augšanas hormona pastiprināšana.

Aizsāka piriks 

augšanas hormona pastiprināšana.
13.01.2010 20:07
Sveiki!
Man ir 16 gadi, bet augumā es esmu tikai 1,7m, ja ikdienā nenodarbotos ar basketbolu, tad tā nebūtu tik liela problēma, bet ja man komandā visi ir 185++, tad.. :D

es gribētu uzzināt, vai nav kāds līdzeklis, tabletes, pulveris, vienalga kas, kas palīdzētu man pastiepties augumā. :)

cerams sapratāt manu sāpi, un varēsiet palīdzēt ;)

jau iepriekš liels paldies :)
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
14.01.2010 14:51
Piriks, cik tev tētis garš? Tas stipri ietekmē. Vairāk guli, neballējies pa naktīm. Karājies pie stieņa. Nesmēķē. Un tu vēl augsi, es pats vēl 20 gadu vecumā pastiepos par 2 cm. 16 gadi ne tuvu nav augšanas finišs.
trakais
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
15.01.2010 13:41
centies ēst normālu pārtiku (olas, gaļu, kefīrs, piens, zivis, ikri), guli vismaz 8h diennaktī, nostiprini muguras un vēdera muskuļus, peldi. fiziskas aktivitātes veicina augšanas hormona sintēzi. bet nav nekādu preperātu, kas būtiski palielinātu augšanas hormonu. ja ir kāds - nebūs te latvijā, un nebūs lēti.
somatotropīna, testosterona un estrogēna līdzsvars organismā galvenokārt tev noteiks - cik garš būsi. to var skaitīt klāt pie ģenētikas - kādas hormona attiecības tev ir no tēva iedzimtas. alkoholu nelieto - saku pavisam droši, jo tas veicina testosterona pārvēršanos estrogēnā ar aromatāzes enzīma palīdzību. estrogēns taisa ciet augšanas zonas, un tas nozīmē ka augšana garumā apstājās. alkohols ir deģenerātu izprieca.
par pulveri, kas palīdzētu augt - vienīgais kas nāk prātā ir kalcijs. aptiekā pajautā.
neviens pulveris, tabletes nespēs aizstāt pilnvērtīgu uzturu ikdienā.
ja arī ir kāds ahūnais brīnumlīdzeklis augšanai garumā, tad domāju tas ir procedūru komplekss, kas iekļauj gan labu uzturu, gan preperātus, gan fiziskas aktivitātes, masāžas, hgh injekcijas. diezvai tu to varētu atļauties, un nafig tev vajag lielu augumu, ja neesi aktieris, slavenība.
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
10.02.2010 19:07
trakais
.........................................................
piekrītu visam sacītajam.Vēl varētu piebilst,ka lēkāšana nekādā veidā nevar veicināt garāku augumu.
Drīzāk otrādi.
Ķirbji,vienīgais man zināmais augs, kas veicina starpskriemeļu disku attīstību.
Līdz 25 gadiem viņi ir pusmīkstā stāvoklī.
Frontāli triecieni veicina to saplacināšanau un pataloģijas...
Kaulu veidošanos veicina 5 faktori:
-kalcijs;
-fosfors;
-"C" vitamīns;
-"D" vitamīns;
saules gaisma.
Veiksmi



Edited 1 time(s). Last edit at 10.02.2010 19:09 by Mazdakteris1.
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
11.02.2010 00:32
nnja, mazdakters kārtējo reizi, kā atver pāksti, tā auzās līdz pamidoriem - lēkāšana, tb triecienslodze stiprina kaulus un, dozēti, arī veicina disku elastību.

Par auguma garumu - ir jau daži vingrinājumi, kas veicinā kaulu stiepšanos garumā bet diez cik proporcionāls tāds rumpītis nesanāk.
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
11.02.2010 16:32
Mums vajag stiprināt kaulus vai izvairīties no starpskriemeļu deformācijas ?
Kaulu stiprināšana vai auguma pagarināšana?
Kam dot priekšroku? Dilēma?
Liekas, ka pareizo atbildi dotu vetebrologs.
Cieņā!



Edited 1 time(s). Last edit at 13.10.2016 15:15 by Mazdakteris1.
trakais
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
11.02.2010 23:50
Gimli:

par lēkāšanu var strīdēties. noteikti atkarīgs cik bieži, kāds uzturs, gēni, svars, vecums. tas nav tik vienkārši kā - lēkāšana veicina vai lēkāšana neveicina. kaulus stiprina, nu jā. tas jau nenozīmē ka epifīzi stimulē.
kādi var būt '''vingrinājumi'', kas veicina kaula augšanu garumā? stiepšanās i vsjo. ja tu domā tos jogas veidīgos vingrinājumus ar liekšanos un stiepšanos, tad tā būs muskuļu stiprināšana un +pāris cm labākajā gadījumā.
tu saki rumpīts proporcionāls nesanāk... a kuru tas uztrauc? ir visādi cilvēki. un tu man parādi konkrētu cilvēku, kurš būtu izstiepis to rumpīti būtiskā garumā, ka izskatās jocīgi!
trakais
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
11.02.2010 23:52
ar stiepšanās i vsjo,es domāju karāšanos
HGH-Human Growth Hormone
karlis vitols
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
24.11.2011 17:39
es esmu karlis man ir tada broblema ka es esmu loti maza auguma- 1,47m un es veletos zinat un izmeiginat jiebko lai pastieptos auguma,ja ir kautkadi ieteikumi rakstiet man uz e-pastu; karlis282828@inbox.lv
dzimtenite
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
24.11.2011 17:50
parbaudi rengenā kaulu augsanas platnes- vai tas nav aizverusas.
ja vel nav tad hgh var palidzet, bet ir vajadzigas lielas devas un liels laika posms- tas nozime loti daudz naudas ja nem vera ka hgh minimali par 10 iu maksa 10 ls.
jogas vingrinajumi un stiepsanas var palidzet , bet ari ir vajadzigi vairaki menesi katru dienu tos izpildit lai dabutu 1-2 cm.
Un ja skaties pec vecaku garuma- viss ir genos.
(atvianojos par interpunkciju un sintaksi - because i got high)
Janeks Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> HGH-Human Growth Hormone
Sveiki.
Man tevs ir 1.92cm auguma , sportisks,bet man jau ir 18.gadi un es esmu 1.75 un veletos pagarinat augumu vsm 1.80 vai pat vairak. Vai tas ir vel iespejams ,ja man jau ir 18.gadu? Un tiesi kadi fingrinajumi ir japilda lai kac cik iztieptos tikai stiepsanas uz stiena? Ja es regulari lietosu kalciju tas man ari palidzes
Un kadi vel produkti ir jalieto lai veicinatu kaulu augsanu! Es esmu sportisks katru dienu eju uz trenezieru zali ,bet tikai uzkacaju lielaku un budu ,bet ne augumu! Ir kadi ieteikumi?
paldies.
Atkarigs no vecaakiem, vecvecaakiem - respektiivi no iedzimtiibas. Bet tas nenoziimee, ja teevs bija gars, bet maate iisa, ka obligaati buusi teeva auguma, taa pat arii - abi vecaaki var buut iisi, bet kaads no vecvecaakiem garsh... Geeni mantojas, augums, lieka svara probleemas, slimiibas, atkariibu vaajiiba utt... Smeekjeeshana un alkohols varbuut tikai ljoti mazaa % ietekmee augsanu, protams tas notrulina organismu un tas liidz ar to nestraadaa attistiibas posmaa kaa vajadzeetu, bet visu paarsvaraa nosaka iedzimtiiba. Zinu daudz cilveekus, kas dzer, piipee jau no 14 gadu vecuma, bija iisi liidz 18 un pat 21 gadam un tad pa 1 vasaru (nemainot savus ieradumus) izstiepaas. Vieniigi straujas augsanas gadiijumaa jaalieto kalcijs, lai kauli buutu stipri un nerastos tajos "tuksumi".
Man ir 15 gadu, tulit jau paliks 16, bet esmu tikai 162cm.
Esmu daudz izlasijusi par augsanas hormonu, bet ka lai paskaidro vecakiem, ka es negribu palikt tik isa ka vini...
Ko mam iesakt...?
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
31.03.2014 20:46
Par vēlu jau.
Kādi gadi 6 7 atpakaļ to varēja ietekmēt.
Tagad, kauli garumā vairs neaugs.
Vēl kādus gadus divus vari augt un gan jau arī augsi, bet ar HGH to vairs neietekmēsi, vismaz ne tajā virzienā, kur Tu to vēlies.

Bet ja saki ka abi vecāki maza auguma, tad arī Tev nespīd.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Ko jūs te murgojiet vissi- jums cilvēki normālā valodā jautā vai ir kāds preparāts, bet jūs te fantazējiet par gulēšanu un veselīgu uzturu- to otro variet sev * kas zin moš biški gudrāki paliksiet. Tātad - tie kuri vēlās kļūt brangāki miesās- ir tāds preparāts- Somatropīns- pieejams ampulās un ir jāinjicē 1x dienā pirms miega. Tiem kuri nodarbojas ar Bodybuilding injekcija nepieciešama 1x no rīta, un 1x vakarā, to kombinējot ar Testosteronu kurs jāinjicē 1x sešās dienās- rezultāti ir elpu aizraujoši. Somatropīnam ir vairāki radniecīgi preparāti- tos visus var sameklēt Googlē. Problēma ir tāda, ka tos ir ļoti sarežģīti iegūt, jo tie tiek izsniegti pēc ārsta receptes, bet melnajā tirgū tie ir pieejami, tik ilgāk jāmeklē un jāuzmanās no * - ja ir aizdomīgs iepakojums jeb nepazīstams nosaukums- rokas nost! Cena tiem arī ir diezgan augsta, bet par normālu augumu jebkura cena ir zema. Tāpēc vissiem kuri ir izlēmuši lietot augšhanas hormonu- neļaujieties lai jums visādas tizlas balerīnas un gnomi sāk stāstīt muļķības par pareizu uzturu, jeb vēl jo vairāk- cenšas paspīdēt ar saviem * ieteikumiem, kar sadzīvot ar sevi neskatoties uz to cik māte daba atstājusi novārtā tavu augumu. Keep on lift.



Edited 1 time(s). Last edit at 03.06.2014 09:42 by Mateus.
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
03.06.2014 00:22
Bik nomierinies. Te raksta faktiski vēl bērni. Negribēsi taču atbildēt par sekām.
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
03.06.2014 09:40
somatropīns? kas tas? zinu somatotropinu. Pie kam ja esi tik apdāvināts (es gan Tevi dēvētu pilnīgi pretēji), tad zinātu, ka šo preparātu te pieminēja jau neskaitāmas reizes, jo tas ir cilvēka augšanas hormons jeb HGH.

Apmpulās? Nav gadījumā pulveris + šķīdinātājs...nu tā... stapr citu iedomājos pajautāt. Un vai nav gadījumā tā, ka tas izraisa šūnu hiperplaziju? Visu šūnu... arī aknas, sirds, zarnu... Un vai GADĪJUMĀ nav tā, ka brīdī kad kauli ir noslēgušies, tad tie tikai paliks blīvāki, masīvāki bet ne garāki?

Un vai esi lietas kursā, ka HGH pats par sevi, viens pats, strādā sūdīgi...

tā ir vesela zinātne, kuru Tu mēģini pa forumiem salasīta infā te iebāzt.

Par testosteronu - kādu tieši tu tur domā? Kādu konkrētu esteri? Vai uz oleāta bāzes? NU kapēc tieši 1x 6 dienās?

Nenodarbojies ar demagoģiju.



Edited 1 time(s). Last edit at 03.06.2014 09:43 by Mateus.
testo250
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
03.06.2014 12:42
Mateus Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> izraisa šūnu hiperplaziju? Visu šūnu...

vo, vo. maziem dauņiem, protams, vienalga, špricēs tik un tā. bet, ja ģimenē ir onkoloģija, vai pašam, nedod dievs, ir nosliece uz to pusi, beigsies slikti tādi eksperimenti.
bet, no otras puses, tomēr dabiskā atlase...
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
13.07.2014 23:07
Man zināmam farmaceitam ienāca viens frīka un paprasīja vai viņiem ir insulīns... uz jautājumu - kādu vajag... uztaisīja lielas acis un pateica:"nu insulīns" :D ...esot lasījis ka kačājoties esot labs :D :D :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
14.08.2014 04:13
neker krenti, man comaks 21gada aizbrauca uz dzersiju , atgriezas 23 un pa 3 cm garaks taka viss vel prieksha augshana tipa esot lidz 30Gadiem taka vel 2metrigs var klut:)
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
14.08.2014 11:05
vispār jau... atkarībā no ģenētikas, cilvēks aug līdz apmēram 20-25 gadi. Kā nu kuram sanāk. Bet pēc 25-27 gadu vecuma sasniegšanas, cilvēks sāk novecot. Vīriešiem piem testosterona līmenis ar katru gadu kļūst manāmi zemāks utt.

Bet tas NAV viennozīmīgi un ne vienmēr tie pāris cm nozīmē, ka reāļi kauli izauga.
Sveiki! Augšnas hormons ir dārgs. Apēram 600-1000eur par mēnesim. Gadā sanāks tikpat iztērēt cik jaunai mašīnai. Vēzis, diabēts, akromegalija, gigantisms un val citas blaknes. Jēga no hormona ir kamēr kaulu epifīzes (augšanas zonas) nav pārkaulojušās. Savādāk ir par vēlu. Vai Tu pa šo laiku izaugi no 1,70cm vai arī paliki maziņš? Vidējais LV ir 178cm.
nelaiks
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
27.07.2016 15:16
600 - 1000 EUR mēnesī..?? O_o

Man sanāk 150,-
http://www.visaszales.lv/Z%C4%81les/Visas/Somatropinum/0
Un pārēķini cik vajag, ja ir tērnera sindroms meitenei + analīzes 5~6eur + 14eur + 7eur (somatropīns, insulīna aug. faktors, vairogdziedzera T4). Vel ir 3 preparāti, bet visi Eiropas. Par nelaimi, nav pieejami Ķīnas ražojumi...
nelaiks
Re: augšanas hormona pastiprināšana.
22.08.2016 20:04
Nu, ja neko citu nezin, tad jau jāpērk aptiekā :DDD
Man ir 13 gadi un esmu 1.50m garš bet mani klases biedri 1.70 ka atri paaugties jo man ir kauns un esmu puisis kurs spele futbolu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 11?
Ziņa: