AS sūtīšana i-netā.

Aizsāka Spēks 

Sveicināti sportisti.
Rokoties nebeidzamajās interneta dzīlēs uzdūros sekojošai adresei - http://www.steroidshop.eu/. Kā jau varam noprast, tad tā ir viena ļoti daudzām adresēm, kuras piedāvā iegādāties sporta farmakoloģiju internetā.
Tad nu mēs nonākam pie mana jautājuma - vai te ir kāds, kas no konkrēti šīs vai līdzīgām lapām ir uz Latviju veiksmīgi pasūtījis produktus ? Ja ir, tad interesētu, kas tieši par adresi, no kuras pasūtīji, atsauksmes utt.
Latvijā šī sporta farmācijas padarīšana vispār ir ļoti slidena lieta, nevaru īsti nekur atrast, kas ir aizliegts, kas nav, kādi par to sodi utt.
pumpis
Re: AS sūtīšana i-netā.
09.04.2012 23:47
ir sutits no interneta, bet ne uz LV. un sitai lapelei es neuzticetos.
labak suti no anabolicsupplements.org.uk (no turienes es sutu uz uk) vai pharmacomstore.org. es gan nezinu kaa tev tur ar to maksasanu izies, jo baigaa jeblja ar tam valutam. pats izpeti sikak.
un par sutisanu uz LV...pasuti vispirms kadu mazu pacinju un parbaudi kaa atnaks. Man jau skiet, ka LV kads pastniecins iebazis tur savu degunu:D

P.S. Latvija uz vietas var atrast nopietnus virus, kas ar sito biznesu jau gadiem nodarbojas, taa ka es labak ietu pie vinjiem.
Spēks
Re: AS sūtīšana i-netā.
10.04.2012 15:43
Paldies par infu. Laikam būs viens sūtījums jānotestē.
Vienkārši interesē, vai nav LV iespējams "ielidot" par šitādiem sūtījumiem.

Nebūtu jau problēmas, ja man personīgi būtu pazīstams kāds no dīleriem, bet nu sazīmēšu gan jau caur sporta kolēģiem.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 17?
Ziņa: