L-karnitīns

Posted by Vineta 

Vineta
L-karnitīns
March 24, 2011 03:52PM
Vai ir kādas atsauksmes par šo uztura bagātinātāju? Un kurā mirklī ir viņš jādzer, tieši pirms sportošanas, via kādu brīdi iepriekš?
poh
Re: L-karnitīns
March 24, 2011 08:07PM
tukša naudas izmešana.
ja mērķis ir nodzīt svaru, tad visu nosaka diēta. ja vajadzīga enerģija pirms treniņa, sievietei pietiks ar tasi kafijas tukšā dūšā kādu pusstundu-stundu pirms.
Vineta
March 25, 2011 04:09PM
Jā, dzīvot līdz vakaram ar tukšu dūšu, tas nu gan būtu prātīgi..... Vakar pamēģināju un tiktiešām spēju paveikt vairāk, varbūt pašiedvesma, kas zin... :)
Bet vai tas ir vienīgais viedoklis? Es par šo preperātu neesmu lasījusi īpaši sliktas atsauksmes, pārsvarā pozitīvas un nemaz ar ne par naudas izšķiešanu...
P.S. Ne jau diēta nosaka svara zudumu, bet pareizs uzturs un sports! Es zem vārda "diēta" saskatu tikai ierobežojumus pēc ierobežojuma, tad jau vbisu mūžu jāsēž uz diētas! :) Man labāk tīk pareizi ēst un sportot!! Es pie liekajiem kg tiku pēc smēķēšanas atmešanas, un kā zināms, smēķēšana iespaido vielmaiņu un jā, pati arī maz piedomāju pie pareiza uztura, jo kādreiz par to nebija jāsatraucas...
Kaste
March 31, 2011 07:24PM
Man teica, ka jēga viņam esot tikai tad, ja skrien virs 40 min, bet es skrienu uz robežu tām 40 min ar L-Karnitinu! Un bez šī līdzekļa pat 3 km nevaru novilkties ar viņu 7 km ar visām ceļu locītavas sāpēm. Ja nesāpētu ceļi varētu padomāt par pusmaratonu nākotnē! Tas ir lidzeklis kam man nav žēl atvēlēt naudu!
May 09, 2011 09:42PM
Par diētu.
Ja sievietes (ne tikai) pamana lieko svaru, viņu bisbiežākā kļūda ir ēst reti, maz, vai neēst neko.
Un tiklīdz atsāk ēst - vienalga, ko, uzreiz klāt svars.
Skatāmies un brīnāmies - bet es taču apēdu tikai vienu jogurtu pa visu dienu, bet svars tik aug un aug....
Tas tāpēc, ka - ja ēdam reti ( no 1-3x dienā ), organisms visu laiku strādā "rezervju noglabāšanas" režīmā un tiek palēnināta vielmaiņa.
Jo - normālai organisma funkcionēšanai ir vajadzīgas dažnadažādas vielas. Un - ja ēdam reti, organisms it kā "domā": "sazin kad vēl dabūšu visu vajadzīgo nākam reiz! Tāpēc vajag noglabāt rezeves!"
Ņemot šo vērā, lai atkal iedarbinātu vielmaiņu un pārtrauktu rezervju noglabāšanu, vajag SĀKT ĒST BIEŽI (ik pēc 3-4 stundām) UN MAZĀM PORCIJĀM.
Ēst var da jebko! Galvenais, lai ēdiens ir dažāds.
Šādā veidā, atkal iedarbinot savu vielmaiņas krāsniņu var vairāk "nomest", nekā ar visvisādiem preperātiem un piedevām!

p.s. Bet karnitīns patiešām ir baigi labā manta! Tikai vajag piemeklēt tieši to karnitīna veidu, kas der tieši Jums - tablešu, kapsulu, vai šķidrā vaidā.
p.p.s. Un vēl taču ir "clenbuterol"...

Edited 1 time(s). Last edit at 06/20/2011 12:46AM by Amīrs.
poh
May 10, 2011 03:05PM
Un vēl ir klizmas
Lisa775
July 07, 2023 06:42PM
Notievēšanas tabletes - https://tonzes.com/slimlv.htm
Es notievēju ļoti ātri un bez jo-jo efekta.
Šarlatāniem
July 07, 2023 08:30PM
Lisa775 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Notievēšanas tabletes -
> https://tonzes.com/slimlv.htm
> Es notievēju ļoti ātri un bez jo-jo efekta.

Neticiet šai personai, jo tā spamo savus refferal linkus pa visiem forumiem, lai nopelnītu uz lētticīgajiem!
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.