Ortodontiskâ Íirurìija

Aizsāka visdv 

visdv
Ortodontiskâ Íirurìija
14.04.2008 14:37
Gribçju izlabot priekðçjos divus augðçjos zobus, jo ðamie mazliet uz iekðu ieliekuðies. Ortodonte pateica, ka to varçs izdarît tikai ar ortodontisko íirurìiju, jo lûk man apakðþoklis ir nesimetrisks samçrîgumâ ar augþokli un man vçl 0.5 milimetru nobîde un vairs nebûs normâls sakodiens. Tagad man viss tur ir knapi knapi. Izlasot par to operâciju, nodomâju - vai tieðâm vçrts iziet tam visam cauri. Tur taèu entie gadi jâstaigâ ar breketçm, jâliek visâdas plâksnes, jâzâìç þoklis u.c. problçmas. Par sportu var aizmirst, utt...un tas viss, lai man bûtu "pareizs" þoklis un taisni zobi. Labi, man ir 21 gads, man vçl tâ operâcija par brîvu bûtu, bet vai ir vçrts? Varbût vienkârðak tos priekðçjos zobus aizvietot ar porcelâna? Jo porcelâna zobus jau var rotçt kâ grib un pçc pareizâ izmçra izveidot, lai smuki mutç iederçtos...vispâr ðoks. Nezinu ko darît.
viedoklis nepopulaars
Re: Ortodontiskâ Íirurìija
14.04.2008 16:43
Mans uzskats, ka nav veerts. Bet palasi, te daudz bija, kas to izgâjuði. Ja nu drausmîgi kroplîgi izskaties, bet neliekas, ja ðaubies. Ârsti ir íerti uz pareizo þokli, kaut mums pietiktu tikai, lai iztaisno zobus. Aizej pie cita ârsta, ir, kas saprot, ka gribi smukumu, ne kaut kâdus mistiskus samçrus, ko var redzçt tikai speciâlists.
visdv
Re: Ortodontiskâ Íirurìija
14.04.2008 16:56
Drausmîgi kroplîgi? :D Nu man apakðþoklis ir tâds mazliet masîvâks, bet par kroplîbu to nevaru nosaukt un diez vai pat par neglîtumu. Protams, objektîvi skatoties, ja viòs bûtu biðíiò biðíiò mazâks, bûtu ideâls izskats, bet nu es esmu vecis galu galâ, ko man tur sîkumoties! Viòa man jau stâstîja, ka ja tur tâs breketes tagad kaut kâ saliktu, tad vçlâk varçtu pçc noòemðanas atiet vecajâs vietâs. Bet nu doma man tâda, ka zobus taèu var nozâìçt un uztaisît tur tâs figòas uz kurâm uzskruvç mâklsîgos zobus - nekâdas breketes nav vajadzîgs un gatavs ideâls smaids. Un par to arî es domâju, vai ir vçrts, jo tie zobi nemaz tik traki neizskatâs (tâ man vnk fobija/komplekss). Es te par tâm þokïa operâcijâm palasîju - izklausîjâs murgaini. Uztaisi tâdu operâciju un savas sirds mûþu par 1 gadu samazini gandrîz vai.
Re: Ortodontiskâ Íirurìija
14.04.2008 22:47
visdv:

ja tev nepatîk tikai tie divi priekðçjie zobi, ak Dievs, uzliec porcelâna plâksnîtes vai vienkârði kosmçtisku kompozîtmateriâla pârklâjumu, un tâdâ veidâ tos vizuâli iztaisno. dçï sîkumiem noteikti nav vçrts parakstîties uz operâcijâm un breketiem...
visdv
Re: Ortodontiskâ Íirurìija
14.04.2008 23:30
Paldies, puce! Es domâju, ka tâ arî darîðu!
Re: Ortodontiskâ Íirurìija
14.04.2008 23:38
God bless you :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 14?
Ziņa: