Izveleties no vairakiem variantiem bet bez informacijas izveles

Aizsāka n e z i n u 

Ko darit ja dzive nepaskaidro ka-un-ko labak darit(tapec ari nevar realizet to kas ir labak) bet itka piedava kautko? Piemeram ja ir iespeja ar vairakam iet uz randiniem bet negrib parejas aizvainot(kapec pasas nevar izveleties) un taisit nakamo Trojas karu. Tacu profesijas un ikdiena gan nav varianti un tur nevar izveleties bez pieredzes un zinasanam ar prasmem neko..vai tiesam janem 3ais variants?
Re: Izveleties no vairakiem variantiem bet bez informacijas izveles
03.02.2019 01:14
Kāds trešais variants?
Meitenes ir jāizvēlas pēc sajūtām. Ja visas seksuāli piesaista, tad skaties kādas ir raksturā. Noteikti kāda būs vairāk inklinēta būt tavējā, citas vairāk atgrūdīs. Visu pasaka daba. Mēs esam dzīvnieki - daļa no dabas. Neredzu baigo jēgu filosofēt par meitenēm. Te visu nosaka, kā sakritīs apstākļi; kurš izrādīs vairāk iniciatīvas; kurš būs vairāk ieinteresēts; un vai intereses sakritīs; kā arī nejaušības un veiksme. Bet pamatā visam ir vienojošais apstāklis - kas jūs vieno ar sievieti tajā dzīves periodā (vai atgrūž).



Edited 1 time(s). Last edit at 03.02.2019 01:15 by grabeklis.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 3?
Ziņa: