Darbā neapzināti domāšanas traucējumi un tamlīdzīgi

Aizsāka Citizen 

Sveiki. Kas cilvēkam jāēd, jādzer uzturā un jādara kādas aktivitātes ja darbā novērots ka zūd spēja fiksēt lietas kas notiek apkārt un koncentrācija gluži kā ja piem krosu skrienot iestājas ātri "pārslodze". Tas ir tāpēc ka pusmūžs dara savu un organisms sāk "gļukot" jo nav automātiski izstrādāti vairāk hormoni un vitamīni un citas vielas kas ļauj operatīvi smadzenēm strādāt?
Re: Darbā neapzināti domāšanas traucējumi un tamlīdzīgi
03.02.2019 21:58
"zūd spēja fiksēt lietas kas notiek apkārt un koncentrācija gluži kā ja piem krosu skrienot iestājas ātri "pārslodze""
Varētu būt uzmanības traucējumi - atslēdzās uzmanība un tu nefiksē lietas. Bieži vien pie vainas ir pārslodze, kā jau minēji to vārdu, pārslodze / izdegšana.

"Kas cilvēkam jāēd, jādzer uzturā un jādara kādas aktivitātes" - jāēd pietiekams, regulārs miegs, jādzer pastaigas dabā, zemas / mērenas intensitātes fiziska slodze svaigā gaisā, jādara veselīgs uzturs un papilduzturs B vitamīnu preperāts. Adekvātai atpūtai jābūt. Neviens darbs nav tā vērts, lai tur norautu pārslodzi un izdegtu (ja vien neesi Elons Musks). Es saprotu, ka cilvēks kas rukā dien dienā negrib dzirdēt neko par atpūtu un veselīgu uzturu, un kur nu vēl paņemt atvaļinājumu.

"Tas ir tāpēc ka pusmūžs dara savu un organisms sāk "gļukot" jo nav automātiski izstrādāti vairāk hormoni un vitamīni un citas vielas kas ļauj operatīvi smadzenēm strādāt?'' - pārāk sarežģītā tēmā iebrauci. Pa lielam - jā, pusmūžs ir krīze. Nav tā kā pirms 20 gadiem. Vīriešiem tas ir testosterons (par ko tagad daudzi runā), kas sāk kristies pēc apmēram 25 gadu vecuma, līdz ar to krītās darba spējas, vitalitāte, potence un viss pēc kārtas. Un virkne citu hormonālu izmaiņu, kas saistīti gan ar vecumu, gan stresa faktoriem, gan citiem ārējiem faktoriem, kā arī ar neadekvātu uzturu, kaitīgo vielu lietošanu, vitamīnu / minerālvielu deficīts (tas pats mazākais) un vēl virkne neatklātu faktoru.



Edited 1 time(s). Last edit at 04.02.2019 03:06 by grabeklis.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 6?
Ziņa: