Narkomānija

Aizsāka enfuego 

whatevzys
Re: Narkomānija
11.05.2014 22:09
Food for thought
https://www.youtube.com/watch?v=Qp4pEP3X_NY
https://www.youtube.com/watch?v=PlD6OdbuDK4
Re: Narkomānija
12.05.2014 15:55
https://www.youtube.com/watch?v=DbLbBc4__T4
Re: Narkomānija
02.06.2014 01:12
Manam viiram 32 gadi un vinjs joprojaam labpraat lieto kokaiinu.Redzu, ka vinjam tas loti patiik.Pat taa izteicies arii.Ir savreiz arii lietos kas cits (ne adatas tikai). Staazh apmeram 7 gadi. Augsts asinsspiediens.Paraleli ikdienaa lieto sporta steroiidus.Sirdij taaaada slodze (kad zem kokaiina, tad neguls1-2 diennaktis). Kamer organismam rezerves, tas tur taadu slodzi. Par laimi, nav agresiivs.
Re: Narkomānija
03.06.2014 19:35
Jaunākiem pētījumi liecina, ka kokaīns tiešām nav labs sirdij - salīdzinājumā ar daudziem citiem stimulantiem nav. Nav mēģinājis pāriet uz amfetamīnu vai ko tādu, kas būtu arī lētāks? Kā ir ar naudas lietām?
IMO, sporta stereoīdi var būt vēl lielāki draņķi...
Abu vielu kombinācija un viņa tēls diezgan manāms. Grib izskatīties kruti, nepareizie ideāli. Jācenšas lauzt viņa vertību sistēmu. Piemēram, izteikt piezīmes, ka labāk būtu, lai viņam ir vairāk intelekta, kā muskuļu... Protams, ja vien pati to vēlaties.



Edited 2 time(s). Last edit at 03.06.2014 19:36 by XTC.
Re: Narkomānija
08.06.2014 17:44
Amfetamīns ir lēta ķīmija, kas arī bojā tieši sirdi. Pāriet uz citām narkotikām tas nepalīdzēs.
Re: Narkomānija
21.12.2014 15:56
Jaunumi nekādi. paiet 6 mēneši un kādu satieku un nebija iespējas atteikties no vienas reizes, atlika tikai redzēt un zināt kad ir. Laikam tas uz mūžu, jā tu vari nelietot, bet tad kontingentu kurš kauktāda veidā ir saistīts ar narkotikām, ir jaizvairās, un jāizmirst.
Re: Narkomānija
21.12.2014 16:51
Tieši tā. Un jādzīvo ar apziņu, ka TU NEDRĪKSTI TAM PIESKARTIES ja negribi vēcās problēmas atpakaļ. Atkarīgajiem tāds jēdziens kā mazliet, neeksistē.
Re: Narkomānija
21.12.2014 19:54
Eksistē, bet tanī brīdī ir fiziskas pretestības.
Re: Narkomānija
22.12.2014 11:44
Varbūt, bet doma - sen neesmu lietojis, laikam jau būšu vesels, drusku pamēģināšu - ir pilnīgi garām.
Re: Narkomānija
23.12.2014 23:11
Zinu tā viņš, bet es jau gribu paņemt kādu celiņu, tad es eju ar domu tādu nejau pamēģināšu, bet bišku pakaifošu, un tad atkal miers uz kādu pusgadu. Bet var arī izgāzsties šī doma, var ievilkt bišk atpakaļ neceļos. bet nu situāciju kontrolēju pagaidām.

+ Labi attalgots officiāls darbs
+ ģimene
+ atbildība
+ palieku vecāks
+ meitas aug

Bedrē iekrist ir viegli, bet izskāpt ir grūti, bet tiklīdz tu esi izskāpis vienreiz, līdz arto katra reize būs vieglāka, to esmu secinājis un salīdzinājis ar savas dzīves problēmām.

Tas viss liek arī aizdomāties, lai nedarītu problēmas.



Edited 2 time(s). Last edit at 23.12.2014 23:17 by enfuego.
DDD11
Re: Narkomānija
09.01.2015 15:05
"bišku pakaifošu, un tad atkal miers uz kādu pusgadu"
Interesanti, ka tā domā. Tieši pēc tās pamēģināšanas arī gribas vairāk, jo esi atcerējies izjūtas, kuras biji aizmirsis. Jo man ir ta, ka ar laiku tās izjūtas aizmirstas, var dzīvot bez, bet tad kādā vakarā cilvēku kompānijā, ballītē atkal ierauj, jo kā jautrākā garastāvoklī esi, mirkļa iespaidā liekas, kas tad tur ir tāds iešņaukt, būs daudz labāk, kā no alkohola. Bet tas labums jau arī liek gribeēt vēl.
Re: Narkomānija
09.01.2015 19:46
Visas atkarības norit vienādi. Kā kura stadija, iesācējiem jā, ir kaifs pēc ilga laika nelietošanas, bet jau ar stāžu, kaifs vairs nekad nebūs tāds kā pirmā reize. Ir tikai process un cita pasaule kurā cilvēks ieurbjās. Jo organisms vairs nereāģē tā pret narkotikām, ar alkoholu ir savādāk piedzerties varēsi vienmēr, bet tāpatās, patstāvīgi dzerot tu jau vairs neizbaudi atpūtu kādā klubā, smadzenes vnk vairs tā nestrādā un tas nozīmē signālu kad vairs nevaig organismam. Šī atkarības stadija jau ir tā smagākā, kurš sēž uz amfetamīnu katru dienu, jo bez viņa cilvēks vairs nevar neko izdarīt, ne pastaigāt, un sāpes sāk just, lai to novērstu, tiek lietots patstāvīgi. Līdz organisms pasaka atā šai dzīvei. Atkarība ir cilvēces iznīcība, to nevar apturēt to var ierobežot. Kāds iesāka pīpēt dūmus, un kāds izdomāja ka var pārdod tabaku lai cilvēks pīpētu, tās šanos laikos ir milzīgas naudas. Tāpat ir ar alkoholu, nevar apturēt ne tabakas, ne alkohola tirgu. Kāpēc gan pieņemsim amfetamīns nevarētu kļūt par legālu vielu, tikai tāpēc ka viņš ātrāk rada atkarību vai vairāk bojā organismu. Tad jautājums, kuri ir iesācēji un vainīgi kāpēc mūsu pasaulē ir atkarības, tāpēc ka pats cilvēks to radīja naudas dēļ. Mēs takš saprotam, ka alkohols ir padarījis vairāk nelaimju, gan cilvēka dzīvē, gan sociālajā vidē. Pieņemsim 7 grādīgais ALUS lētākais, vai vispār drīkst pārdod tādu alkoholu no kura cilvēks bojā veselību. Tātad sistēma šinī pasaulē ir vienkārša un viss ir salikts pa plauktiņiem, pārdodam alkoholu legāli, jo t;ads ir likums tu drīksti bojāt veselību un maksāt vēl par to ka tu bojā savu veselību.

7 gadi pagājuši atkarība sēž iekšā, es varu to tikai ierobežot, lai pateiktu, ka es vispār varu nelietot es to nevaru. Ar alkoholu sanāca, bet arī tikai ierobežot un noliekto mērķi. Bet ar Amfetamīnu ir bišk drūmāk. Es ticu ka var tikai vai es to varu, to es nezinu.
Re: Narkomānija
31.01.2015 13:11
Enfuego! Gudri vārdi. Tikai jaunie tiem netic. Katrs domā , ka viņš ir nemirstīgs un visu varošs. Dabiskā atlase. Informācijas trūkums.Ģenētiskā nosliece.
Es tādus iesācējus vestu uz trako mājām un morgiem , lai redz īstās sekas un skatus.
Lai saprāts un vēlreiz saprāts.



Edited 1 time(s). Last edit at 31.01.2015 13:12 by Mazdakteris1.
Re: Narkomānija
01.02.2015 14:45
Nu tad jāsaka tā: njepraveri6, njeuznaji6!!
mad smīkņādams
Re: Narkomānija
01.02.2015 20:53
...kamēr nebūs pieejamas tīras - uzsveru - tīras no ķīmiskā viedokļa +legāli pieejamas dabīgas izcelsmes narkotikas, atkarīgo skaits tikai palielināsies, tirgu pārpludinās aizvien jauni ķīmijas " brīnumi", un, kā teica smalki piezīmēja mazdakteris, morga darbiniekiem darba etrūks...dabīgā atlase darīs savu - sūdu brūķētāji salīmēs pleznas...nja...vinnētāji visā šajā jezgā ir pstrpisti, pstrpeiti, psatri un citi pūsļotāji, farmācijas firmas un lielie alkohola ražotāji...

...izeja???...legāli pieejamas dabiskas izcelsmes narkotikas...Amsterdama nav izmirusi...
Re: Narkomānija
02.02.2015 14:29
Piekrītu mad teiktajam. Tā dabīgās zāles nepieejamība nodara reālu kaitējumu cilvēkiem. Jo viņi tik un tā lieto un lietos (sociālu iemeslu dēļ) bet ir spiesti lietot visādus mēslus ar nezināmu ietekmi.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Narkomānija
02.02.2015 15:15
Kas ir sociāli iemesli, ku!?
groxx
Re: Narkomānija
02.02.2015 23:57
Runāsim skaidru valodu.
Varbūt opiātu un sintētikas gadījumā ir kādi kvalitātes draudi, bet ne jau zālītes. Katrs sīkais to var mājās pats izaudzēt. Lielākā daļa zālītes legalizācijas argumentu ir pilnīgs biezpiens. Legalizē jau tāpēc, lai nebūtu cietumsodu, kriminālierakstu tā parastiem cilvēkiem, kas ikdienā nevar savai sievai pat uzbļaut un mušu nosist. Kam tādi ir jāliek cietumā, kas citiem nedara pāri, tik paši sev. Cik daudz vidusskolēnu to pīpē? Kas tad nodarītu viņu nākotnei lielāku postu, tiešām tā zālīte vai visi tie sodi, ja viņus noķertu? Vai tik tai ASV nebija statistika, ka kādi 600 tūkstoši jeb kādi 30% visu ieslodzīto ir tur par ar marihuānu saistītajiem noziegumiem (neatceros precīzi, bet skaitļi ir lieli).
Cilvēki varbūt zālīti lieto visādu iemeslu dēļ, bet pamatā - jūties labāk nekā no alkohola. No alkohola parādās daudziem uznāk reibonis, grūtības paiet, daži vemj. Cilvēki paliek apdulluši, bravūrīgi, pārgalvīgi. Nākamajā rītā cilvēkiem paģiras, negribas neko darīt, nekur braukt, darbā pilnīga tūte galvā. Pīpējot zālīti, šādas lietas nepastāv, viss paliek skaistāks un interesantāks, varbūt miegs uznāk. Tas ir arī viss efekts, vairāk tur nekā nav!
Atkarīgo skaits un veselības problēmas tiem ir tik liels tāpēc, ka narkotiku lietotāji, ir nošķirti no pārējās sabiedrības. Viņi par saviem paradumiem nestāsta ne ģimenes locekļiem, ne ārstiem, nekam. Bieži iestājas pret pārējiem cilvēkiem, kas viņus nesaprot, un kontaktējas tikai ar citiem lietotājiem.
Re: Narkomānija
03.02.2015 09:28
Sporta steroīdi...esot vēl lielāki dranķi?
Kuri tieši? Tur ir vesela zinātne.. vieni var izraisīt aknas vēzi, bet citi tiek izmantoti vēža ārstēšanā, bet vēl citi lai novērstu apdegumu sekas. Vieni rada tūsku, citi to novērš. Vieni samazina holesterņa daudzumu, citi palielina utt utjp... tātad.. kuri tieši steroīdi (kas nebūt nav sporta, bet tos lieto arī sportā), ir kaitīgāki par narkotikām, kuras ir 100% kaitīgas... ?

Demagogu "zintnieku" pulciņš...
Re: Narkomānija
03.02.2015 13:18
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Kas ir sociāli iemesli, ku!?


Runa ir par sadzīves apstākļiem, dzīves līmeni, attieksmi sabiedrībā u.t.t. Nu, tur var gari un plaši par to runāt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Narkomānija
03.02.2015 19:33
Te būs neliela piebilde pie tā ko es gribēju teikt par sociālajiem iemesliem.

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/546309-glabiet_bernus_aptauja_jauniesi_atklaj_ko_viniem_nacies_piedzivot_skola

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/546308-glabiet_bernus_lidz_30_bernu_eiropa_ir_agrinas_depresijas_pazimes

Es gan organizācijai "Glābiet bērnus" neuzticos jo viņi ir pārāk "dzelteni" un nav īsti skaidrs kam kalpo bet kopējā tendence +/- ir tāda.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
mad no malas
Re: Narkomānija
05.02.2015 14:16
...nja...mateusam klapes uz acīm...paskaties uz šo broblēmu ar atvērtām acīm...

...jebkura ķīmija, kuru bāžam sev iekšā, skādē veselībai - viena vairāk, otra mazāk...

...zāle var būt dažādas kvalitātes...šeit pērkamā???...nezinu, kā tagad, bet savulaik esmu uzrāvies uz galējiem mēsliem...

...bet summējot - no trīs ļaunumiem es izvēlētos mazāko - zāli...
Re: Narkomānija
05.02.2015 16:20
mad... alkohols ir daudz... DAUDZ kaitīgāks ;) Un tas ir pierādīts fakts. Cigaretes.. visas, neatkarīgi no markas - izraisa vēzi. Solārijs - arī izraisa vēzi. Steroīdi... ta ir tāda pati zinātne kā alkohols. Tieši tādēļ kāds no alko mirst, bet kāds nē... vienīgi no steroīdiem vsp neviens nemirst ;) Bet sačakarēt endokrīno sistēmu gan var. Bet nemirst. Uzsvēršu vēlreiz tiem kas tankā - no alkohola, cigaretēm un UV MIRST... neapstrīdami... no steroīdiem nē... ja vien vēnā 2kubus neielaiž eļļas šķīdumu :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Narkomānija
06.02.2015 17:00
Pie steroīdiem rodas aknu problēmas. Kaulu deformācija. Farmokoloģiskā kastrācija. Atkarība.To ka no steroīdiem nemirsts var pierādīt nezinošiem cilvēkiem. Zviedrijā steroīdi tiek pieskaitīti narkotikām.Par lietošanu un izplatīšanu var norauties reālu cietumsodu.
groxx
Re: Narkomānija
06.02.2015 17:45
Galvenais, ka pēc Mateus komentāriem rodas priekšstats, ka viņam vīrišķo hormonu daudzums ir netipiski augsts. :D
Re: Narkomānija
06.02.2015 20:20
Mazdakteri
kuri tieši steroīdi un kādā veidā ietekmē aknu? Vai gadījumā... nu ta tīri netīšām, nav tā, ka uz aknu iedarbojas tikai alfa alkilētie steroīdi, kuri ir ta veidoti tadēļ, lai aknā tos uzreiz nenoārdītu? Jeb es meloju? Nepareizi saku? Un hepatīta pacientu ārstēšanā, saki arī, steroīdus nelieto?

Kaulu deformācija? :) Mnja... kur to var izraut? No kafijas ātrāk deformēsies kauli, dēļ kalcija pastiprinātas izvades, nekā no steroīdiem.

Nu man kaut kā neinteresē kas ir zviedrijā ;) ASV ir pāris vietas, kur alkoholu nevar iegadāties, jo ir sausais likums.

Bet par tēmu...
pastāsti man nezinošam, Tu kā zinošs speciālists, tieši par to, kā steroīdi rada aknu problēmas un kādēļ infektoloģijas centrā, apzināti nogalina, jau ta smagi slimos, hepatīta slimniekus? Kā arī...par to kaulu deformāciju... ļoti interesanti. Labprāt iemacīšos ko jaunu.

groxx - ... jā IR augsts ;)

p.s.
es nevis propogandēju, bet skatos uz visu ar vēsu prātu un loģiku.
N reizes esmu uzsvēris, ka to jāmāk lietot. No paracetamola var nomirt viena rāvienā...ja nav smadzenjuu..

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10



Edited 1 time(s). Last edit at 06.02.2015 20:21 by Mateus.
Re: Narkomānija
06.02.2015 21:34
Runcen izdzēs ārā kārtējos palagus kas neattiecās uz Topiku, personigās diskusijas taisiet atsevišķu topiku, šeit dalieties informācijā, pieredzē, un to risinājumiem!

es jau varu pastāstīt 2 gadu zināmas lietas, manas sievas divas māsas ir narkomānes kon4enās viena kopā ar manu brāli nolaidās, otra kura teica fui narkomāni, kura bija skaista un rūpējās par savu dzīvi un veči viņai bija daudz arī es sākumā iepazinos ar viņu, kura iepazīstināja savu māsu, manu sievu. Manas sievas māsa dzīvoja kopā ar narkomānu, un pēc vairākiem gadiem, māsas tēvs pierunāja pamēģinā(tēvs arī rūpējās par bērniem, bet bija klaiņotājs un bezdarbnieks) Nu un rezultāts tās, māsas sieva 2 gadus lieto un ir pazaudējui pati sevi, savu ES, viņa ir pazaudējusi, dzīvokli, un atrodās krīzes centrā, viņa vairs na v smuka ir tieva un dzīvo ar pohujismu. Tāds dzīves scenārijs, dažiem pietiek ar vienu reizi lai cilvēks momentāli kļutu atkarīgs, bet atkal kad es ar savu labāko draugu dažas reizes tjipa prikolijāmies, viņš nekļuva atkarīgs un nelieto neko vairs, arī mana sieva ir pamēģinājus i pāris reizes, jo gribējaja zināt kas tur tāds par kaifu, bet viņai ir konkrēts Es un viņa nelieto, jo es jau biju atkarīgs zemu kritis cilvēks kad iepazinos ar savu sievu, viņa sākumā nezināja ka es lietoju un arī es to slēpu jo domāju uzreiz pasūtīs, bet noslēpt to nevarēju, un uzzināja, bet viņa mani mīlēja un arī es mainījos pateicoties sievai. mana dzīve izmainījās. Mums tagad ir jau 3 bērni abi strādājam. Bet atkal sievai atkal ir azartspēļu atkarība un es nespēju neko tur palīdzēt. Visu laiku saku piedod, es vairs tā nedarīšu, bet sanāk, tā es visu laiku biju sliktais un tagad pati nospēlē naudu un man tas ir jāpacieš jo redz sākumās es arī dzēru, lietoju un viņa to pacieta. Fīča jau tāda, ja cilvēkam ir atkarību, tad cilvēks izdomās jebkuru atrunu, lai turpinātu to darīt. Es 4 mēnešus nedzēru, biju īgns, neko negribēju, strādāju, domāju beidzot dzīvē esam izlīduši no sūdiem, bet nē no vienas bedres otrā, tagad jācīnās ar sievas azartspēļu atkarību, kas izmaksā zaudējumus ļoti lielus, kas var iznīcināt ģimeni, bet neko kautkā jau viņa turās arī pilda visus pienākumus bet finansiāli dara lielus zaudējumus. Tad kāda jēga vispār par kautko cīnīties, nolaižās rokas un eju es arī dzert jo neredzu jēgu visam to ko daru.

labi es jau aizrāvos, bet tāda ir realitāte, tas tāpēc lai ši info būtu citiem cilvēkiem ko palasīt un salīdzināt, savu dzīvi vai tāda arī ir citiem vai nē un lai šis info palīdz izdarīt secinājumus un meklēt risinājumu.
Re: Narkomānija
18.07.2015 02:34
Bračka paņēma vitamīnu, bet es lai atteiktos izvēlējos alkoholu, tāds risinājums pagaidām!!!
Re: Narkomānija
02.08.2015 15:38
Nemaukt neko nevar? Tiešām prāts nekad neatgriežas un visu laiku gribas kko rīt ? Tu tak uz ripā, sēdi.. vai tas pofig?
SZxXx
Re: Narkomānija
19.08.2015 11:56
normālis Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nemaukt neko nevar? Tiešām prāts nekad
> neatgriežas un visu laiku gribas kko rīt ? Tu
> tak uz ripā, sēdi.. vai tas pofig?


Ir cilvēki, kas ir tendēti uz atkarībām. Esmu pamēģinājis arī gan alkoholu, gan vitamīnu - nu man pēc neviena vairs neprasās. Ja ir pietiekams veselais saprāts, tas ņem virsroku pār jebko (izglītība). Liela nozīme tam, vai cilvēks skaidrā jūtas labi.
Psihiatrisko medikamentu dzērājus vienmēr esmu iekļāvis vienā katrgorijā ar narkomāniem - abi lieto kaut ko, lai justos labi, kaut ko ikdienā un ķīmisku. Un tik ātri nevar nokāpt abos gadījumos.
Narkomānu stāsti ir pietiekami traģiski. Bieži vien cilvēks, lai izbēgtu no savām nedrošībām un traumām, izvēlas kā dvēseles zāles nopirkt heroīnu no paziņas, nevis iet uz ārstniecības iestādi pēc antidepresantiem. Un tajā brīdī viņi kā cilvēki nekļūst sliktāki, jo neatbalsta valsts biznesu, viņi visi tikai grib justies labi. Bet par to tiem jāizcieš papildu maksa savādākā veidā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 13?
Ziņa: