Mate + alkoholisms.

Aizsāka ojaars 

Mate + alkoholisms.
21.11.2009 13:13
Labdien. Vispar nepatik man par sito visu domat, bet pamazam man tas viss sak apnikt. Tatad mana mate es domaju, ka nav vel pilnigi atkariga no alkohola, bet liekas, ka ir tuvu tam. Vinai jau kadu laiku nav darbs, sakara ar lielo bezdarba limeni latvija un tapec vina sez cauram dienam un neko nedara. Cik esmu runajis ar mammu, vina saka, ka dzer tapec, ka vienkarsi nav ko darit. Stulbakais ir tas, ka iedzerot, vina ir pilnigs pretstats tam, kad vina ir skaidra. Vina klust par histeriki, visu lauz, pleesh, kad vinai sak kautko aizradit par alkoholu. Tevam ari viss jau sen noriebies. Vins atnak no darba majas vakara un mate atkal ienemusi. Teevs ari runajis gan pa labam, gan pa sliktam, nu nesaprot vina nekadi. Vel ir problema tada, ka naudu tam alkoholam mate dabon no vecmammas, bet vecmammai nav ne mazakas nojausmas, kur ta nauda tiek notereta. Zinot mammu, vina diezgan baidas no savas mates, bet tapat turpina dzert, ja kaut es pasaku, ka tulit piezvanisu vecmammai un visu izstastisu, kur nauda tiek tereta. Nestastu neko vecmammai, tapec, ka vina dzivo diezgan patalu un viena pati un nezinu, kas var notikt, ja vina uzzinas, ka vinas meita dzer dazkart un jau no diezgan sena laika. Uzklausisu jebkadus ieteikumus. Palidziet. Paldies!
domaju, ka problema ir vel sarezgitaka, jo ka ar mati tikko runaju, vina dzer, jo neredz dzivei jegu. Nezinu ko lai iesak, un vai vispar var kautko iesakt.
trr
Re: Mate + alkoholisms.
21.11.2009 15:42
ja jau tā vienkārši no malas varētu šādā situācijā palīdzēt, tad alkoholisms būtu likvidēts - kamēr viņa gribēs, viņa dzers, diemžēl.. izdomā, kā panākt, lai viņa negrib dzert.. pati negrib.. tikai tad var ko palīdzēt..
Re: Mate + alkoholisms.
21.11.2009 16:43
Ja cilvēks neredz dzīvei jēgu, ir pamats domāt, ka viņš ir depresijā. Lai palīdzētu, cilvēkam pašam ir jāgrib tikt no savas bedres ārā. Pašlaik māte savu sū... krāmē Jums uz pleciem un pati neko savā labā nedara.
Nu tas, ka depresija vinai ir, tas ir skaidrs. Vienigais, loti nepatik tas, ka kad vina ir skaidra vina ir pilnigi cits cilveks. Paldies par atbildem.
Re: Mate + alkoholisms.
26.11.2009 17:33
Iespējams,ka mammai vajag psihologa vai psihiatra palīdzību,jādomā vienu soli uz priekšu,ja nu viņa nodara sev ko ļaunu!
Vēl ir variants- Straupe,tur cilvēkam jābrauc labprātīgi,ar varu tur nevienu neved! Pacients ārstējas 5dienas,ar ārsta nosūtījumu 10Ls dienā,bez 20Ls dienā! Ceru,ka situācija uzlabosies un mamma sapratīs,ka dzeršana neko neatrisinās!
Ja mammas mammai laba veselība,tad Jums vajadzetu to vinai pastāstīt,varbūt tad kaut kas mainīsies.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 10?
Ziņa: