jautajums

Aizsāka kā ir? 

kā ir?
jautajums
04.10.2009 20:43
Pirms mēneša iepazinos ar vienu puisi. Lieta tāda, ka viņam ik pa brīdim noraustās nervi (seja, pleci, kājas). Visbiežāk tas ir brīžos, kad viņš ir atslābinājies. Laikam jau viņš to nevar kontrolēt, jūtu, ka brīžiem viņš jūtas neērti, jo publiskās vietās tādas lietas pamana arī citi cilvēki no malas. Negribas jautāt viņam pašam, bet interesē par ko tas liecina. Varbūt kāds zinātājs varētu paskaidrot, ko īsti tas nozīmē!?
Re: jautajums
04.10.2009 20:53
izklausās, ka runa par nervu tikiem. kāds puisis ir citādi? uzvedība, reakcijas, attieksme? tiki var būt no stresa, bet var būt arī psihiskas (nopietnas) problēmas pazīme. svarīgi arī, cik ilgi tas tā... pats cilvēks to nudien nevar kontrolēt, un parasti jau tie, kam tas ir, jūtas neērti. par tikiem netā var diezgan daudz izlasīt.
kā ir?
Re: jautajums
04.10.2009 20:58
Visādi citādi puisis ir normāls, uzvedās normāli, reaģē arī normāli, reizēm tikai uz straujām kustībām vai negaidītām skaņām (piemēram, nokrītot glāzei) viņš noraustās. Stresa dēļ tas tā diez vai ir, jo nevarētu jau būt, ka cilvēks visu laiku ir uztraucies. Par kādām slimībām tas varētu liecināt? Kā lai to noskaidro?
kā ir?
Re: jautajums
04.10.2009 21:01
Vienai no manām bijušajām kolēģēm bija līdzīga problēma, bet viņai raustījās tikai acis. Šim cilvēkam gan raustās viss ķermenis.
Re: jautajums
04.10.2009 21:10
jebkurā gadījumā sākums ir stress, sens, visbiežāk bērnībā... tam nav jābūt vakar vai šodien bijušam stresam. turklāt šādi cilvēki vienmēr ir pastiprināti "uzvilkti".

ar slimībām ir citādi — mūsdienās vairs neeksistē tāda lieta vai tāds termins kā psihiska slimība. tur ir cita, ļoti sarežģīta klasifikācija. nekā to īsti nevar noskaidrot: vien viņa mamma var pateikt, kad tas sākās. bet viņa arī var nezināt, no kā tas ir. bērnu reakcijas uz stresu pieaugušie reizēm pat nepamana.

ja viņš nekur nav vērsies pēc palīdzības, tad Tu neko nevari noskaidrot... turklāt Tev jau arī neteiktu: jautā pašam... pēc tika vien nevar pateikt neko, kas zem tā apakšā sēž.

ja vien tie nav kādi organiski neiroloģiski traucējumi: varbūt bijis nelaimes gadījums utt.

tātad: tur var būt bezmaz visa medicīnas enciklopēdijas neiroloģijas un psihiatrijas sadaļa...
acura
Re: jautajums
04.10.2009 22:15
jaabeeg pa gabalu droshi vien psihs kaut kaads
probleemas un kauns iziet cilveekos garanteets
otilia
Re: jautajums
04.10.2009 23:10
Domāju, ka puisis pats jūtās neērti, jo gan jau viņš arī jūt, ka tādos brīžos viņam tiek pievērsta kaut netieša, tomēr pastiprināta uzmanība, un tad nu viņš var sajusties vēl neomulīgāk, kas tos tikus var pastiprināt vēl intensīvāk...
Par cik viņam ir šāda problēma, labāk būtu tā taktiski parunāties ar viņu pašu..., pateikt, ka Tu esi pamanījusi šo problēmu un pajautāt, kā viņš pats sadzīvo ar to...?
Kaut kā gribās domāt, ka gan jau viņš jau ir apmeklējis kādus speciālistus... Tādā gad. var uzjautāt, ko par šo problēmu ir teikuši speciālisti...
Varbūt viņam ir bijusi kāda truma...
Jebkurā gad. labāk parunāties ar pašu puisi.
kā ir?
Re: jautajums
04.10.2009 23:21
Paldies. Laikam būs jāparunā, vienīgais, man ir mazliet bail aizskart vai likt justies neērti, atgādinot par šo problēmu. Tāpat jau katru dienu viņam pietiek uzmanības šai sakarā. Kauns gan man nav, ar viņu kopā esot. Vai tiešām var būt tik traki, ka atklājas kādas nopietnas slimības?
otilia
Re: jautajums
04.10.2009 23:41
to kā ir: es domāju, ka tik traki nebūs... Dažādus tikus var novērot diezgan bieži, tikai citi tiki ir mazāk uzkrītoši...
Par to, ka Tev ir mazliet bail aizskart it kā sāpīgu jatājumu - jā, saprotams..., bet, ja Jums veidojas attiecības, Tev ir tiesības noskaidrot šo jautājumu, tā ka nebaidies..., jeb..., droši drebot :)
Tur jau tas moments ir, ka "sāpīgs" šis jautājums ir tieši Tev... :)
Gan viss noskaidrosies.
Re: jautajums
05.10.2009 10:28
kā ir

ja viņam būs svarīgas Jūsu attiecības, viņš pastāstīs, cik gribēs. jau teicu gan, ka viņš var arī neko daudz nezināt. tā var nebūt, bet ar to jārēķinās. turklāt vienmēr ir svarīgi, kā jautā. vēl ir svarīgi, ka nevajag censties visu uzzināt uzreiz.

kāpēc Tu taujā tik daudz par slimībām? vai viņā ir vēl kas tāds, kas Tevi biedē?
Re: jautajums
05.10.2009 10:40
Nervi, nervi... Ja tā raustīšanās nav tik stipra, ka seksiņa laikā loceklis raujās ārā, tad var par to daudz neuztraukties...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: jautajums
05.10.2009 14:18
L



Edited 1 time(s). Last edit at 28.09.2012 20:10 by kachenite.
kā ir?
Re: jautajums
05.10.2009 15:51
Vairāk neesmu pamanījusi viņā neko tādu, kas varētu liecināt par kādām slimībām, bet tomēr tas šķiet neparasti, tādēļ arī aizdomājos, vai nav kāda nopietna kaite. Kā jau teicu, ir bijusi saskarsme ar cilvēkiem, kam kaut kas mazliet raustās, bet viņam tas ir izteikti.
Re: jautajums
05.10.2009 15:54
nu, tad dzīvo un baudi šīs attiecības. laiks rādīs... tā neko nevar pateikt. kad būs savas problēmsituācijas, tad arī diezgan ātri viss kļūs skaidrs. kā jebkurās citās attiecībās.
danaa
Re: jautajums
05.10.2009 20:11
oo, kaa sauc puisi? labpraat iepaziitos ar vinju bet jums jau kaut kas biidaas? kaads vareetu sapaziistinaat ar citiem cilveekiem kam raustaas nervi? man interesee. kur lai tadus meklee?
Re: jautajums
05.10.2009 21:09
Man te vienai paziņai plakstiņš sāka raustīties - kopš parakstija papīru par algas samazinājumu... nopietni...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: jautajums
07.11.2009 22:24
gribi iepazities ar puisi kam kautkas raustas drosi,man jau 3 gadus VD trauksmes laika rokas un kajas tric.....es vispar sevi vairs nepazistu:((
lindann
Re: jautajums
08.11.2009 21:18
dod shurp savu e pastu, sapaziisimies
Re: jautajums
10.11.2009 09:42
...divi veči stāv tualetē pie silītes un atlej...vienam no viņiem nervu tiks- raustās mazliet seja...laiski miezdams, šis ievēro, ka otram atliešanas procesa gaitā arī raustās plakstiņi...nopriecājies, ka saticis bēdu brāli, un gribēdams kkā iesākt sarunu, nervu tika nomocītais tā uzmanīgi vaicā otram - vai jums sen, kā plakstiņi sākusi raustīties???..uz ko saņēma atbildi - da nupat kā, baigi acīs spricē...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 21?
Ziņa: