kâpçc starppilsçtu autobusos cilvçki nenormâli dzer?

Aizsāka taaaa izbesiijos 

KAS NOTIEK!?
Vakar braucu no Rîgas 8 vakarâ uz 'pâíiem'un cilvçki tajâ autobusâ totâli apdzçrâs. 50% cilvçku tajâ autobusâ bija galîgi idioti, viòi dzçra ðnabi, bïaustîjâs. Un vçl kaut kâdâ pieturâ viòi izleca ârâ un nopirka vçl kâdas 3 ðnabja pudeles.Es nesaprotu kas tas par debîlu ðoferi, kas to pieïâva. Man likâs, ka es prâtâ sajukðu, biju kâ iemûrçta starp tiem dzçrâjiem, viòi man bija aiz muguras sanâ, priekðâ. es sçdçju gandrîz paðâ aizmugurç, arî autobusa vidû veèi dzçra alu, bet tie vismaz bija miermîlîgi un nebïâva man ausîs. vçl uz priekðgalu bija jaunieði kas bija tâdâ íçmâ. Lai gan nçesmu atturîbniece, tajâ brîdi alkoholu ienîdu. tad pçkðòi autobuss apstâjâs (ne pietura) un viens jefelis izleca ârâ un sâka èurât pie autobusa logiem, visiem pasaþieriem redzot. es jau tâ to fakaino autobusu gaidîju 2stundas un biju jau izbesîjusies un vçl autobusâ nevarçju atpûsties! tad vienam no tiem apdzçruðajiem lopiem rokâs ieraudzîju nazi..aaa...labi, ka nekas traks nenotika. Tad vçl pie kautkâdâm vilciena sliedçm nostâvçja pus stundu, jo tas fakainais vilciens nebrauca, rezultâtâ es mâjâs nokïuvu krietni vien vçlâk un nenormâli sliktâ garastâvoklî.
ps. autobuss bija galîgi pilns, arî kâjâs stâvçtâji pa pilnam, jutos totâli iemûrçta.
Re: kâpçc starppilsçtu autobusos cilvçki nenormâli dzer?
05.08.2006 12:19
Stulbi bet taada ir realitaate. Pirmkaart, un kas pats galvenais, lielaakaa dalja cilveeku ir pilniigi idioti. Es zinu ka daudzi to noliegs bet prieksh manis taa ir jau dziives gaitaa paarbaudiita lieta. Es nedomaaju to attieciibaa uz kaadu konkreetu kolektiivu bet videeji uz cilveekiem vispaar. Un otrkaart taadu lietu kaa sabtransu vajadzeetu izmest no galvas kaa sugu. Tagad tak statistiski katram latvijas pieaugushajam pilsnim ir mashiina.
autorei- hm.. kura diena tu brauci? 5dienas vakara? ;))) nu bet logiski... tad ar stuukji ir jarekjinas, jo visi Riga dzivojosie no "arpus Rigas arem nakusie" tak rulle uz majam, un attiecigi so pasakumu ari nosvin!;) (a par ko ne, ja jau Riga visi ietusee...) man ari reiz gadijas braukt 5dienas vakara ar tadu parbaztu autinju. aina apmeram tada pati, tikai ka kronja numurs mana brauciena bij tas, ka dabuju noklausities (savadak vnk nevareja, jo visnotal skalais un manami iereibusais epicentrs sedeja man blakam) kaa 2 taadi mazpilsetas macho sakoljii mazgadigas beibes ar taktiku vispirms sadzeram, tad sabiidam lietas... bet labakais ju bija tie texti...nu taa es sen nebiju smejusies. toties meitenes bija parlaimigas;)))

vnk, uztver ar humoru, cik nu tas iespejams (kamer samie naturali negazas tev virsu uz pagriezieniem;))...kam gan patik elpot to dvingu un kratities ka silkem muca ar sadzerusiem tipiem... nelauj tadiem sabojat sev garigo...


ku!- tiesi taa- statistiski, bet ne reali. ok, daudziem ir, bet pierekini, ka daudziem ir vairak neka 1...
Re: kâpçc starppilsçtu autobusos cilvçki nenormâli dzer?
05.08.2006 13:20
Man liekas, ka dzer tâpçc, ka tad âtrâk ceïð paiet. Pamçìini! Pati arî kâdreiz kâdu kokteili pa kluso izdzeru, kaut braucu reti, tad âtrâk mâjas pienâk. Cita lieta, ka to neviens nemana un nevienam neuzbâþos. Arî garos ceïojumos dzer, lai âtrâk paiet laiks.
Nu, Ku! es labâk ls 3 samaksâju par autobusa biïeti uz, piem., Rçzekni, nekâ ls 30 par benzînu! Nauda, nauda...ne jau no laba prâta kâds brauc ar sabiedrisko.
Re: kâpçc starppilsçtu autobusos cilvçki nenormâli dzer?
05.08.2006 13:36
Daþkârt pat iespiesties grûti sabiedriskâ transportâ.
Re: kâpçc starppilsçtu autobusos cilvçki nenormâli dzer?
05.08.2006 22:46
nu tada jau mums valsti ir taa alkohola situacija, un visur taa atspogulojas, ari autobusos un vilcienos un visur citur arii. tas ir skumji, bet taa nu tas ir.
es arî te nesen braucu ar starppilsçtu autobusu,un tas bija salîdzinoði vçlu vakarâ.Mums nâcâs apstâties divas reizes,jo redz diviem cilvçkiem pûslis vairs nespçja izturçt.Jâsaka ðoferîts tâds labsirdîgs-piestâja pie krûmiòiem.Bet mums pârçjiem pasaþieriem âtrâk gribçjâs tikt mâjâs un arî nebija nekâdas vçlmes skatîtis kâ tie tur kârto savas vajadzîbas:(
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 10?
Ziņa: