sāpes potītes ārmalā. Peroneal Tendon iekaisums

Aizsāka r10 

Sveiki, ir kāds saskāries ar šo problēmu- Peroneal Tendon cīpslas iekaisums? Esmu sportists, sāpes ir jau 5mēnešus. Sākās no nepareizas staigāšanas, skriešanas pēc ceļgala operācijas, intensīvi strādāju pie vingrinājumiem, lēkājot,skrienot(pašam to nepamanot,ka pēda pilnībā nebija pareizi nolikta uz zemes,bet gan vairāk uz ārējo pusi) kā rezultātā radās šī problēma.
Visvairāk sāpes ir no rītiem uzsākot stagāt, kā arī staigājot pa nelīdzenu virsmu/skrienot. Potīte krakšķ,klemējas, bet uzpampuma kā tāda nav bijis potītes ārmalas apvidū.
Esmu lietojis glikozamīnu/zivju eļļu, ultraskaņa, ledu turējis, traumeel/zell injekcijas, veicu vingrinājumus potītei. Aktīvu/dinamisku skraidīšanu pagaidām atliku malā (nodarbojos ar futbolu).
Neesmu no Rīgas puses, aprobežojos tikai ar vietējo sporta ārstu. Jautājums, vai ir kādam vēl tāda pati problēma, kā tika galā un varbūt kāds var padalīties pieredzē ar šo nepatīkamo traumu.
Jau iepriekš-paldies!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 2?
Ziņa: