vîrietim nav vajadzîgs sekss?

Aizsāka dîvaini 

dîvaini
vîrietim nav vajadzîgs sekss?
17.10.2005 16:39
Esam precçts pâris 8 gadus.Pçdçjâ pusgadâ mans vîrs uzvedas visai dîvaini - mums nav seksuâlu attiecîbu.Vai kâds/kâda var pakonsultçt?
Beisiks
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
17.10.2005 16:42
Un ko pats vîrs ðajâ sakarâ saka ? Vai neesat par to runâjuði ? Kas notiek tad, kad mçìini viòu pavedinât ? ;)
nu tas katraa zinaja nav uzreiz signals ka vinam butu cita, iemesli var but dazadi, ta kaa neker krenki uzreiz ar parsteidzigam domam.
Varbut
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
17.10.2005 17:06
Vienkârði negribas varbût vairâk...lai vai cik bçdîgi - varbût negribas ar tevi, pajauta viòam.varbut gribçðana tikai no vienas puses.Bet varbût, ka pârguris vai slims?Un baidâs teikt:)
Jaa bet mazliet vairaak jaazin kaut ko lai izdariitu secinaajumus kaada situaacija bij agraak, vai nevareeja buut ka bij taa ka vinjam visu laiku vajadzeeja bet tev ta nee a tagad otraadi?
Dusma no cita PC
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
17.10.2005 20:51
Prasâs pçc triviâla atvaïinâjuma Turcijâ!;)
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
17.10.2005 20:53
Dusmiò, kur palika tavs PC? :)
Dusma no cita PC
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
17.10.2005 20:57
A man tagad majâs laptopiòð, vecais pârtapa par serveri un ir vîra vienpersonisks îpaðums! :)))
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
17.10.2005 21:03
oooo :) apsveicu :))
Dusma no cita PC
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
17.10.2005 21:17
Paldies!:) Toties mâja ir pârvçrtusies par zirnekïu-tîkla veidîgu vadu labirintu, bet kaíi ir stâvâ sajûsmâ!:)
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
17.10.2005 21:40
:)))

atcerçjos, kâ mçs ar mâsîcu bçrnîbâ spçlçjâm "zirneklîðus" - diegi tika piesieti vie visa, kas atradâs istabâ (ieskaitot vâzes utt.), bet mçs râpojâm zem tâ tîklojuma un tçlojâm zirnekïus :) mana mamma ienâkot bija ïoti pârsteigta un viòai nâcâs pârvietoties pa ðo istabu ar ðíçru palîdzîbu :)
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
17.10.2005 22:31
Es ar vienu niku piereìistrçjos gan no darba, gan mâjas kompja.
Un ar lauzîju galvu, kur Dusmu liktenis aizmetis, ka netiek pie sava PC.
Moljers
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
17.10.2005 22:42
Cilvçks uzdod nopietnu jautâjumu, tâ teikt dzîve brûk kopâ, bet ko jûs, par dusmas datoru diskutçjat :)
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
17.10.2005 22:50
to Moljçrs
Cilvçks gribçja izteikt savu jautâjumu un var bût parunât par ðo tematu, lai sakârtotu domas. Cilvçks noteikti labi saprot, ka konkrçtu un precîzu atbildi te saòemt nevarçs. Jo nevienam no klâtlasoðajiem nav it nekâdas informâcijas par ðo ìimeni. Un tikai zinot atbildes uz tiem, ir vçrts par kaut ko domât ðajâ sakarâ. Var bût Tu zini, cik tad gadu ir ðîs ìimenes locekïiem. Viena lieta, ja apprecçjâs 20, tad 8 nodzîvoja un runâjam par 28 gadus vecu vîrieti. Bet varçja taèu bût situâcija, ka apprecçjâs 60 un....
Var bût vîrietim ir savs bizness, kurð piedzîvo krahu? Var bût viòi guï vienâ istabâ ar vîramâti vai sievasmâti? Var bût blakus atrodas bçrns? Var bût viòi nesatiek? Var bût ir kâda slimîba, kas jâârstç? Un tâ var skaitît un skaitît.
Bet Dusmas PC ir visai konkrçta lieta.
sauljuks
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
18.10.2005 10:13
Man kaa sievai tas liktios aizdomiigi, vai tik sho seksuaalo energjiju vinjsh neteeree citaa gultaa, viirieshiem taapat vien pekshnji veelme peec seksa nepazuud.
zâlîte
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
18.10.2005 10:46
Tas nav pçkðòi.
Iekâre tika "nokauta" pakâpeniski, 8 gadu laikâ :)
aries
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
18.10.2005 12:05
Kâpçc tas, ka sieviete pârsvarâ negrib, visiem liekas normâli, bet tikko negrib vîrietis, tâ sâkas minçjumi? Vîrietis taèu arî ir cilvçks, ne seksmaðîna.
Marsils
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
18.10.2005 12:58
Nu, nezinu. Ar sievu esmu kopâ vairâkus gadus, 1 no tiem laulîbâ. Ja sâkumâ sexojâm pârsvarâ vienu vai vairâkas reizes dienâ, tad tagad tas pats ir nedçïâ. Sexu pat tâ îsti negribas, tâpat kâ ar citâm salaist arî neprasâs, kaut gan, ja gards kumoss pats kristu mutç, nezinu vai atteiktos vai nç.
Incanti kas bûs vçl pçc daþiem gadiem, laikam pârieðu pie tâm paðâm daþâm reizçm, taèu jau mçnesî :D

Tâ ka ir ïoti liela varbûtîba, ka vîrs tevi nekrâpj, nav gribçðanas, nav arî vajadzîbas krâpt, ja nu vienîgi pa retam pârliecinâties vai ar to mantîbu viss ir kârtîbâ un tâ ir funkcionçtspçjîga :)
Esmu lauliibaa 17 gadus un sex ir reizi meenesii, nesuudzos un nemekleeju iemeslus, jo mani tas apmierina. Ak, gadi, gadi...
padomâ labi, vai tur neslçpjas kâda cita- visdrîzâk.
divaini
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
18.10.2005 23:48
Laikam vinam ir cita. Gruti man to pienemt. Mums ir mazs berns, man ir labs darbs, man ir 28 gadi.
Varbut
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
19.10.2005 00:07
Man vienam paziòam bija lîdzîgi pirms vairâkiem gadiem. Nu viòð vismaz tâ stâstîja, ka sievai bieþâk par reizi mçnesî negribâs, un tik ilgi nebija gribçjies, ka viòam bija sievu pârgribçjies un atradis citu. Bet tad, kad bija atradis citu ar kuru gribçja un kurai gribçjâs, tad jau viòu sieva piespiest un pavedinât ar palîglîdzekïiem nevarçja. Nu izðíîrâs viòi pçc 2 gadiem. Viòð aizgâja, tâ arî paskaidrojot iemeslu ka juties seksuâli atstumts, ka vienmçr bijis jâbût lûdzçja lomâ sievas priekðâ. Bçrnu viòiem nebija, kaut gan bija bijuði kopâ vairâk kâ 10 gadus - sieva sâkumâ nav gribçjusi bçrnus, tad nav gribçjusi vîru, bet pie zinâmiem apstâkïiem:) beidzot sâkusi gribçt gan vîru, gan bçrnus, bet vîrs vairâk nav gribçjis sievu un viòu kopîgus bçrnus.
Bet, varbût, ka autorei nav nemaz tik traki - paprasi viòam, kas par lietu. Ko ta ðis pa mâju arî pârâk bieþi nedzîvo?
Laine
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
19.10.2005 00:58
galotnei> itai!
Kaapeec biedee autori???
Vai visus meeri peec savas negaaciju skalas...??? :(((
divaini
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
19.10.2005 01:52
Liels paldies jums visiem un katram atseviski par izteikto viedokli. Vins pats man pateica, ka vinam ir cita(:(: Acimredzot visadi dzive notiek. Protams, esmu dzili nelaimiga(:
ko no shii visa var maaciities?
eredisfunks
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
19.10.2005 08:04
var mâcîties, ka vajag pavaicât savam tuvâkajam nevis tâlâkajam.
Un otrs ko var mâcîties, ka nevajag stiept garumâ, jâjautâ laicîgi. Pat ja cilvçks melos, vienalga tâ bûs atbilde un bûs kaut kâda informâcija, ko pârbaudît kaut vai ar tiem paðiem jautâjumiem.
jautaajums
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
19.10.2005 09:19
Mees ar viiru esam kopaa 2,5 g., pa sho laiku shausmiigi daudz kas ir bijis, gan neaprakstâma laime, gan traìçdijas istajâ ðî vârda nozîmç, tagad ir tâ, ka es nejûtu nekâdu atbalstu, viòð redz tikai sevi, bet mani un manu iekðçjo es neredz, arî sex mums ar vien retâk un arvien neinteresantâks, nezinu, vai viòam ir cita, par ja arî ir, viss iet uz beigâm, cik âtri sâkâs, tik âtri arî beidzas, skumîgi, bet tâ dzîvot absolûti nav vçrts...Laimîgi tie cilvçki, kuri dzîvo saskaòâ ar savu es, nevienam nepakïaujas un nenomîca savu es...:(
eredisfunks
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
19.10.2005 10:28
Tiem laimîgajiem cilvçkiem bieþâk piemetas AIDS :) un citas vieglâkas STS kaites :)
Mierinâjumam varbût derçs :D

Bez tam kas tur sexâ var bût diþi interesants? (pat poròukos nevar pamanît jaunus un interesantus pavçrsienus, kur nu paðu gultâ) Interesantâkais jau pârsvarâ ir ârpus sex.
Sex ir tâpat kâ apçst konfekti, kas konfektç ir interesants? Maziem bçrniem konfektes ir interesantas, jo katra nâk ar savu garðu, pieauguðie tâs neçd tâpçc, ka jaunâ konfektes garða neðíiet interesanta, jo tik daudz daþâdu ir çsts, ka viena neçsta nevar pieðíirt uz vecâs pieredzes fona kaut kâdu izteikti atðíirîgu baudîjumu.
Dzçrâji arî sâk ar vînu, alu, konjaciòu utml baudîðanu. Beigâs nonâk pie secinâjuma, ka neviens alkohols nav interesants, ka neko negribas îpaði, un ka svarîga nevis garða, bet gan dullums, vai kompânija, kurâ esi. Un kâpçc maksât vairâk, ja lçtâkais dod to paðu efektu? Tad nu pçrk to paðu samenîti, krutku vai ðòabi.
Ar sexu ir akurât tâpat. Katram cilvçciòam ir juðanas spçju robeþa. Piemçram degustatoriem, kam ir izteikti niansçta garðas sajûta, dzçrieni ðíitîs interesanti daþâdi, un tiem apnikums tik âtri neiestâsies. Tas pats arî sexâ, katram ir sava juðanas robeþa virs kuras grûti pacelties, ne katrs var bût degustators, bet visbieþâk prasts dzçrâjs gan :), kurð vienîgo, ko atceras no dzerðanas, kâdus podus gâzis, vai, ka neko neatceras.
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
19.10.2005 10:46
eredisfunk - Tu radi iespaidu par pârçduðos onkulîti, kas skeptiski skatâs uz pasauli un visu kas tajâ notiek. Ar tâdu attieksmi , protams, ka viss apniks un âtri. Vajag rûpçties par savu íermeni, turçt to salkumâ, tad ar baudu gan çst , gan dzert gribçsi un seksu gribçsi no rîta un vakarâ un daþreiz arî pusdienlaikâ. Un prâtu arî vajag turçt modru, tad nebûs tâda þçlîga èîkstçðana, ka viss jau reiz ir bijis, bet uztversi pasauli kâ vienu nebeidzamu brînumu. Nav robeþu ne juðanai, ne baudai, kamçr mçs paði to nenovelkam savâ aprobeþotîbâ.
Par STS, es nospïaujos 3x, bet ja bûs lemts, tad dabûsi to vienîgo reizi, nobuèojot sveðinieci intîmâ vietiòâ, bet ja bûsi prâtîgs, tad bûsi vesels mûþîgi mûþos.

jautaajums
Re: vîrietim nav vajadzîgs sekss?
19.10.2005 11:50
Es gan piekriitu gan eredisfunks, gan maiga, jo, manupraat ir taa, ka pat, ja tu apkaart leekaasi un mekleesi kaut ko jaunu utt., taapat tas apnikums agraak vai veelaak iestaajas, protams ar viòu var cînîties, ir vçl situâcijas, kad pa starpu maisâs daþâdas lietas ar daþâdâm niansçm (aizvainojumi, otrâdâk, dievinâjums utt.)...tur jau arî slçpjâs katra cilvçka liktenis un tas, ko viòð var labot, mainît, vai arî nedarît tâ...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 20?
Ziņa: