nedaudz atslodzei :)

Aizsāka ??? 

nedaudz atslodzei :)
24.10.2006 15:09
Nekad nespçðu saprast, kâpçc vîrieðiem un sievietçm ir tik daþâdas izpratnes par seksu. Vençra, Marss – nekad nesapratîðu. Kâpçc vîrieðiem lçmumu pieòemðana un lietu izpratne iet caur smadzençm, bet sievietçm – caur sirdi?

Viss notika tâ. Pagâjuðo nedçïu kâdu vakaru liekoties ar sievu gulçt, es pamçìinâju viòai “piebraukt”, bet pçc pâris neveiksmîgiem mçìinâjumiem es izdzirdçju:

- Zini, man kaut kâ negribâs. Vienkârði kâdu brîdi paturi mani savos

apskâvienos.

- KO?

Un ðajâ vietâ viòa pateica paðu briesmîgâko frâzi, kâdu tikai viens

vîrietis var izdzirdçt no savas mîïotâs sievas:

- Nu, tieðâm, mîïais. Man liekas, ka tu vienkârði nespçj izprast manas sieviðíîgâs emocionâlâs vajadzîbas.

Es nodomâju: “Kas gan viòai lçcies?”. Ar vienu vârdu sakot, tovakar mums nekas nesanâca un mçs vienkârði aizmigâm. Nâkamajâ dienâ mçs devâmies iepirkties uz kâdu labi pazîstamu vietu, kuru es saucu GIV (gigantiska iepirkðanâs vieta). Mçs staigâjâm pa daþâdâm nodaïâm, viòa uzlaikoja trîs nejçdzîgi dârgus vakartçrpus, bet nevarçja izðíirties, kurð viòai vislabâk piestâv. Es ieteicu lai òem visus trîs. Pçc tam viòa devâs meklçt kurpes, kuras piestâvçtu ðiem vakartçrpiem, un es viòai piedâvâju paòemt pa vienam kurpju pârim pie katra tçrpa. Pa ceïam uz kasi mums gadîjâs juvelierizstrâdâjumu nodaïa, un viòa izvçlçjâs sev pârîti auskaru ar briljantiem.
Ziniet... es viòu sen nebiju redzçjis tik uzbudinâtu. Acîm redzot, viòa bija nolçmusi, ka es esmu nojûdzies – viòa pajautâja, kâ bûtu ar to tenisa aproci – es lieliski zinu, ka viòa savu mûþu nav turçjusi rokâs tenisa raketi. Bet es arî tam piekritu. Viòa tur pat vai spiedza no sajûsmas, gandarîjums viòai bija tik pat kâ fiziski - seksuâls. Jums bija jâredz, kâ staroja viòas seja, kad viòa izdvesa:

- Nu, mîïais, man ðíiet, ka tas ir viss. Varam doties uz kasi.

Es viòai uzspçlçtâ mierâ atbildçju:

- Nç, mîïâ, man kaut kâ negribas.

Jûs ziniet, ko nozîmç izteiciens “pilnîgâ neìîmî”? Visa ðî emociju gamma – neizpratne, sarûgtinâjums, saðutums, naids... vienlaicîgi uzplaiksnîja manas mîïotâs sejâ.

- Nu, tieðâm, mîïâ. Es vienkârði gribu lai tu to visu kâdu brîdi paturçtu savos apskâvienos un tas ir viss. Un kad viòa jau bija gatava mesties man virsû un saplosît smalkos gabaliòos, es piebildu:

- Man liekas, ka tu vienkârði nespçj izprast manas vîrieða finansu iespçjas...
Tâ, ka tagad apmçram lîdz 2008. gadam man sekss nespîd.
Re: nedaudz atslodzei :)
24.10.2006 15:17
shis jau sen bija lasiits un tika atzits par bullshitu!
Re: nedaudz atslodzei :)
24.10.2006 15:35
Ïoti þçl,ka tika atzîts par buïïa sûdu.Man gan patika.Nu labi- ður tur pârspîlçjumi,taèu visâ visumâ interesants,gandrîz reâls stâstiòs ar atriebîgu vîreli:)
Atvaino Dace,ka Tev tâ acîs derdzâs.
Re: nedaudz atslodzei :)
24.10.2006 15:44
Ðis pilnîgi un galîgi izgâþas, ja sievas finansu iespçjas ir lielâkas kâ vîra :P
Turklât ne tuvu ne visas sievietes gûst baudu no iepirkðanâs. Kârtçjo reizi ir parâdîts, ka vîrietis tieðâm nespçj izprast sievietes emocionâlâs vajadzîbas.
Re: nedaudz atslodzei :)
24.10.2006 15:49
Nu kââââââdççççï viss jâuztver TIK nopietni???!!! buççç
viss skaidrs
Re: nedaudz atslodzei :)
24.10.2006 15:54
Nu ja, skat. mana iepriekðçjâ posta pçdçjo teikumu :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 11?
Ziņa: