāti) -> mājdzīvnieki -> mātei līdzīgie tuvinieki (siblingi) -> bērni un atkarīgi pieaugušie -> psihologi -> atbalsta grupas -> draugi -> pieauguši neatkarīgi, nepazīstami cilvēki -> sabiedrība -> kosmoss



Edited 1 time(s). Last edit at 10.09.2009 14:17 by Runcene.
Re: fluanxol
11.09.2009 00:10
Atradināšanās periods, ja esi tam gatava, var nebūt ilgstošs, bet intensīvs (es arī tikai pēc sevis spriežu, apm. 2 gadi Cipralex ar vai bez Fluanxol - pēdējā šādu zāļu lietošana) - man diezgan slikti bija pirmo mēnesi. Trauksme, panika, galvenokārt, nu jā, vēl domas... Tiku galā, tikai sevi noskaņojot, ka šis pāries (grūti to saprast tajā brīdī).
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 17?
Ziņa: