Enfuego problēmas

Aizsāka enfuego 

Enfuego problēmas
12.02.2011 12:53
karo4 sāku secināt, ka esju sviestā, tas vairs nav izsturami, gan mūzika galvā, gan katru deinu slikti jūtos, sāp kauli, lēkmes nesaprotamas, jo vairāk es to izsturu jo klāt nāk simptomi, ieslīkstu iekšā vēl dziļākā depresijā, vēl pienācis tads simptoms klāt, ka galvā kautkas šņāc tā kā vējš, 3 skaņas galvā ir džnkstoņa, vējš, un kautkāda jocīga skaņa tā kāik pēc sekundes sadzirdu signalizācijas skaņu, visu laiku bailes no kautkā, brīžiem ieslīkstu jocīgā stāvoklī, kad nesaprotu neko, tas stāvoklis ir neizsturams, pareiz man neiroloģe teica, ka bez zālēm tas nebūs iespējams tikt cauri sveikā, jo vairāk simptomi turpinās bez zālēm, jo vairāk simptomi un blaknes nāks klāt, kamēr nonākšu psihiatriskajā slimnīcā, man šito visu laiku nav bijis vispār nekāds dzīvesprieks, šitais viss jau pārvēršās par sāpēm. Sāku saprast, ka nevaig sevi mānīt, un ticēt, ka vis pats par sevi nokārtosies, iešu pie savas Duļbinskas, pie kuras man bērnībā bija balta lapa, no kuras es noņēmos, viņai ir mana vēsture un viņai ir pieredze ļoti liela, rekur bračka aizgāja un izrādijās ka brālim ir epilepsijas perēkļi. gan jau nekvalitatīvas dzīves dēļ man dēļ nerviem ir attīstījusies tā epilepsija, tikai bez lēkmēm. Vis Pirmdien braucu un piesakos jūsu bariņā:)) man jau ir vienalga es jau esmu nonācis tik tālu, ka viss kļūst vēl bailīgāk, man vienalga, lai ārsti degradē ar ripām kautko manās smadzenēs, galvenais lai nebūtu šo neizsturamo simptomu, kamēr nēsmu piebeidzis pats sevi!
Aizvakar norāvos pēc sešu mēnešu pauzes, sāku dzert un paņēmu amfetamīnu, atkal iešņaucu vis ir labi līdz brīdim, kad narkotiku iedarbība beidzas, iemesls kāpēc paņēmu amfetamīnu, jo gribēju novelt visus šos simptomus uz narkotikām un izdomāju, ka tie simptomi kas ir man, ir dēļ narkotiku trūkuma organismā, izrādās, tagad sapratu, ka narkotikas tur njepričom, tas jau ir sekas, nelabojamas ar narkotikām vairs!

Labāk dzīvot kā cilvēkam, nekā tikai eksistēt!



Edited 3 time(s). Last edit at 13.02.2011 00:06 by puce.
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 13:08
Runcenei mans koments nepatiks, bet....
Protams, ka bez zaleem Tavaa gadijumaa neiztikt! Labi, ka PATS to beidzot saprati! Padomaa arii ne tikai par sevi bet arii par gimeni (cik viniem ir gruuti ar teeti/viiru sadaa stavoklii)! lai veicaas un vienreiz beidz uztraukties par to uzskaiti, veseliba tacu ir svarigaaka, sadaa stavoklii vairs nevar iisti sevi kontroleet un var sadariit sazin ko un peectam visu muuzu mocities ar vainas apzinju! (no savas pieredzes)........... lai gan uz maniim vairaak attiecas nedarisana un baisas domas, kuras urbaas smadzenees dzilaa depresijaa, bet daudz nevajadzeeja, lai izdariitu ko nelabojamu...:( Lai Tev veicaas!
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 13:12
Kur Tu dabuu Amfetamiinu???!!! Ja atsaaksi, tad tocna degradeesi! Jau tagad narkotiku degradejosa iedarbiba ir acimredzama, bet talaak - talaak kluusi par darzeni, vai arii psihozee padariisi sev galu. Apdomajies! Visus Tevis aprakstitos simptomus VAR nonemt ar zaalju palidzibu!
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 13:13
piectec būtu zinājis sākumā par šo narkotiku sekām, zin kā jauns forsi tusiņi, disenes. Lietoju pat nedomājot par sekām, kamēr mani ievilka ilūzijā kurā es biju dzīvojis. Un tagad pārtraucot šo ilūzijas dzīvi uzstvere vis ir sagājis sviestā! nesaprotu jau es vairs, kā ko uzstvert!
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 13:16
tāpēc jau esmu šitanī forumā kurā ienāku, un izrunājos jo esmu iespiests tādā stūri, ka nevaru nekādīgi tikt pie tā psihiatra, mums te ir vietējā psihoterapeite, kura izrādās medikamentozo terapiju netais, nevar izrakstīt zāles nezin kāpēc un viņai pieredzes ar narkomāniem arī nav, un gribēja man notēlot, ka ir gudrāka par mani, bet es nepadevos un noliku viņu pie vietas pateicu, ka mani psiholoģiski apmānīt nevar!

Kur es tabūnu amfetamīnu? 4 gadu laikā, man ir izveidojies pazīstamu narkomānu loks kurš vienkārši, ir un viņi nekur nepazūd, vienalga kur es eju pa Rīgu es redzu kādu pazīstamu narkomānu ar kuru savā laikā kautkas ir darīts, bijušo narkomānu nav, tur jau tā lieta cilvēks kurš nav bijis tanī pasaulē viņš to nesapratīs un arī saprast viņam to nevaig!



Edited 1 time(s). Last edit at 12.02.2011 13:21 by enfuego.
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 13:19
nee, man patiik Tavs koments, Janetty.

es sen domaaju, ka enfuego bija laiks ko pasaakt. shitas neizklausaas peec jokiem vairs.

mees driizaak abas dabuusim no aberz.
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 13:26
man jau vienalga ko izrakstīs lietot, bračkam arī bija sūdīgi viņš aizgāja pie sava psihiatra, un tagad lieto zāles bet ir cilvēks... Nevaig man nemaz tās autovadītāja apliecības jo man braukt pa šoseju arī ir bail, un zinu ka es dzīvē labāku darbu sev nedabūšu. Jo man tās zināsānas un izglītība arī ir čābīga, to ko dzīves skola man deva tas arī ir, nu lab pabeidzu 9 klases un iemācījos arodu. Izstaigāju tās viduskolas, beigās mani iemeta speciālājā internātpamatskolā, jo viduskolā es nevarēju pavilkt un arī nemācījos, tāpēc pārbaudīja manu galvu un pateica, ka man impulsi galvā strādā pāasinātāk, un iedeva balto lapu.
Enfuego,ja psihenē Tu leksies - tad Tevi ieliks būrī :)



Edited 1 time(s). Last edit at 12.02.2011 16:12 by puce.
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 13:36
Man te blakus ir viena kurai ir šizo un epilepsija, viņa pastāstīja kas, kā jādara. Mans brālis aizgāja, uz psiheni 3 dienas padzēra zāles un izgāja ārā, un iedeva 3 grupu un saņems 70ls Plus 2 gadu stāžs 25 Ls klāt!
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 13:46
patiesiiba jau visiem ir bail kaut ko traku par sevi uzzinaat... taapeec arii bail laikus kaut kur veersties.

bet psihiatriskaa paliidziiba biezhi vien ir retaak vajadziiga, ja savlaiciigi veershas pie psihoterapeita. taa tikai taada drausmiiga fobija no vinjiem. un psihologjiski cilveekam var paliidzeet ne jau tikai shitie psihi... katram tikai savs jaatrod, jo tas noteikti paliidz taadaa zinjaa, ka mazaak to zaalju vajag.



Edited 1 time(s). Last edit at 12.02.2011 13:47 by Runcene.
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 14:10
sieva arī spēlē uz nerviem, nezin kapē liek domāt, ka aizies, mošk paņemt stritji un pakarties, jēga dzīvot pamestam nekam nevajadzīgam, un bez manām mīļajām meitiņām! Viena šizofrēniķa debīla cilvēka mazāk vai vairāk varbūt tā man jādoma, neko nesaprotu vairs.



Edited 1 time(s). Last edit at 12.02.2011 14:11 by enfuego.
Enfuego,nepārdzīvo Tevi izārstēs. Es īsti nesapratu,agrāk biji uzskaitē?
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 14:22
jā man bija baltā lapa, bet es noņēmu, jo domāju ka esmu normāls un arī biju normāls
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 14:42
Janetty Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Runcenei mans koments nepatiks, bet....
> Protams, ka bez zaleem Tavaa gadijumaa neiztikt!
> Labi, ka PATS to beidzot saprati! Padomaa arii ne
> tikai par sevi bet arii par gimeni (cik viniem ir
> gruuti ar teeti/viiru sadaa stavoklii)! lai
> veicaas un vienreiz beidz uztraukties par to
> uzskaiti, veseliba tacu ir svarigaaka, sadaa
> stavoklii vairs nevar iisti sevi kontroleet un var
> sadariit sazin ko un peectam visu muuzu mocities
> ar vainas apzinju! (no savas pieredzes)...........
> lai gan uz maniim vairaak attiecas nedarisana un
> baisas domas, kuras urbaas smadzenees dzilaa
> depresijaa, bet daudz nevajadzeeja, lai izdariitu
> ko nelabojamu...:( Lai Tev veicaas!


Ako ģimene sieva saka, ka es izskatos normāli un tās ir tikai manas iedomas bet tās iedomas jau sāk pārvērsties par īstenību darbības man arī ir normālas, bet to kas ar mani notiek es takš nevaru parādīt! To jau es tikai zinu, un pirmdien zinās arī mana psihiatre
Enfuego,man tā liekas ka tu pūt pīlītes,neko pac nevar noņemt no uzskaites.Es pac esmu uzskaitē un zinu ka tie papīri ir tur iekšā un uz rokas tos nedod,esmu prasījis lai dod izlasīt un tad parāda tikai pa gabalu itkā es tos paņemšu un aizmukšu :)
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 17:49
varēja noņemt balto lapu, jā papīri figurē tur iekšā arhīvos, bet neuzrādās datoros, es vienkārši aizgāju aprunājos un duļbinska man noņēma no baltas lapas jo gribēju iet tiesības likt!
pag te vēl jautājums kura šizofrēnija skaitījās, kad ir bailes un sliktas domas un skaņa galvā? jo redz kas palietu manai mammai bija tādas paši simptomi, kā man bet viņai pārgāja pats par sevi, man laikam neparies!



Edited 1 time(s). Last edit at 12.02.2011 17:49 by enfuego.
hi hi hi,es psihenē redzēju ka tiem kam skaņa galvā,tos pārved uz pēdējo nodalījumu,no kura vairs ārā netiek :)
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 18:18
jājā nu tik traki jau man neskan, bet traucē un nejau vienmēr skan!
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 18:19
un jauzmanās ko es rakstu, jo sieva ienāk iekšā forumā un lasa visu ko esmu rakstījis, un pēc tam mani lamā visu laiku!
Neuztraucie,tad kad busi hihenē,tad netiksi pie rakstīšanas, un problēma atkritīs :)
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 20:15
da labi nestāsti man, ka mani tagad nu tur sitis un vilks balto kreklu un dos visādus medikamentus, man jau pastāstīja kā tur būs. 3 dienas pasēdēšu un iedos grupu tas arī viss.

Vismaz es līdz 40 gadiem izvilksu ēdot tās ripas!



Edited 1 time(s). Last edit at 12.02.2011 20:39 by enfuego.
Tad Tu taisies uz F20,tā es sapratu :)
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 21:08
nezinu ko dos to dos, galvenais lai nebūtu katru dienu tā baiļu sajūta, jo es baidos no visa!
Nu labi,lai veicas :)
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 22:08
Nabaga sieva! Kad visu sho vaajpratu iedomaajos - mati slienas staavus! Bet vinai pasai ariii buutu jaadomaa, pirms dzemdeet no psihiski nestabila cilveeka 2. un 3.beernu.... Nu OK - viens, bet - 3 ?! Man ar savu aprobezoto praatu un hiperatbildibas sajuutu nesaprast....
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
12.02.2011 22:13
Sieva zin, ka es ar visu tieku galā, sieva tikai nezin kas manas smadzenes notiek, un sieva jau ir tapec nejau lai dzivotu delj izdeviiguma, bet lai veidotu ģimeni, bērni jau necieš no manis es savus simptomus neizrādu emocionāli! Par bērniem es parūpējos, un par sievu arī parūpēšos kautvai kāda nelaime notiktu es sievu nepamestu, jo uzskatiitu par gljeevumu, bet sievietes laikam ir tendeetas uz pamešanu un izvairīšanos no atbildības.
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Sieva zin, ka es ar visu tieku galā, sieva tikai
> nezin kas manas smadzenes notiek, un sieva jau ir
> tapec nejau lai dzivotu delj izdeviiguma, bet lai
> veidotu ģimeni, bērni jau necieš no manis es
> savus simptomus neizrādu emocionāli! Par
> bērniem es parūpējos, un par sievu arī
> parūpēšos kautvai kāda nelaime notiktu es
> sievu nepamestu, jo uzskatiitu par gljeevumu, bet
> sievietes laikam ir tendeetas uz pamešanu un
> izvairīšanos no atbildības.

klausies
man piem matei nupat insults bija
viņa aŗi teica ka galvā burbuļi
mok te neviena ārsta nav, vabūt tev tur kautkas
ar asisnsriti...

vesture 5 gdaus atapakalj bija tada ka līdzīgi katkas bija viņai galvā
aizveda uz slimnicu, tur brivdienas, arsts atnaca pirmdien
utt beigas civeki palidzeja, pamaja ka tur ir aneirsms nu sinsvadi pušu
pārplīsuši uut.. viss beidzaslabi bija operacija utt... brinumi notika

bet katrā gadījuma tev vaig ārstu
un tu zini ko, īstenībā tev vajadzīga palīdzība mediciniska
varbūt....

jo ja kas tu esi viens tad turi telefonu blakus
nezinu... manuprat tevi nevajadzeja vienu atstat...

ka tik atkal nav tas gaijums ka tu saki ka tev plīst galva
bet tev atbild tas nekas, iedzersi zales pāries

tu jau esi lietojis anfetaminu uttt

bet pamegini domat, varbut tev kautkas no pietns
meini atcereties kadi tev draugi vai cilvji kas var
padomu sniegt jo ja tev bukskj glava tad
tu pats nek nevari.. un ta nav tava vaina

varbut ta nav es negribbu baidit
katra zina tev nav jajutas vainigam
tu esi slims, un ta ir normali, tadam ir japalidz

es kautkā vienmēr saskaros tādās situācijas kad kautkas jādara ar tādiem , kas skatas nu jā, tur jau ta tur šitā
bet laiks iet,.. nu jā bet pastāsti katev bija kā būs, bet ir jārikojās, iedosū tev nomierinošas zāles jo tu rauj
telfonu, bet neviens nepadoma ka tev vaig palidzibu... tadi laiki

siltas zelkjes un brinas , nu ja cilvekam slikti , vinjs jau narkomans, padzers
piljuljas un ta... bet cilveks ir cilveks...

t aka doma pa miglu
un dari kautko
Re: Vis man ir epilepsija un šizofrēnija!
13.02.2011 10:20
enfuego, turies, Tev veel viena diena liidz aarstam; ja galiigi nespeej savaakties, var doties pats uz uznjemshanu vai pats saukto aatros.

ja Tu nokljuusi slimniicaa, Tev taapat tur buus citi aarsti, nevis taa beernu psihiatre, kas Tev bija agraak.
Re: Enfuego problēmas
13.02.2011 11:41
nezinu šodien esmu izgulējies pieceļos, pirmais, kā atveru acis tā tradicionālā iedoma par kautkādu mūziku, tad tā skaņa galvā, bet nebija viņa tik skaļa un traucējoša. neko uzstaisu ēst, apdomāju visu, ka alkohols beidzot jāmet nost savādāk ir vēl sliktāk, bet kautko prasas aizstāt ar alkoholu, varbūt pagaidām kautkādas zāles, palietot, kautkāds mēnesis un atkal gribēsies to sasodīto alkoholu, kas mani kapā dzen. nez kā darbā šodien būs gan jau atkal sākšu satraukties par nezin ko, man jau liekas. Īsāk pieceļos mierīgs un neko negribās domāt, šāds stāvoklis man ir pēc liela noguruma, tāds man patīk, bet tas nebūs ilgi pēc divām dienām atkal viss nāks aukšā!
es ari rit piezvanišu uz psiheni
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 9?
Ziņa: