Pupu dçï - paðnâvîbas

Aizsāka krivteþa 

krivteþa
Pupu dçï - paðnâvîbas
23.10.2006 18:52
Sievietes, kuras veikuðas krûðu palielinâðanas operâcijas, ir vairâk pakïautas paðnâvîbas riskam.

ASV un Kanâdâ apkopotie dati liecina, ka sievietes, kuras palielinâjuðas krûtis ar implantu palîdzîbu, trîs reizes bieþâk izvçlçjuðâs padarît sev galu, salîdzinot ar tâm, kurâm nav bijuðas ðâdas operâcijas, raksta New Scientist.
Sakarîba starp implantiem un paðnâvîbâm tika atklâta pçtîjumâ, kura mçríis bija noskaidrot, vai krûðu implanti ietekmç vçþa veidoðanos un autoimûnâs saslimðanas. Ðâda implantu ietekme netika atklâta, taèu noskaidrojâs, ka ïoti daudzas sievietes pçc krûðu palielinâðanas operâcijas bija izdarîjuðas paðnâvîbu.

Daudzi zinâtnieki uzskata, ka, visticamâk, sievietçm, kuras izvçlçjuðâs krûðu palielinâðanas operâciju, bijusi nosliece uz paðnâvîbu. Citâ pçtîjumâ atklâjies, ka 18% pacientu, kas izmantojuði kosmçtiskâs íirurìijas pakalpojumus, lieto íîmiskos preparâtus psihiska rakstura stâvokïu ârstçðanai. To vidû, kuri bija pârcietuði cita veida íirurìiskâs operâcijas, ðâdus preparâtus lietoja tikai 5%.

Iespçjams arî, ka paðnâvîbu izdara sievietes, kurâm operâcija nav izdevusies. Pacientçm, kurâm ievietoti jaunâki implanti, reakcija var bût citâda.
Re: Pupu dçï - paðnâvîbas
23.10.2006 19:07
abâm "vainâm" cçlonis ir galvâ...
Re: Pupu dçï - paðnâvîbas
23.10.2006 19:11
Driizaak jau taapeec ka neieguva gaidiito efektu.
Re: Pupu dçï - paðnâvîbas
23.10.2006 19:12
droshi vien ka taapataas buutu izdariijushas pashnaaviibu. varbuut likaas ka implanti atrisinaas visas probleemas.... taa kaa var teikt ka kruushu implanti paildzina dziivi.....
Re: Pupu dçï - paðnâvîbas
23.10.2006 19:19
nu "gaidîto efektu" jau galva gaidîja... un nesagaidîja, jo ar krûtîm problçmu nebija
Re: Pupu dçï - paðnâvîbas
23.10.2006 19:44
jaasecina, ka lielaas kruutiis laime nav atrodama....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 11?
Ziņa: