Tie kuri dzer zāles un dzīvo bez problēmām.

Aizsāka enfuego 

Tie kuri dzer zāles un dzīvo bez problēmām.
09.05.2020 10:46
Ir kāds šeit arī tāds, kā es, kurš lieto zāles jau 8 gadus, protams eksperimentējot čupu zāles, kamēr atradu īstās, ar kurām varu pilnvērtīgi dzīvot? Neatņemot to pašu dzīvi kuri nesirgst ar nervu kaitēm. Jā zāles dzeru daudz. Veselība vis kārtībā, akas pazeminātas, dēļ aknu kalcināta, un hronisks gastrīts, slimot neslimoju, pat neatceros, kad esmu saukstējies, par gripu vispār nerunāsim. Ēdu sīpolus, ķiplokus, zāļu tējiņas. Un protams zāles vakrā.
Uz vakara pirmsgulētiešanas.

1-2 finlepsīns
2-4 Tizercīns
1-2 Spitamīns
1-2 kloonazepāms

Kafiju daudz dzerot man ir roku trīce, man nedrīkst neko uzbudinošu, bet kafija prasās, nedrīkstu lietot alkoholu, kurš man ir otrais ļaunais ienaidnieks. No klonazepāma varu tik nost tikai slimnīcā terapijas laikā. Pīpēt pīpēju, un gribās pīpēt atmest negribās, patīk pīpauzes. Man nedrīkst satraukties no kautkādām bailēm, jo tad nervi iet pa priekšu un veidojās trauksme, jo pirmā doma, ka man kautkas sāp nezinu kāpēc, es vienmēr domāju, ka tas ir vēzis, vai kautkas neizārstējams, un beigas vienmēr viss ir kārtībā un nekāda problēmu nav. Man ir obligāti jāizguļās, maza miega trūkums izraisa nestabilitāti domāšanā. Es pēc dabas esmu pārspīlēt'i jūtīgs, emocionāls, bet man ir viens plus, kad es nekad nepadodos, ja iekrītu bedrē, tad es atkal lienu ārā, tas ir karuselis.Man nav vienmērīgs režīms,mājās, ēdu, kad gribu.Ja nestrādāju,tad eju gulēt, kad gribu un ceļos kad gribu. Man viss patīk ja saule spīd, pavasaros un rudeņos man ir sāasniātāka depresija un trauksme.Es biju āfrikā kur bija tikai saule un karsts, man vispār trauksmes un sliktas domas nenāca pat galvā.Esmu garastāvokļa cilvēks,man vaig fiziski strādāt, tas man palīdz,labs miegs nāk.
Kombinācija ko izrakstīja pēc strenču neiroloģiskās slimnīcasir uz vakaru:
1 somnols
2 solians
1 paroxetins
2 Dieazepāms
Vis slimīcā arī šis devas terapijām bija kārtībā, kamēr biju slimnīcā, režīms 3 reiz dienā zāles nu paši saprotiet. Iznācu ārā atkal ķēros pie eksperimenta, jo nestrādāja terapija uz vakaru pirms gulētiešanas:
1 somnols
2 solians
1 paroxetins
2 finlepsīs
2-4 tizercīns
1-2 spitamīns
1-2 klonazepāms
Kopā=max 14 tabletes uz vakaru, secinājums,nekādas burvīgās pārmaiņas nebija,nu tad es atgriezos, pie saviem ilgi lietotajām devām un zālēm:
2 spitamīni
4 tizercīni
2 Finlepsīni
2 klonazepāmi
Un esmu atpakaļ savā dzīvē.

Pārdomas paršiem gadiem ir tādas, ka ir jāstrādā pašam ar sevi, zāles noņems lietas kuras tev traucēs koncentrēties, un noņems pārspīlētas bailes, kuras nav nemaz, pārējais depresija, ai es nevaru, man slinkums, esmu vientuļš, man sāp, man ir kaput, ar to jātiek pašam galā. Šeit ierodos, kad uznāk pārdomu laiks, kad gribās parunāt, bet nav ar ko par šito te visu parunāt. Nedomājat, ka es te rakstu, lai jūs mani uzmanīgi lasītu, gribat atbildat gribat nē, man galvenais bija uzrakstīt, tādā veidā es izkratu to ko es gribu pateikt. Vēlaties dzīvot, vēlaties mīlēt, dariet labu, un veidosies jums labās enerģijas. Es tagad pats nespēju noticēt, ka man jau 8 gadi zāles dzertas nomazas tabletes vakarā līdz pat 10 tabletēm. bet vairāk zāles izdzerot es izdarīju secinājumus, tas neko nemainīs. Ir atrasta kombinācija un tā arī ir jālieto attiecīgajās devās. Protams kamēr atradu kādas un cik dzert bija grūti. Ja runāsiet, ka neticu Dievam tad Dievs mani soda, es uzskatu,ka varbūt esmu sagrēkojis un man tas ir sods, bet ja bērns piedzimst invalīds, tad Dievs viņu jau sodīja,kamēr neuzspēja piedzimt, tākāte daudz var filozofēt.

Labi man apnika rakstīt. Turaties man uz darbu!

Protams par tām problēmām,jebkuram cilvēkam ir problēmas lielas vai mazas,bet ir!



Edited 1 time(s). Last edit at 09.05.2020 10:47 by enfuego.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 13?
Ziņa: