Paaugstinaata BT lietojot OK???

Aizsāka kamenite 

sakiet luudzu, kaa tas ir iespeejams, ka lietojot OK man tomeer paaugstinaas bazaalaa temperatuura un stabili turas 37,2. Ovulaacija tak it kâ tiek nomaakta, taatad arii BT nevajadzetu pacelties!
Re: Paaugstinaata BT lietojot OK???
20.02.2008 16:57
paskaties anotacija ir hormonalie preparati, kas var paaugstinst BT
Kaadaa anotaacijaa tas jaaskataas??? Pie hormonaalaas kontracepcijas neko taadu nemaniiju.
Re: Paaugstinaata BT lietojot OK???
20.02.2008 17:04
Pie visam zalem ir anotacijas, ja nebija valsts zalu registra atrodi to preparatu kuru lieto un izlasi.
Es sâku lietot vienkârðu kontracepciju un tur nekas tâds nav minçts. Tik zinu, ka tâpçc jau tâ ir kontracepcija, kas nomâc ovulâciju. Tâtad - BT NAV JAABUUT! A man ir!
Re: Paaugstinaata BT lietojot OK???
20.02.2008 17:43
nu tad atbildod uz tavu pirmo jautajumu - ir ari hormonalo tablesu bernini ( ar to es ribu teikt ka ari sim sievietem bija ovulacija)
Taatad tu gribi teikt, ka ovulaacija notiek, ja reiz BT ir virs 37? Tas buutu jautri, jo manas kruutis no cikla vidus ir kaa divi saapiigi arbuuzi un veeders saap kaa pirms MR.
Re: Paaugstinaata BT lietojot OK???
20.02.2008 20:41
nu tad ja tev ir sadas aizdomas joka pec uztaisi testu vai aizej uz Gulbi uztaisis hcg - nebus jalauza galva. tas sados gadijumos tas ir labak neka mocities nezina un zilet kafijas biezumos.
Testam vçl par agru, jo lîdz MR vçl jâgaida 4 dienas. Taisîju gan, bet negatîvs. uz Gulbi skriet negribas. Drîz jau it kâ tâs MR. Gaidîðu - buus vai nebuus!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 21?
Ziņa: