spermiji iekïûst nâvinieces kamerâ

Aizsāka uh! 

Vjetnamâ saistîbâ ar vienvietîgâ nâvinieku kamerâ ieslodzîtas sievietes grûtniecîbu aizturçti divi cietumsargi, piektdien ziòo valsts mediji.


Policijas izmeklçtâji pavçstîja, ka vçl nedzimuðâ bçrna tçvs ir ieslodzîtais, kurð piegâdâja pârtiku nâvinieku kamerâs ieslodzîtajiem, informç laikraksts "Cong An Nhan Dan" ("Tautas policija").
Laikrakstâ teikts, ka abi cietumsargi atbrîvoti no darba iekðlietu sistçmâ un aizturçti par "varas stâvokïa ïaunprâtîgu izmantoðanu", jo ïâva pârtikas piegâdâtâjam palikt ar nâvinieku sektorâ ieslodzîto.

Policijas ârsti paziòoja, ka septembrî veiktajâs pârbaudçs 39 gadus vecajai par heroîna kontrabandu notiesâtajai Ngujenai Ti Oaòai konstatçta grûtniecîba 11. nedçïâ.

Oaòas vîrs izcieð cietumsodu citâ ieslodzîjuma vietâ citâ valsts provincç, teikts laikraksta publikâcijâ.

Saskaòâ ar Vjetnamas likumdoðanu sievietçm grûtniecçm nâvessods aizstâjams ar mûþa ieslodzîjumu.

Atsaucoties uz Oaòas advokâta sacîto, valsts mediji piektdien ziòo, ka ðis Vjetnamâ ir pirmais gadîjums, kad nâvinieku kameras ieslodzîtajai konstatçta grûtniecîba.

Ðogad Oaòai bija paredzçta nâvessoda izpilde, jo tiesa noraidîja viòas iesniegto apelâcijas sûdzîbu sakarâ ar pagâjuðogad piespriesto augstâko soda mçru par heroîna glabâðanu miljarda Vjetnamas dongu (35 280 latu) vçrtîbâ.

Vjetnamâ nâvessodu vai mûþa ieslodzîjumu par heroîna kontrabandu var piespriest gadîjumâ, ja tâ daudzums pârsniedz 600 gramus.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 4?
Ziņa: