Nervostrong

Aizsāka Janetty 

Nervostrong
08.03.2011 10:07
Ieinteresēja šīs dabīgās zāles! :) lai gan pa īstam dabīgas tās laikam nav.... bet tomēr nav tik agresīvas kā AD utml..... Te info:
http://www.nervostrong.lv/ Ražots LV............
Gaidīšu kādu viedokli, sevišķi no Runcenes.... :) Pameklēju info internetā par L-triptofānu un tikai tagad uzzināju, ka šī aminoskābe piedalās serotonīna un melatonīna sintēzē.... un šai sintēzei nepieciešami B grupas vitamīni, kuri arī ir iekšā šajās zālēs.... tad vēl Magnijs un nomierinošā homeopātija (melisa, mētra, asinszāle utt.).... Ko teiksiet? Vai varētu sākt lietot šīs zāles kopā ar AD un tad pamazām samazināt AD un mēģināt iztikt ar Nervostrong? Domāju, ka serotonīna sindroms nesāktos, jo diezvai šis zāles tik ātri palielinātu serotonīna līmeni, bet pēc dažām ned. samazināt AD... Tas jau būtu ideāli... Gribētos pamēģināt! Protams, ka konsultēšos arī ar doku, bet ko jūs domājat par šo?
Re: Nervostrong
08.03.2011 10:43
:)))

vienmēr laipni...

man šķiet, ka ļoti labs sastāvs.

pati lietoju Mag vit B6 vai Magne B6 (atkarībā, kuram ir akcija:)

tāpat arī vilkābeles tabletes cronacard.

jautājums tikai par devām, jo Magvit vai Magne ir diezgan spēcīgi preparāti.

redzu, ka te nav omega-3, man šķiet, ka tas ir trūkums, bet visu jau nevar vienā salikt. to, ko pieminēju, man ir ieteikuši visi mani psihi, pat domas nedalījās.

tātad vajadzētu papētīt devas un salīdzināt ar citiem radniecīgiem prepiem (10 in one diezin vai būs, lai gan tā izskatās). bet vispār es domāju, ka jebkuram cilvim, kas pastāvīgi lieto kādas psihotropās ripas vai cīnās ar saviem nerviem, noteikti vajag kaut ko no augu preparātiem, tējām, no aromiem utt. lietām, jo varbūt zāles var izdoties samazināt.
pingvins
Re: Nervostrong
08.03.2011 10:47
Viss būtu baigi labi, bet... izrādās ar tiem B vitamīniem dikti jāuzmanās- viņi paātrina nervu impulsu pārraidi, var iedzīvoties trauksmēs. sevišķi tas attiecas uz špricējamiem preperātiem. To man arī viens ''psihs'' teica.
Re: Nervostrong
08.03.2011 10:50
jā, tieši tā. man nekad nav ieteikts špricēt tieši minēto iemeslu dēļ. vispār arī ar jebkuriem uztura bagātinātājiem ir jāskatās, kādas ir sajūtas.

ja no vienas kapsulas jau paliek slikti, tad tā ir paša neiroze, bet jāskatās ilgtermiņā. un ar ārstu arī vajag parunāt, to vispār nepieminēju... jo viņi var novērtēt, kā uz konkrētās būtnes kādi konkrēti vitamīni varētu uzvesties.
Re: Nervostrong
08.03.2011 10:57
Uz medikamenta nav norādīts B vitamīnu sastāvs. Ar B vitamīniem vien cauri tikt nevar. Ir nepieciešami arī antioksidanti C, Q10, kas ir arī energijas ražotājs. Preparāts nesatur nepiesātinātās taukskābes omega3 un omega6. Bez tām depresijas ārstēšana ir neiespējamā misija.
No augiem, vienīgais no šī sastāva ir asinszāle. Asinszāle ir viens no spēcīgākajiem antidepresantiem. To nedrīkst lietot kopā ar MAO inhibitoriem, ko daži AD satur. Asinszāle pulverīšu veidā nav labakais variants. Labāk izvēlēties tinktūru vai tēju. Ar balderiāniem uzmanīgi, ne visi to var lietot.
Šis medikaments ir pārāk nepilnīgs, lai aizvietotu AD, kaut gan nav slikts, taču es tādu noteikti neizvēlētos.
Re: Nervostrong
08.03.2011 11:09
http://altmedicine.about.com/od/healthconditionsatod/a/Depression1.htm

te ir links, kas parasti vidējā aritmētiskajā gadījumā tiek rekomendēts kā depresijas "dabiskā opcija".
Re: Nervostrong
08.03.2011 11:11
ar asinszāli jāuzmanās saulainā laikā + neko no visa šitā nedrīkst lietot neierobežotā daudzumā.
pingvins
Re: Nervostrong
08.03.2011 11:45
Un vēl no skarbas pieredzes- šausmīgi jāuzmanās no dikti slavētā ženšeņa preperāta, brrrr kā atceros,zosāda metas. kad vēl studēju, biju saķērusi kaut kādu gripo vai kko tādu, un pēc tam bija milzīga astēnija, terapeits izrakstīja ženšeņa preperātus tā teikt ''sapurināt iekšas''. a man sesija tuvojas, jābūt uz strīpas utt. beigās iedzīvojos vēl pamatīgā bezmiegā- nogurums neprātīgs, bet no tā ženš acis taka pūcei un nervi mobilizēti uz pēdējo. uz nogurdinātiem nerviem vajag ko maigu un saudzīgu
Re: Nervostrong
08.03.2011 12:56
Žen šeņ ir interesanta lieta. Tam augam ir vairākas šķrnes ar atšķirīgu iedarbību. To lieto ķīnas un korejiešu tautas medicīnā kā aktīvo vielu kopā ar citiem augu preparātiem. Pašam ženšeņam praktiski nekāda terapeitiska efekta nav. Tam ir ļoti daudz blakusparādību: slikta dūša, caureja, asinsspiediena svārstības, bezmiegs u.c. Ķīnieši un korejieši zina ko dara, tur viņiem sava padarīšana. Depresijas slimniekiem un citiem psih slimniekiem šo preparātu lietot kategoriski aizliegts. Esmu dzirdējusi vēl vienu šausmu stāstu. Pati gan neesmu mēginājusi to lietot. Starp citu ir uztura bagātinātāji, kuri satur ženšeņu. Vienkārši labāk tādus "augu kokteiļus" nepirkt.
Re: Nervostrong
08.03.2011 20:38
Nez man ģimenes ārste teica tā: nu jajau ir iejaukta ķīmija, tad jau vairs dabīgās zāles vispār nepalīdzēs!!! Normāli iedzeru balderianku pilienus un guļu un esmu mierīgs vot tirsēja tā ģ. ārste, ievedīs mani ātrāk kapā!
Re: Nervostrong
08.03.2011 20:55
protams, ja būs 400 mg XR seroquel + klonazepams, tad var runāt par ķīmiskajām zālēm, bet ne nu viens antidepresants ir kāda šausmīga ķīmija...

bet es droši vien arī uzreiz neizvēlētos tik lielu sajaukumu; vismaz vajag pamēģināt, kā rumpis uz katru vielu reaģē.
Re: Nervostrong
08.03.2011 21:08
Es skatos, ka daudzās vietās parādās informācija, ka nevar ēst zivis un zivju eļļu. Tas viss ir saistīts ar zivju kariem Baltijas jūrā. Šobrīd tur notiek trakas lietas, nevar zivis sadalīt un cilvēkiem kompostrē smadzenes. Es ēdu zivis cik tik lien, neiešu politikas dēļ maitāt veselību.
fox
Re: Nervostrong
08.03.2011 21:19
Nevar ēst tās zivis, kas tiek mākslīgi barotas. Man ir bijusi iepēja pabūt lašu audzētavā Somijā, tas ir drausmīgs skats.
Re: Nervostrong
08.03.2011 21:24
Vajag ēst Latvijas siļķi (nejaukt ar reņģēm lūdzu) tur ir daudz omega 3,labi palīdz vārguļiem.Stipras sievietes (nesaukšu vārdā) izvēlas klonazepāmu + Seroquel XR 400
Re: Nervostrong
08.03.2011 21:55
vot, lūdzu... intelekta Tev ir pietiekami, bet nafigam tas teātris, Lāsēn?
fox
Re: Nervostrong
08.03.2011 22:07
Re: Nervostrong
08.03.2011 22:43
Ne pa tēmu... Kam ir pacietība spēlēt datorspēles?
fox
Re: Nervostrong
08.03.2011 22:47
Var uzspēlet. Vislabak mašīnu gonkas, vai hokeju.
Re: Nervostrong
08.03.2011 23:26
/



Edited 1 time(s). Last edit at 09.03.2011 18:56 by drudzis.
Re: Nervostrong
08.03.2011 23:42
No beta karotīna zarnās veidojas A vitamīns, kuru var pārdozēt. Rezultātā ir problēmas ar acīm, aknām, liesu ... Noteikti nevajadzētu pārsniegt dienas devu. Ja tev gimenē vienīgajam ir gaiša āda un ir grūti iedegt, var būt B6 vitamīna trūkums. Par to var liecināt arī pelēcīgi mati.
Re: Nervostrong
08.03.2011 23:52
/



Edited 2 time(s). Last edit at 09.03.2011 18:56 by drudzis.
Re: Nervostrong
09.03.2011 08:01
Runcene,kur ir teātris?
Re: Nervostrong
13.03.2011 21:14
Janetty, tu saki lietot to nervostrong? Ja jaa, kaa ir?
Re: Nervostrong
14.03.2011 09:44
Nē, pagaidām nelietoju....
Re: Nervostrong
19.03.2011 21:55
Vai kads ir lietojis Neurozan? Cik lasiju, sastavs liekas tads tiri labs, tur ir gan B vitamini, gan Q 10, ka arii Omega 3, ko te ieprieks mineja, ka vajagot lietot.
Sveiks, visiem, kam ir interesanti dzirdēt manu viedokli par preparātu NERVOSTRONG. Es izlasīju visu, kas te bija rakstīts un uzrakstīju visam komentāru. Būs gari, bet tiem kam interesē NERVOSTRONG, būs interesanti. Pa punktiņam iešu
1. Uzsākot lietot NERVOSTRONG un, ja Jūs lietojat ķīmiskus antidepresantus, ir jāpakonsultējas ar ārstu. Noteiktos gadījumos (vieglās depresijas formas) ir iespējams pāriet uz dabisko preparātu NERVOSTRONG, jo tas veicina serotonīna sintēzi un palielina ta koncentrāciju nervu šūnās, ko dara klasiskie antidepresanti. Tad B grupas vitamīni arī veicina šī serotonīna sintēzi, savukārt asinszāles ekstrakts, kas ir NERVOSTRONG sastāvā, bremzē serotonīna sabrukšanu nervu šūnās, tieši tāpat kā to dara antidepresanti. Asinszāles ekstrakts skaitās dabisks antidepresants. Nekādā serotonīna sindroma nebūs. Tas parasti rodas, pārdozējot antidepresantus. NERVOSTRONG sastāvdaļu devas ir tādas, ka spēj nodrošināt efektu, bet blaknes neizraisa.
2. Par magnija devu - salīdzināju to ar Magne un Magvit. Magnijs NERVOSTRONG sastāvā ir pietiekošā devā. Magnija ir tik, cik nepieciešams, lai sniegtu tādu efektu, ko sniedz magnijs.
3. Par omega-3 - visu sabāzt vienā preparātā nav iespējams. Protams, omega taukskābes ir ļoti labas pie depresijām utt., bet to labāk uzņemt atsevišķi, jo devai jābūt arī pietiekoši sapratīgai, nevis placebo devai. Zivju eļļas devai dienā ieteicams būt vismaz 1000-3000mg.
4. Par NERVOSTRONG sastāvu - salīdzinot dabisko nomierinošo līdzekļu sastāvus, varu teikt, ka NERVOSTRONG sastāvs ir ļoti bagāts, pārdomāts no medicīniska viedokļa un efektīvs. Salīdzinot augu ekstraktu devas, var teikt, ka daudzi "skaļie" preparāti pat pusi no šis devas nesatur. Turklāt ir jāskatas - vai preparāts satur ekstraktu vai tikai auga daļu (sakņu pulveris, lapas pulveris u.c.). Aktīvais ekstrakts ir stiprāks pēc iedarbības vismaz 4-5 reizēs. Nevajag ķerties uz reklāmu, vajag tiešam papētīt sastāvu un devas. Tālāk NERVOSTRONG satur magniju, par ko es jau uzrakstīju augstāk, un B grupas vitamīnus, ieskaitot folskābi. B grupas vitamīni ir obligāti nepieciešami pie nervu slodzēm un stresiem. B grupas vitamīni nav tādās devās, ka spēj paātrināt nervu impulsus tā, ka iedzīs trauksmē. To var izdarīt tikai tās formas, kas tiek lietotas, špricējot. NERVOSTRONG satur arī neaizvietojamo aminoskābi L-triptofāns, ko vispār aptiekā neatradīsiet citā nervu preparātā, bet tā ir ļoti svarīga biologiski aktīva viela - tā ir izejviela "laimes" hormona serotonīna sintēzei. Serotonīns ir tas hormons, kas nodrošina smaidu uz sejas. Viss NERVOSTRONG sastāvs ir sabalansēts tā, lai sniegtu efektīvu iedarbību uz nervu sistēmu, nevis vienkārši placebo efekta sasniegšanu, uz ko bazējas daudzi citi dabiskie preparāti.
5. par NERVOSTRONG un citām psihotropām zālēm - daudzi ārsti, ārstējot nervus, uzsāk terapiju ar ķīmiskām zālēm, bet pēc 2-4 nedēļu laika cenšas pāriet uz dabīgām un turpina ārstēšanu ar dabiskiem līdzekļiem. Tas saistīts ar to, ka ķīmiskās nomierinošās zāles izraisa pierašanu, tāpēc ir jāpāriet uz dabiskiem. Dabiskie preparāti pierašanu neizraisa. Un dabiskie preparāti uztur ķīmisko preparātu sniegtu terapeitisko efektu šajā gadījumā. NERVOSTRONG ārstu atsauksmes ir ļoti labas, kā arī cilvēku, kas lietoja, teica ka labi palīdz. Ja tas nebūtu efektīvs, tas jau sen nepārdotos aptiekās.
6. par asinszāli - jā, pilnīgi pareizi, asinszāles ekstraktu nedrīkst lietot ar MAO inhibitoriem, tikai Latvijā nav neviena antidepresanta, kas satur MAO inhibitoru un mūsdienu medicīna jau vairs neizmanto šīs klases antidepresantus, jo tie izraisa daudzas problēmas. Un ar MAO ne tikai asinszāli nedrīkst, bet arī sieru un šokolādi nedrīkst un, īstenībā, ne dēļ asinszāles, bet dēļ L-triptofāna. Ja cilvēks lieto asinszāles preparātu, tam nav ieteicams atrasties uz saules. Jā, tas tā ir, bet attiecas uz asinszāles preparātiem ar stipri lielākām asinszāles devām.
Re: Nervostrong
17.05.2011 18:14
Tad man tads jautajums, vai varu sakt lietot Nervostrong, ja lietoju AD Sertralinu 50 g dienaa, taa teikt uz savu roku, jo pie dakteres tieku tikai junijaa.
Re: Nervostrong
17.05.2011 20:14
Just me
Mjaa.... Tad jau sanaak ka Nervostrong ir brinumzales! :) Nav blaknju, ir dabiigas, nav pierasanas un antidepresiivs efekts! Es dokam pajautaaju, vai vareetu pameginaat palietot Nervostrong papildus AD... vina atbildeja, ka manaa gadijumaa (depresija ar trauksmi) tas buus kaa mironim kompreses..., bet sliktaak nepaliks :)))) Bet es tomeer ieintereseejos... Un par serotoniina sindromu... Ja lieto AD un Nervostrong parastaas devaas, tad pardozesana nedraud... varbut tiesaam pameginaat?
Un kaa Tev palidz Sertralin?
Re: Nervostrong
17.05.2011 20:24
es vislabāk atzīstu Magvit B6 vai Magne B6 kopā ar Omegu 3, ko arī citiem iesaku, it sevišķi, ja ir miega problēmas, psihosomatiskas sāpes utt.
Re: Nervostrong
18.05.2011 09:59
Sertralins palidz tikai tada zina, ka pa naktim varu gulet, lai gan arii nejutos izgulejusies. Par Omega 3, tagad dzeru zivju ellu. Piekritu, ka Magne B6 arii ir labs. bet nu domaju, ka joka pec jau var pameginat to Nervostrong. Gribas jau certe, ka kaut kas dabigs arii varetu palidzet...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 22?
Ziņa: