vau!

Aizsāka iqteuq 

iqteuq
vau!
17.10.2006 07:52
Bïin, biju ciemos pie viena keksa, kad tas izsvieda savu damèenu. Viòð bija noíçris kaut kur dîvainu ðvabru, it kâ izskatîga, taèu duma un netîrîga pçc velna. Traukus mâjâs nekad nav mazgâjusi, ieskaitot savçjos, serdes, augïu kauliòi mçtâjâs uz visâm palodzçm, galdiem un plauktiem, bet nu pie spoguïa gan bieþi redzama :)))
Nesaprotu, nafig viòa dzîvojot mçslos lîdz ceïiem, stâv un sevi pucç, it domâtu, ka sûdi viòu uz sava fona izceï :)))
Smieklîgâkais ir tas, ka pçc viòas kârtçjâ pârgudrâ teksta, kad dþeks pateica lai viòa trinâs taèu vienreiz - viòa sâka bïaustîties, ka viòð redz idiots nespçjot novçrtçt visu ko viòa viòa labâ darîjusi, ka viòð nevienai nebûs vajadzîgs utt. Òirdzâm vçderus turçdami, beigâs viòa vçl piesolîja sûdus viòam ar bandîtiem(arî man bïâva virsû!?!?)(!!!), tipa lai necerot ka viòam viss tâpatâs prakaíîs. Viòas promieðana ievilkâs ðmotku dçï, tâs visas netîras stâvçja grozâ, kekss labs bûdams tâs ielika vçl lielajâ mistkastes maisâ. Tad viòa paziòoja ka viòa nebrauks ar tâdu netîrumu smirdoðu maisu kâ tâda bomzene! Varçtu padomât ka tie bûtu kâda cita netîrumi :))))
Beigu beigâs viòa aizvâcâs un kekss teica, ka viòam ir tâda sajûta ka ticis vaïâ no kaut kâdas sûdu maðînas. Pçc maukâs vismaz nepaliekot pilna mâja ar mçsliem, un nav jâdirðâs ne par ko. Lai gan es protitûciju neatbalstu, taèu arî nevarçju arî dþekam nepiekrist.
Vot ðtukoju, ko tâs vecenes domâ - pati dzîvo kâ pçdçjâ cûka, taèu no sevis taisa tââââdu princesi :)))) Stulbas ne?
Re: vau!
17.10.2006 12:20
Varbuut vinjai vajadziigs atbilstoshs dzheks kas cikliski dod bietee...
Re: vau!
17.10.2006 12:28
Jââââ,pilnîgi piekrîtu.STULBAS JÂÂÂ!!!
Re: vau!
17.10.2006 14:03
Bâc. Viesturs arî te. :(
Vecît Tu esi noþçlojams tips.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 11?
Ziņa: