Medikamentu nepanesība jeb organisma pretošanās pret zālēm

Aizsāka GunitaTāPati 

Labdien.-Vrb ir kāds cilvēks,kuram ir līdzīgi?
Janvārī bija mirdzaritmijas lēkme,tā tika nokupēta ar kordaronu(50 ml+10ml).Izrakstot no slimnīcas-atslēdzos:noģību,izvēmos,arī apčurājos.
Todien fiksēja paaugstinātu asinsspiedienu,kuru ieteica pazemināt,ģim.ārste izrakstīja"Co-amlessa".Zāles nepanesu..Un te neiet runa par fiziskām blaknēm vai alerģijām.Izjūtas nāk.dienā-"mīkstas"kājas,reibonis,galva dulla,spilgtas krāsas,grūtības ar koncentrēšanos un domāšanu,bailes,raudulīgums,sajūta,ka nav pamata zem kājām,domas par pašnāvību arī.Pirms tam bija probl. ar vēderu,uzrakstīja" Creon",izdzēru-naktī uztrūkos no satraukuma,deniņos"stiepa",spilgts visapkārt,bailes.Visos gadījumos dzēru akt.ogli,lai visu absorbē..Ar mokām(pēd.4dienas gultā)varu izdzert antibiotikas.Anestēziju-ar vieglām galvassāpēm,bet pārvaru.Alergologs pie vainas atzina autoimūnu tireoidītu.Endokrinologs tam nepiekrīt.Jāatzīst-esmu jaunībā esmu bijusi alkoholiķe un 2 x veikusi indēšanos ar medikamentiem-padomju laiku nervu zālēm un pretsāpju līdzekļiem,kuras lietoja mamma.Vai no tā varētu būt cietusi imūnsistēma,nervu sistēma vai psihe?Piebildīšu,ka man pašai bailes dzert zāles nav.Ar prātu saprotu,ka tās ir jādzer,lai uzlabotu veselību(sevi slikti nenoskaņoju).Pie kā doties ar šo problēmu-pie imunologa,neirologa,varbūt veikt organisma detoksikāciju?Ģim.ārstam uz to atbildes nav...
Detoksikāciju
Neviens te par citu, pilnīgi svešu cilvēku, nevar sniegt nekādas konkrētas atbildes.
Un nemaz nedrīkst, vismaz atbildībā pret citu cilvēku...!!!
Vienīgais ko var ierakstīt, ir - lai dotu jebkādus padomus, ir jāmeklē konsultēt tiesīgi sertificēti speciālisti uz individuālām konsultācijām, kas nav 5 min. sarunā.
Te tādu nebūs. Tie cilvēki ir aizņemti un ļoti noslogoti.
Detoksikācija, ilgi. Tā nav ārstēšana bet veselības uzturēšana.
Kā to darīt- vajag konsultēties.
Atkārtoju komentu.
Neviens te par citu, pilnīgi svešu cilvēku, nevar sniegt nekādas konkrētas atbildes.
Un nemaz nedrīkst, vismaz atbildībā pret citu cilvēku...!!!

Visādi citādi: detoksikācijas nav paredzētas ilgstoši (!!!) kaut vai tāpēc, ka tas sabojā vai pat iznīcina veselīgo, dabisko organisma mikrofloru!!!

Tas ir bezatbildīgs noziegums, metodēs dumajam cilvēkam, ieteikt kaut kādas kreisās metodes!
Bezatbildīgs noziegums!!!
Nebļausties.
Bezatbildīgais noziedzniek, attieksmē pret citiem cilvēkiem - zini, kāds esi, tāpēc neuzmācies te cilvēkiem ar muļķībām.
Reinkarnējusies un pie interneta tikusi, šausmas,shamann...cik briesmīgi.
Problēma jau ir tā ka tie sertificētie konsultanti neko nespēj izārstēt..
Bezatbildīgais noziedznieks aha, sadomājis te konkrēti parazitēt uz citiem cilvēkiem un turpina tādā pat garā. Noziedzīgi!!!
Nevajag izplatīt nepatiesas baumas un tenkas, aha!!!
Sertificētie var ļoti labi var palīdzēt. Nav ko nomelnot profesionāļus!!!
aha kā vienmēr paranoja vecajam šarlatānam
Re: Medikamentu nepanesība jeb organisma pretošanās pret zālēm
12.02.2021 21:38
GunitaTāPati Rakstīja:
-------------------------------------------------------
Ģim.ārstam uz to atbildes nav...

Ģ.ārsts ja nezin ko darīt, parasti nosūta pie neirologa vai psihiatra, jo izklausās pēc smagas depresijas, ko izraisījis alkohols un nepamatota zāļu lietošana un to daudzums.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 14?
Ziņa: