KÂ GRIBÂS NOVÂJÇT,TÂ LAI PÇC IESPÇJAS ILGÂK NENÂK ATPAKAÏ!

Aizsāka EVIJA 

MAN ÐAUSMÎGI GRIBÂS NOVÂJÇT! GRIBÂS JAUNO GADU SAKT SLAIDAI UN SKAISTI. VARBÛT IR KÂDS KAS VAR PASTÂSTÎT PAR SAVU PIEREDZI NEVIS VISAS TÂS SAREÞGÎTÂS DIÇTSA. JO NAV JAU IESPÇJAMS VIENMER EST TO KAS IR DIÇTÂS.MÂJÂS NEVIENMÇR IR TIE PRODUKTI.VARBÛT KÂDAM IR PATIEÐÂM KAUTKAS VIENKÂRÐS BET ORGINÂLS. NU TIKAI NESAKIET KA JÂBADOJÂS. TAS IR ÏOTI SLIKTI UN IR JAU IZMÇÌINÂTS NEREIZI VIEN.

Svara Vçrotâji. Nav jâbadojas. Nenâk atpakaï, ja ievçro pareizas çðanas principus.
Tikai kaut kâ ar muguras smadzençm ðíiet, ka te vairâk patiks kâds brînumlîdzeklis.
Re: KÂ GRIBÂS NOVÂJÇT,TÂ LAI PÇC IESPÇJAS ILGÂK NENÂK ATPAKAÏ!
09.01.2006 16:20
nav ko eest tik daudz, vienkarshi samazini savu racionu uz pusi un viss buus kaartiibaa
nebuus protams taa svara krishanaas tev peec meenesha, bet pec gada redzesi izmainjas, garanteeju



Ziòojums rediìçts (09-01-2006 16:21)
Absoluti iesaku - badoshanos :) un pec tam veseligu un sabalansetu uzturu, ieprieksh papildu noskaidrojot konkretaas produktu grupas ietekmi uz organismu!

Badoshanos - te es domaju vismaz 2 nedeljas badoshanaas pieredzejusha specialita uzraudzibaa. Veselibai nekadu ljaunumu tas nenodara - pat to uzlabo! Tas no personigas pieredzes!

Un pilnigas muljkjibas, ka pec badoshanaas svars uzaug 2x vairaak - ja nesaak est visadus drankjus un ed veseligu uzturu, tad no problems!
Pati zaudeju apm 12 kg un jau gadu ar pareizu uzturu (ar fiziskam aktivitatem) turos formaa un neplanoju uzresneet! :)

Galu galaa - dietas un visadi dietu preparati ir naudas izniekoshana, jo patiesibaa - viss sakas galvaa un gataviba ar sevi stradaat!
Badoshanas ir atri un efektivi, bet TIKAI stingra pieredzejusha specialista uzraudzibaa!
Lai veicas!
Varbuut vienkaarshi vajag ierobezjot kaada produkta lietoshanu, kas, varbuut esi noveerojusi, tev iet labumaa. Man, piemeeram, tie ir saldumi un piena produkti, citam varbuut galja, kaadam citam, lai cik tas nebuutu diivaini, daarzenji. Meegjini, nav viegli, bet arii ne neiespeejami.

Kur tad tadu specialistu var atrast!?
MAN IR TÂ VAINA KA NO 8.00-19.00 NOSÇÞU PIE DATORA JO MAN IR TÂDS DARBS. SAPRORU KA VAIRÂK BÛTU JÂKUSTÂS BET PÇC DARBA ÌIMENE UN SPORTOT NEATLIEK LAIKA. AR TO ÇÐANU IR GÂJIS VISÂDI. SALDUMUS VARÇTU TEIKT KA NELIETOJU VISPÂRÎBÂ ARÎ KAFIJU DZERU NU JAU 7 GADUS BEZ CUKURA. GAÏU NEÇDU 8 MÇNEÐI. BET NU TÂPAT LAI KÂ CÎNÎTOS VISS IET LABUMÂ.
Bez kustîbâm nekâda cîòa nesanâks. Ja ne citâdi,kaut kopâ ar vîru bçrniem skrieðana ap kvartâlu vai tuvçjâ parkâ. Uz darbu/no darba ar kâjâm. Vai vismaz kâdu gabalu.
Sportam laiku var atrast vienmçr, ja tik ir vçlçðanâs.
Labumâ iet tikai tas, kas apçsts vairâk nekâ vajag.
Kartupeïus var çst, cik lien, tiem ir 0 punkti. Tâpat dârzeòus. Neçd mçrces un tieðâm drusku mazâk visu. man pa mçnesi bij 4 kg nost. Badâ arî nejutos. Çdu to, kas nebaro lielos vairumos. Paðíirsti svara vçrotâju grâmatiòas, es tur drusku pasekoju, ne jau pilnîbâ, bet kaut kâda sajçga radâs.
ES JAU SAPROTU BET CIK ILGI VAR CÎNÎTIES AR TO TUKÐUMA SAJÛTU KUÒÌÎ? ES JA NEJÛTU SÂTA SAJÛTU NEVARU APSTÂTÎES KAUTVAJ ÇDOT SALÂTIÒUS BET NU TÂ RIKTÎGI LAI JÛT. KO LAI DARA LAI KUÒÌIS SARAUJÂS?
Jaa, Carmena, saki, luudzu,
kur lai atrod specialistu, ka vadiba badoties?
Sâksi çst mazâk un pçc laika sapratîsi, ka tik daudz kâ iepriekð nemaz nevari apçst. çd bieþâk, bet mazâkâm porcijâm. Izvairies no baltajiem miltiem un cukura, treknâm mçrcçm. Dzer ûdeni, nevis sulas. Ja gribas ko treknu òem mazu gabaliòu un izbaudi uz mçles, nevis piestum ar to pilnu vçderu.
pie mçrcçm pieder arî majonçze?
protams. Paskaties cik tajâ tauku % un kalorijas.
Zinu, ka sportistus ir "badinajis" Stankevichs (sastopams sporta kluba "Atlantis"). Pati esmu izmantojusi vinja konsultacijas! Esmu dziva un vesela. Pilnigi atklati - tiku valja no paris kaiteem, bet katrs gadijusm ir ipash, tapec iesaku sho ka lidzekli, bet vai darit - tas nu katram pasham jalemj!

Protams, attieksme ir ljoti diametrali preteja attieciba pret badoshanos, tatad ari pret cilvekiem, kas to dara vai palidz citiem. Tapec iespejams, ka kads te kaut ko pakomentees, bet viss jau katra pasha zinjaa - vai darit vai ne!
Lai veicas!
KAS TIEK TEIKTS SAKARÂ AR BADOÐANOS.TÂS IR ATSLODZES DIENAS,VAI PATIEÐÂM NEÇÐANA VAIRÂKAS DIENAS PÇC KÂRTAS.JÂ UN VÇL VARBÛT KÂDAM IR MÇNESS FÂÞU KALENDÂRS ÐIM GADAM. JA JÂ BÛÐU ÏOTI PATEICÎGA.
Silky
...
10.01.2006 08:57
Skolenu brivdienas vai tad nav beigussas?! Izsledz capslock, dura
Duuuuriiite

http://www.pond.times.lv/kalendars.htm
NEZINU KAS TU ESI,BET NU LAIKAM INTELEKTA TEVÎ NAV. KAS ATTIECÂS UZ BRÎVDIÇNÂM TAD MAN JAU GADUS 15 TÂS AIZ MUGURAS. VAI NEVAJADZÇTU ATVAINOTIES,JO CIK NOPROTU TU VARÇTU BÛT MANS BÇRNS PÇC VECUMA.
Ko kasies??? Vari izslegt to capslock, lai normalu diskusiju veidotu? Un butu labak paldies velreiz pateikusi, ka tev to kalendaru iekopeja. Murgs.
Ko kasies? Vari beidzot normala izmera burtus lietot? Un velreiz paldies pasaki, ka to kalendaru tev iekopeja.
Tie pedejie komentari nav mani.
AR KÂDIEM BURTIEM MAN RAKSTÎT ES LAIKAM IZVÇLÇÐOS PATI.NERDZU PAR KO PATEIKTIES ÐIS APLAMAIS KALENDÂRS MAN JAU IR.

Evija,izveeleeties jau vari,ar kaadiem burtiem rakstiit,bet inetaa ir pienjemtas normas un apziimeejumi.Piem.rakstiishana ar lielajiem burtiem noziimee histeerisku bljaushanu un aardiishanos.Tev vienkaarshi iesaka nomierinaaties:)))un iemaaciities ineta lietoshanas uzvediibas normas.
Olga pareizi raksta. Pie tam - kalendars istais. Ja reiz ar uztveri problemas - atvainojos, nespessu palidzet. Apniki.
ES DOMÂJU ÐÎ NAV TÂ ISTÂ VIETA KUR DISKUTÇT.ÐÎS VISAS REPLIKAS NEATTIECÂS UZ UZDOTAJIEM JAUTÂJUMIEM. TÂPÇC LÛDZU IZBEIKSIM UN KATRS PALIKSIM PIE SAVA VIEDOKÏA.
:-)
IzbeiKsim gan, sarunats! :-)))))
Elementaari: piedomaat pie taako eed(ja palasootu vecaas teemas par sho pashu teemu buutu jau labi, bet atkaartshos): taukus-off, ogljhidraati vienmeer mazaak nekaa olbaltumvielas. Un naakamais solis: katru riitu tukshaa duushaa kardioslodze. saac ar 15min bet peec kaada meenesha vareesi jau pa 30min shpagot. Nenaaks atpakalj tik ilgi cik pashai buus iekshaas, bet taas muljkjiibas par vieglajiem celjiem... vai dziive kaut kas naak viegli?
Ideals bezmaksas lidzeklis lai korigjetu svaru !
www.sahaja.ru Sanjem Internetaa Pashrealizaciju un saac katru dienu 10 minutes mediteet !
Es ïoti atvainojos bet kâda tematika ðjâ saitâ jâizvçlas es tur neko nevaru saprast
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 21?
Ziņa: