Sākt veidot vīrišķīgu ķermeni

Aizsāka victor 

victor
Sākt veidot vīrišķīgu ķermeni
01.01.2012 15:59
Vēlos sākt trenēties mājas apstākļos.Man 17 gadi,augums ~180, svars ~65. Esmu kalsnas miesas būves,tāpēc es vēlos sev normālu vēdera presi,normālus kāju,roku muskuļus un kopumā vīrišķīgu augumu.Ar ko sākt,cik bieži,kas jādara,kad redzami būs rezultāti?Paldies.
Re: Sākt veidot vīrišķīgu ķermeni
01.01.2012 19:57
Domāju, ka te zināmo lomu spēlē ģenētika (un tas ir jau apstiprinājies pētijumos). Es savulaik mēģināju un man no tā nekas nesanāca a mana sieva ar vieglumu un prieku var uzkačāt musīšus. Toties man ar vieglumu padodas visādas teniskas un zinātniskas lietas par ko sievai labāk nestāstīt... Tā lūk...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Sākt veidot vīrišķīgu ķermeni
01.01.2012 20:03
Lai piedod man foruma kačoki bet ar to es gribēju teikt, ka ja Tu esi vīrietis kas var nodrošināt savu sievu un bērnus tad ar Tevi viss ir kārtībā (tobiš Tu esi VĪRIETIS) neatkarīgi no tā cik vīrišķīgs ir Tev tas ķermenis...!

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Neklausies to āpsi :D Kas par na*, kkāds distrofiķa murgs.
Daudz kas ir atkarīgs no miesas būves tipa, Tu esi ektomorfs, lai iegūtu masu Tev ir jāēd daudz, 5x dienā un jātrennējas 4x nedēļā, ja pareizi ēdīsi pēc pusgada sāksi ievērot rezultātus, pēc kāda pusotra būsi norm uzdzinies ;) Galvenais mazāk % un vairāk normālas paikas.
Palasi draugos domubiedros par uzturu un visu pārējo.
Veiksmi!
TIkai neizdomā sākt lietot steroīdus, nav vērts čakarēt organismu ;)
Un iegādājies kādu proteīnu, vēlāk var kreatīnu vai kreatīna geineri, bet to pēc tam, kad būs uzturs ;)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 17?
Ziņa: