Haloperidols - labas zāles

Aizsāka Adam Gontier 

Haloperidols - labas zāles
06.04.2013 18:25
Esmu pamanījis, ka šajā forumā nereti tiek stāstīti visādi šausmu stāsti par psihotropajiem medikamentiem, tai starpā haloperidols tiek pieminēts kā pats pēdējais, ko nu vispār cilvēks varētu dzert, kā arī visi tiek biedēti ar lielo ļauno haloperidolu.
Mana pieredze ir pilnīgi pretēja - haloperidols ir vienīgais, kas man atļauj normāli funkcionēt, dzeru viņu un jūtos vienkārši lieliski. Neizjūtu vispār nekādas blakusparādības.
Dzeru laikam relatīvi lielu devu - 20 mg dienā.
Varbūt ir vēl kāds, kam ir pozitīvas atsauksmes par šīm zālītēm? Vai arī es tāds esmu vienīgais?
Re: Haloperidols - labas zāles
06.04.2013 18:32
Galoperidol, tas ir kas noliidzina citu zalju kombinaaciju, lai nebuutu blakus paraadiibas! Tik pat labi tu vari dzert arii ciklodolu un tev buus labi :) bet jakombinee ir galoperidols! Tas no psihiatriskaas slimniicas pacientu pieredzes!
bmw
Re: Haloperidols - labas zāles
06.04.2013 18:50
Haloperidols ir neiroleptiķis.
Re: Haloperidols - labas zāles
06.04.2013 19:33
enfuego,

Ciklodols ir tikai korektors pie haloperidola, lai nebūtu ekstrapiramidālās blaknes.
Re: Haloperidols - labas zāles
06.04.2013 20:07
Adamdondier tu esi bots jeb spamotājs,ma tā liekas :)
Re: Haloperidols - labas zāles
06.04.2013 23:27
Man āk atmiņā, kā jaunie čaļi psihenē staigaja un ņirdza no Ciklodola un Galoperidola, itkā veseli, jauni čaļi, kas cieš no panikas lēkmēm. Es ar 6 gabalas pamēģināj, nu tā kā zem heroīn, apmēram!
......
Re: Haloperidols - labas zāles
06.04.2013 23:45
Enfuego, tu taču teici, ka neesi heroīnu izmēģinājis.
mad rīta apgaitā
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 08:22
...daudzpunkti, vai ta jau neesi izkodis, ka enfuego ir dirsējs???...jaunībā cikls, romparkīns kādu laik bija modes šaibas...50 ripas un gandrīz mēnesis ķēma...kāmēr nesapazinos ar tajā laikā popularu vecrīgas čali Priedi...perfekts muzikants, uz blumīzera mauca vaļā blūziņus...Pits vienu laiku mēgināja ar vņu spēlēt, ja pareizi atceros, bet Priede sēdēja cieši uz augstākminētajām substancēm...cikls krietni vien bija deformējis viņa uztveri, tā ka tur nekas lāga nesanāca...bet tas tā...satiku Piedi pēc kādiem gadiem...viss, grausts, kurš knapi varēja pārvelt vārdus pāri par lūpām, izkāmējis, pelēks, nesakarīgs...
...lai salīdzinātu ciklu ar geriču, tur tiešām ir jābūt idiotam...divi absolūti dažādi prihvati...

...debīliķi jaunie...rij visādus sūdus...nja...pats tāds biju, bet vismaz galvā smadzenēm bija mazliet vairāk rievu...

.
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 10:51
viens rij to, otrs šito...enfuego visu...norijušies rokzvaigsnes ? njā..diezvai
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 11:59
Visiem iepaticies mada "Njā" :)

Ja par Adam Gontier tēmu, tad lielākajai daļai forumiešu vienkārši nav tādu problēmu, lai vajadzētu haloperidolu.

Un mūsu foruma kolēģis aberz ir pārliecināts, ka viņam ar visu dakteru uzlikto šizofrēnijas diagnozi vispār nekādas zāles nevajag, un viņš ir laimīgs bez zālēm...

Toties enfuego ieliekas slimnīcā un nogaršo visu... esmu no vīriešu nodaļu māsām dzirdējusi stāstus, ka pacienti izmēģina cits cita zāles, pagaršo visas krāsas tabletītes utt.; sieviešu nodaļās tāda interese neesot novērota, vismaz ne tik lielā mērā.

Esmu vienu reizi bijusi slimnīcā, kad bija izteikti veģetatīvi traucējumi un trauksme. Tad man iestājoties daktere iedeva pustableti 1,5 mg (tātad 0,75 mg) haloperidola: vienu reizi, lai mazliet restartētu visu sistēmu, – tāda bija viņas doma. Tas palīdzēja, bet es gulēju apmēram 12 stundu... protams, man vairāk tā tablete netika dota, un neirožu un krīžu nodaļās cilvēki nelieto haloperidolu 20 mg; ir citas situācijas, kad varbūt to vajag.

Tā kā katram savas šaizes un savi risinājumi.
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 12:45
kas tas halopirdelis ir? :))
es kādreiz ka dzīvoju kojās, bij istabas biedrs ar vells zin kādu diagnozi, bet ripu viņam bij jaudz... mēs viņu saucām par trolli, jo viņs itkā redzēja troļļus un viņu ielika tvaicenē :) nu stāsts ne par to, cilvēks foršs :) nu ja. viņš vienreiz nezinu ko un cik izdzēra, bet gulēja stundas 20.. mēs pat bijām piegājuši skatījāmies vai vel elpo :D
viņš arī man ik pa laikam kko iedeva izdzer, jo ar bezmiegu cīnījos jau tad. ceturtdaļ ripa un gulēju kā sists. vienreiz izdzēru pa kluso pusi... kā sists negulēju..visu nakti nenormāli murgoju, no rīta biju panikā, jo nevarēju saprast tie murgi bij nomodā vai miegā. teicu istabasbiedram, bet es taču naktī tevi bakstīju, šis saka nē.. nu hohma drausmīga bij...vairāk par ceturdaļu vairs nedzēru :D
tagad būtu interesanti viņu satikt, kurš to būtu domājis, ka abiem par šo tēmu kādreiz būs ko runāt :D .. mēs vispār šķiet vienā universitātē šobrīd studējam :))

nu tas tā..starp citu... gribas runāt šodien :D



Edited 1 time(s). Last edit at 07.04.2013 12:47 by normālis.
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 12:53
:)

jā, nu kas to zina, ko ēdi.

ja Tev nav nekādu troļļu, ko Tu redzi, tad deva bija par lielu; haloperidols ir neiroleptiķis (kā jau te bmw saka), un tieši gadījumiem, ja redz šo un to, kā patiesībā nav, vai ir citas nopietnas uzmācīgas lietas; ir diezgan vecs preparāts, sintezēts 1958. gadā, bet labs ar to, ka ātri iedarbojas; dažiem palīdz labāk nekā jaunie. man arī viens pazīstams meitēns lieto, jo redzēja pirms tam velnus, kas lika darīt sliktas lietas. Nu ko tur, tāds liktenis; citreiz viņa sev būtu izdarījusi ko ļaunu, bet haloperidola dēļ velnu nav un arī studē. tātad haloperidols dažiem ir velnu dzinējs...

nu un varbūt, ka kāds, izdzēris ripas, tiešām jūtas kā rokzvaigzne. zin' kā čomi; tomēr cits fīlings :)
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 13:01
vai..jūtos vainīgs.. nevis troļļi, bet elfi. ceru, viņs piedos :D nu ja... jau 8 gadi pagājuši, grūši visu atcerēties
njā... bet tagad domāju, ka nu interesanti no viņa puses ka viņs deva... itkā jau paldies.. bet nu salīdzinoši agri sāku sevi ar tiem, nu ganjau trankviļiem, paindēju...bet nu jā..vismaz gulēju, citādi jau tad pa pus burciņai ''sleep aid'' dzēru vakaros un nekāda jēga nebij.
njā..tie neiroleptiķi man ir tumša bilde. kam un kapēc viņi.. bet nu nepārdzīvoju, man tāpat tādus nevajag :)) man vispār brīžiem liekas ka bmw ir ivars tik ar citu pieeju :D
vienīgi lai cik trankviļus esmu metis mutē nekas līdzīgs kā ar to pusīti elfa ripas man nav bijis. ziņkārība moka ko es toreiz dzēru :D


ak jā... par to manu draugu. nez kāda bij diagnoze, bet ganjau kkas ņiprāks par VD, ja redzēja to kā nav.... un.... ja pareizi saprotu viņš šobrīd studē jau otro augstāko izglītību... jā, enfuego.. to es adresēju tev :))



Edited 3 time(s). Last edit at 07.04.2013 13:05 by normālis.
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 13:07
Mad tāpēc es ar tevi neielaižos sarunā, jo tu šauj pilnīgi garām, un viss ko tu saki ir pilnīgi garām, tāpēc es tevi ignorēju, jo man liekas ka tu nēsi normāls, filozofs kautkāds! Kautgan, es uzskatu, ka aizfilzofijas slēpjās patiesība! Jo paši mani sauc par filozofu :)

Ai Runcene jau zin, man ar to pietiek, priekš kam man te kādam kautkas jāpierāda. Jo Runceni uzskatu, par adekvātu cilvēku.

Slimnīcā tikai pirmo reizi iepazinos ar ciklodolu, tur pacients no cietuma psihenes Lattes, rij katru dienu ciklodolu un jūtoties zae bis, maksimums ir apēdis pa dienu 50 tabletes! Un viņam blakus psih slimnīcā gulēja, tas vīrietis no Beztabu, kurs savu meitu un māti nogalināja ar nazi!

Jums uzdevums uzminēt, kāpēc es forumā dažreiz, sāku kratīt sirdi un ņuņāt :))))))



Edited 1 time(s). Last edit at 07.04.2013 13:09 by enfuego.
Pēteris321
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 13:33
Negribas taisīt jaunu topicu. Ko jūs domājat par dimedrolu? Ir dzirdēts, ka tā narkotiskā iedarbība ir līdzīga ciklodolam.
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 13:40
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------

> Kautgan, es uzskatu, ka aizfilzofijas slēpjās
> patiesība! Jo paši mani sauc par filozofu :)
>
neko nejauc, par urļiku tevi ni un ni nesauc? ripu karalis, vel varētu teikt lašara, bet es tā nemēdzu runāt. teikšu - pāķītis :))

> Ai Runcene jau zin, man ar to pietiek, priekš kam
> man te kādam kautkas jāpierāda. Jo Runceni
> uzskatu, par adekvātu cilvēku.
>
jap, Runcene te ir glauna, adekvāta un ar savu etiķeti. gribētu redzēt viņu dusmīgu :))

> Slimnīcā tikai pirmo reizi iepazinos ar
> ciklodolu, tur pacients no cietuma psihenes
> Lattes, rij katru dienu ciklodolu un jūtoties zae
> bis, maksimums ir apēdis pa dienu 50 tabletes! Un
> viņam blakus psih slimnīcā gulēja, tas
> vīrietis no Beztabu, kurs savu meitu un māti
> nogalināja ar nazi!
njā...sūdīgi tev.. vismaz ir uz ko tiekties.

>
> Jums uzdevums uzminēt, kāpēc es forumā
> dažreiz, sāku kratīt sirdi un ņuņāt :))))))

hmm.. lai pievērstu tev uzmanību un pamācītu gramatiku ?!
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 15:33
normālis Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> neko nejauc, par urļiku tevi ni un ni nesauc?
> ripu karalis, vel varētu teikt lašara, bet es
> tā nemēdzu runāt. teikšu - pāķītis :))

1. Netrāpīji!

> jap, Runcene te ir glauna, adekvāta un ar savu
> etiķeti. gribētu redzēt viņu dusmīgu :))

2. To ka ir dusmīga, to es jau zinu!

> njā...sūdīgi tev.. vismaz ir uz ko tiekties.

3. Netrāpīji!

> hmm.. lai pievērstu tev uzmanību un pamācītu
> gramatiku ?!

4. Vispār esi cits cilvēks, ar citu sapratni!
mad zviegdams
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 15:45
...normālis visu noklāreja, kā ir...nabaga enfuego, nu kā nesanāk Tev te būt centrālajam narkotiku ekspertam, tā nesanāk...batonus ej un karini sev līdzīgajiem mazgadīgajiem urlām, kuriem no šīs lietas nav nekādas sajēgas...varu derēt, ka mazgadīgo urlu vidū būsi centrālais...kamēr Tevi neizkodīs un neiedos Tavā stulbajā galvā...varu Tev nopirkt sporta bikses ar lampasiem un krosenes...sabērsi kabatās semuškas, un ja vēl iemācīsies veikli spļaut pa mutes kaktiņu čaumalas, vispār skaitīsies krutais džeks...

...urīns tu esi un urīns paliksi...

...bye, bye, быдло...
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 16:30
ei dirst, b le vispār pilnīgi garām:) mjaa, mans priekštats, par internetā paustiem tekstiem pilnīgi neko nepierāda! Cilvēki sniedz kļūdainu informāciju hehe man smiekli nāk, a tev Runcen??

mad akapē tu visu laiku šitā kļudaini spried? :) Praktiski, kā ir īstenība zin tkai Runcene!



Edited 2 time(s). Last edit at 07.04.2013 16:35 by enfuego.
mad smīkņādams
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 17:25
...ko Tu te piesauc visu laiku Runceni???...pašam atbildēt par sevi pipuks par mazu???...viņai, tapat kā visiem, esi dirsis, nevis stāstījis patiesību...pat Tava sieva Tevi uzskata par idiotu, kurš nav spējīgs tikt galā ar sevi...tad ko Tu te gvelz!!!..

...da nu, Tevi, idiotiņu...
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 17:51
Visu zinu tikai es,Runcene ir mans padotais,kalpone tā teikt :)
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 18:14
Ļoti labi, Lāsēn; priecājos, ka man vienai nav visa atbildība par enfuego :0

tas būtu sarežģīti :)

Bet nu lab; nav jau tā, ka enfuego necīnās pa dzīvi, kā nu spēdams, lai bērniem nav galīga nabadzība. Varbūt arī tas ir muļķīgi tāpēc taisīt invaliditātes grupu, bet, ja cilvēks cita nekā nezina, tad ir darījis labāko, ko var.

Un sievietes, ak, sievietes, ak dievietes, kā viņas prot ap sevi dancināt, cik viņas var būt dažkārt negantas... es nekā negribu šeit vairāk rakstīt, bet te nav runa par objektīvām lietām, bet par to, kā mīti sāk dzīvot savu dzīvi cilvēku dzīvē... tad tur ir visādi podi, un vēl nevar zināt, kurš cilvāks ir lobs.

Normālis mums tāds pozitīvais te ir. Es ne tāpēc, ka viņš nekā slikta par mani nepateica (lai gan tas jau vienmēr ir patīkami, ka nelamā, bet kauču pajoko), bet viņam tāda optimistiska pieeja, galā arī ir ticis paša spēkiem... kas grib var lasīt un mācīties.
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 18:15
A kapēc man mad tev ir jātskaitās??? Un kāda iemesla pēc es būtu ieinteresēts, te kautko atbildēt. Saku tikai, to, ka tu norautos pa muti! Vienalga cik tev gadu, jo tu esi tikai provokātors un kritizētājs. Tādi sūdainis cilvēki nevienam nepatīk, un vēl pietam ar tavām Supermena Guru spējām!

Es kritizētājus ienīstu un viss, jā esmu pazīstams ar tiem tautā sakot sliktajiem cilvēkiem, nu vienalga kur eju tu jau atpazīsti un sāc runāt un bīdīt lietas, tas laikam ir neizbēgami, tad man ir jāpazūd ar visu ģimeni projām. Tie cilvēki,Zeki, nariki, zagļi, un visādi daudzi, man ir zināmi, un no tā nevar izbēgt, es nēsmu URLA, un sieva mani neuzskata, ka esmu idiots, par idiotu mad vien vajadzētu nodauzīt. Nu i ko tu ar to gribi teikt, ka man nav tur ZUPĀ spējas. Tu gribi visu laiku man pateikt, ka man nav smadzeņu, kad gāja runa par tikšanos, tu nomīzi, es ar bmw, cilvēks, kā ar cilvēku sarunājam štelles un viņam neinteresē, mana dzīve ko es daru, un kāpēc es tā daru, lieta iet konkrēti, par psiholoģiski nestabilo stāvokli, kurš mainās, vai nu zem narkotikām.

Vai tev vienalga jāskalo smadzenes, ka tu tāds un tu tāds, un tu zini kā ir un kā nav, atradies te psihoanalītiķis. Tad nesēdi forumā un ej strādāt, ei uz savu mērķi, kas ir nav mērķa, esi apstājies pie saviem uzskatiem, jo zini, ka tavs laiks ir pagājis!

Lāsēns, bmw, Runcene. Un viss pārējie lai iet dirst, es tā runāju, jo man ir vienalga, un pēc tā ko es saku ei dirst pilnīgi neko nepierāda, ka es tā lamājos, jo esmu, ņišijs bomzis kurš neko nevar, te ir dziļa mana pagātne un dzīves veids, kādu esmu izveidojies, un kas mani tādu izveidoja, proti tanī laikā neapzinoties, ka es daru ko sliktu, vnk depresija tika ārstēta ar narkām, un viss es biju ļoti nolaidies, krist ir viegli, uzskāpt grūti.

Mad pieliekam taviem tukšajiem vārdiem punktu ES ESMU IDIOTS, vai tagad tu esi apmierinājies??? Drīkst jūsu godīa, palūgt jūs uz maniem tekstiem neatbildēt, vai tev vienalga, vaig iebāzst savas GURU spējas??



Edited 1 time(s). Last edit at 07.04.2013 18:28 by enfuego.
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 18:16
Enfuego, Tu taču esi brīvs cilvēks, nu ko Tu iespringsti...

Šodien slikta diena? :)
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 18:21
Kā iet Runcene,auksts nava? :)
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 18:29
Nē, auksti nav, bet man atkal snieg. Bet kur nu ziema bez sniega, turklāt sen nav snidzis; vajag taču kādu sniedziņu cilvēkiem uz Ziemassvētkiem un Jauno gadu :)

Tikai siltuma rēķins man točna nepatiks :( ... tas nu ir skaidrs.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.04.2013 18:30 by Runcene.
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 18:31
Runcen es šodien jūtos, tā kā pēc nekvalitatīvas dienas :)

Oi būtu jau labi, ja es būtu brīvs :0 bet no otras puses būtu slikti, bet ar Sievu gribētu aizbraukt uz 2 nedēļām atpūsties no ikdienas rutīnes, sīkās meitenes vnk, plēš mani uzpusēm, visu vajag, es to gribu, es to negribu, man vaig tā, man šitā nevaig, nu tu zini, kā jau ar bērniem. Vo iemetīšu bildi, manējā uzstājās vakar dejās.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.04.2013 18:33 by enfuego.
mad ņirgādamies
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 18:32
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
, to, ka tu norautos pa muti!
> Vienalga cik tev gadu, jo tu esi tikai
> provokātors un kritizētājs. Tādi sūdainis
> cilvēki nevienam nepatīk, un vēl pietam ar
> tavām Supermena Guru spējām!

...ko soli pa muti, ja pipuks pa mazu???...dirst aiz kantainā ir viegli, sīkais perdeli...

...lāsēn, ir tam ākstam miklas un lipīgas rokas vai nav???...ja, protams, esi sarokojies...parasti šadiem mīzaliem plaukstas ir miklas...un spalvainas:)
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 18:35
mad ņirgādamies Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> enfuego Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> , to, ka tu norautos pa muti!
> > Vienalga cik tev gadu, jo tu esi tikai
> > provokātors un kritizētājs. Tādi sūdainis
> > cilvēki nevienam nepatīk, un vēl pietam ar
> > tavām Supermena Guru spējām!
>
> ...ko soli pa muti, ja pipuks pa mazu???...dirst
> aiz kantainā ir viegli, sīkais perdeli...
>
> ...lāsēn, ir tam ākstam miklas un lipīgas
> rokas vai nav???...ja, protams, esi
> sarokojies...parasti šadiem mīzaliem plaukstas
> ir miklas...un spalvainas:)


Tad ko tu mīz satikties, protams nebūšu viens, bet tu pa vārdiem tabūs vienalga kā!! Pirmkārt, ja tu būtu pieaudzis un adekvāts cilvēks, tad tu ar mani nestrīdētos, jo es takš esmu sīkais perdelis !!! Te sanāk otrādi, ka sīkais mēģina strīdēties ar gudrāku!



Edited 2 time(s). Last edit at 07.04.2013 18:38 by enfuego.
mad smīkņādams
Re: Haloperidols - labas zāles
07.04.2013 18:38
...ko visu laiku labo savus tekstus???...par tikšanos nomīzi Tu, gaili, jo sāki dirsties un meklēt atmazkas...tā ka nemuldi, aizkadra varoni...:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 3?
Ziņa: