Vēlreiz par homeopāti Dr. Gaili

Aizsāka Bordo 

Sveiki! Zinu, ka ši tēma jau reiz agrāk forumā ir cilāta, bet nu tomēr! Šobrīd nopietni apsveru iespēju IET vai NEIET pie šis dakteres. Patlaban vienīgais,kas attur ir augstās cenas pie viņas, bet atsauksmes no sev zināmiem cilvēkiem tās labākās.
Esmu ļoti dziļā atkarībā daudzu gadu garumā no nervu/miega zālēm un AD. ļoti gribas no šiem draņķiem tikt vaļā un attīrīties, kā arī izārstēties no veģ. distonijas un dažām ginekoloģiskām vainām.
Zinu ka pirmā vizīte maksā 100ls, intr cik izmaksātu zāles mēnesī? Jādomā, ka tas nav veiksmīgs mārketinga triks, bet viņa ir laba ārste... Ko 'Jūs man ieteiktu darīt? Paldies Jums par komentāriem!
Re: Vēlreiz par homeopāti Dr. Gaili
04.11.2009 09:42
Es ietu pie cita homeopāta. bet vispār homeopātiskās zāles nav dārgas. te gan kaut kad bija minēts, ka dr. Gaile kkādu tur šķidrumu speciālu ūberkrutu dodot, neatceros, vai bija jau ier''ekināts cenā, vai vēl atsevišķi jāmaksā, tam gan bija liela cena.
Re: ,,,
04.11.2009 10:08
Un, kāpēc Tu ietu pie cita homeopāta?
Re: Vēlreiz par homeopāti Dr. Gaili
04.11.2009 10:42
...taapeec, ka citi nemaksaa 100 lati par viziiti...
Es pie Gailes neietu. Vairākkārt esmu redzējusi, kā viņa pašreklamējās TV un atstāja ļoti negatīvu iespaidu. Un 100 latu!! Es ietu pie cita.
laikā, kad pie valsts dr.-speciālista vizīte ar ĢĀ nosūtījumu 5 Ls maxā, un visapkārt krīze, algu samazinājumi un bezdarbs, es dr. vizīti Latvijā 100 Ls / stundā neizvēlētos, tas nav adekvāti situācijai LV.
Re: Vēlreiz par homeopāti Dr. Gaili
04.11.2009 11:23
man nekad nav bijis īsti skaidrs, kā homeopāts var palīdzēt tikt galā ar somatoformām lietām, kas ir domāšanas radītas... tāpat depresija utt. kas tur cits var iznākt, kā simptomātiska nomākšana uz laiku.

homeopāts maina domas? nezinu, es neietu. ne pa 100, ne pa 20.
Re:
04.11.2009 21:26
Esmu dzirdējusi, ka pie viņas ejot deputātes un biezo veču sievas, tāpēc viņa turot tādas cenas!
Re: Vēlreiz par homeopāti Dr. Gaili
04.11.2009 22:04
...labs PiiaaRs ne vienmeer ir tieshaa sakariibaa ar profesionalitaati...

P.S. Par konkreeto dr neko nezinu.

Man zinaamaa homeopaate njem 55 par pirmo un 30 paar nakamajaam viziiteem un man jau taa likaas baigs cipars. No oras puses- homeopaata viziite lege artis ilgst ap stundu, pirmaa pat divas, kameer internists/traumatologs/ķirurgs paņems 30 par 10 minūtēm, a cik stundā sanāks...
Iesaku pie dr.Santas Liepas, pieņem Homeopatijas instituta, vizite stundu gara un maksa 30 Ls! www.similia.lv
Re: Vēlreiz par homeopāti Dr. Gaili
05.11.2009 17:14
Traumatologs no manis 25Ls prasīja, runājāmies pusstundu, ārā nedzina, sasveicinoties pat roku deva. (Kad biju pie tā paša dr "par valsts naudu", tās bija 10 minūtes un viss ātrā tempā). Tās "rokas došanas" dēļ es biju uz pakaļas aiz pārsteiguma.

Par homeopātiem gan neko nezinu. Es tāpat, kā Runcene, neticu, ka no depresijas var tikt vaļā, dzerot pilienus un tabletes.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 24?
Ziņa: