Esmu stavokli,bet...

Aizsāka naivaa 

zane
Re: bridza
05.12.2005 16:56
Tâtad man jâmaksâ par to, ka kâda nevar kâjas kopâ saturçt?
Ja rîkotu referendumu, es balsotu par piespiedu sterilizâciju pçc 2. aborta. Pilnîgi nopietni.
ddd
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 17:09
ko nu muldi... kas vinjai draugs tizls vai idiots ka darbu nevar dabuut... pieaugushi cilveeki !

beerns nav nelaime ka tur tagad jaaver konts valjaa un jaapaliidz.. smiekls naak
sieviete
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 17:15
neklausies visas shiis pierunaashanas uz vienu vai otru pusi !!! Pajautaa tikai pati sev vai tu gribi to beernu un vai peec tam tev nebuus nemaz zheel izdariitaa ? To pashu var uzjautaat arii teetim, tachu pienjemu, ka kaa jau logjiski domaajoshais stiprais dzimums, vinjsh vairaak vadiisies no praktiskiem apsveerumiem nevis emocijaam, kas shobriid diemzeel laikam vairaak nosveras par labu abortam nevis saglabaashanai.
Ja cilveeks grib beernu un nav galeejs nabags, tad vienmeer atrodas izeja no situaacijas.
Ja pashai nav skaidriibas par to vai gribi un, ja gribas veel "padziivot pashai sev", tad aborts nav nekas briesmiigs no fiziskaa viedoklja. Smagu to padara vieniigi muusu pashu emocijas un juutas.
Varu ieteikt dakteri Paraadnieku Dubultu doktoraataa, vinsjh ir "pieshaavis roku" uz shaadaam proceduuraam. Cenas gan nezinu, bet leeti tas nav.
No riita ieradiisies un ap pusdienlaiku jau vareesi doties maajaas.
,,,
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 17:31
Piekrîtu sievietei. No fiziskâ viedokïa arî gadu vecu bçrnu nosist nekas jau nav. Smagu to padara tikai mûsu emocijas un jûtas.
Ambera
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 17:50
Naivâ! Nu padomâ vçl! Nedari to! Ja nu pçc pusgada atkal tâ "gadâs"? Atkal taisîsi abortu? Nu tâ nav izeja... A ðis bçrns Tev ir dâvâts, lai Tu apdomâtos. Iedomâjies viòu pçc 20gadiem - lielu skaistu gudru, kas atnâk pie Tevis ciemos uz kafiju, parunâties un uzticçt savas problçmas vai priekus!
ddd
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 17:54
piekriitu ,,, viedoklim.... pasham man 21 gads un neesmu nekaad biezais kopaa ar dradzeni savus 600 izspiezzam uz kjepas un nu siikajam nav liidzeklju bet ja pieteiktos NEKAD nespeetu vinju likvideet... Tas tachu ir mans beerns... pofigs ka buus jaasavelk jostas saakumaa a varbuut tas bus kaa papildus stimuls uzlabot savus finansiaalos ienakumus...


tas tikai tagad tev liekas kaut kas neiespeejams .. tipa skolaa pulkstenji noeikti kuros esi pieradusi buut maaciities atpuusties utt. un tgad tam striipa paari bet nu tas tachu ir paaraak mazs arguments lai nobeigtu dziiviibinju.. pie tam savu mazo
danu
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 18:39
pasaki naivaa, kas ir tie apsâkïi, kas tev liek izdarît abortu?? es apmçram nojauðu!! tas NAV nekas patiesi nozîmîgs, tâ tikai tev liekas tagad!! bailes un kauns pateikt vecâkiem,domas, ko citi teiks.. kâ pabeigðu mâcîbas.. un negribâs tagad.. neesmu gatava.. un kâ viss bûs... kâ tikðu galâ.. vairs nebûs ierastâs dzîves, bûs kaut kas jauns, nezinâms, bûs par kâdu jârûpçjas, ardievu brîvîba / jaunîba... un vispâr, pat ja es gribçtu, nevaru, jo kurð uzturçs, kur òemsim naudu.. kur dzîvosim...un puisis arî velk uz aborta pusi.. BET visi ðie 'argumenti '' neiztur nekâdu kritiku un visi ir pârvarami!! elementâri!!! es saprastu, ja tev bûtu 15! bet ne jau 19 !!!!! mâcîbas var pabeigt pçc pârtraukuma, vecâki arî gan jau palîdzçs, pati arî, ja neesi psihiski slima, vari strâdât un ar bçrnu dabiski tiek galâ visas mâmiòas, kad viòð piedzimst!! kura tad ar pirmo bçrnu zina, kâ bûs, kâ tiks galâ??
es absolûti nevelku uz pierunâðanu, dari, kâ vçlies, noþçlo vai nç pçc tam, man PILNÎGI vienalga par sveðas sievietes dzîvi . es tikai pasaku, ka tu grasies izdarît noziegumu un tev NAV nekâda attaisnojuma, jo visi tavi sevis mierinâðanas 'argumenti' neiztur kritiku, tu vienkârði izvçlies vieglâko variantu! jâ, tev uz to ir tiesîbas 'mana dzîve taèu' ..bet tâs tavas tiesîbas ir tâdas paðas kâ slepkavas tiesîbas izlemt nogalinât vai tomçr nç.
Un visi, kuri te saka, ka tas ir tikai embrijs, ka tâ ir tava dzîve, tava izvçle.. tâs vienkârði ir trulas, prastas mâtîtes bez morâles jeb pârâk lielas egoistes tb maitas. abortu varçtu atbalstît tikai reâlu medicînisku iemeslu dçï jeb pçc izvaroðanas. Viss! Tev ir veselîba, spçks un prâts, lai savu dzîvi regulçtu!! Atbildi taèu par sekâm!!! Tu nekad neizdarîtu abortu, ja zinâtu, kas no tâ ''embrija' izveidojas!!!!!!! ja zinâtu, kâdas ir mâtes izjûtas!!!
VAI TIEÐÂM TU ESI TIK STULBA EGOISTE JEB TÂDA GÏÇVULE, KA PÇC VISU ÐO CILVªEKU STÂSTÎTÂ UN VIÒU PIEREDZES TEV NEDAIET, KA ESI GATAVA NOGALINÂT DZÎVÎBU, UZÒEMTIES RISKU KÏÛT NEAUGLÎGAI UN GARANTÇTI SAGÂDÂT SEV NÂKOTNÇ PAÐPÂRMETUMUS??
TAD TU ESI STULBA UN ATCERIES - TEV N A V ATTAISNOJUMA!!
aaa
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 19:39
es balsoju par- "praatinnaa mazgadiigaa+ egoiste"
naivaa
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 19:41
danu,aiztaisies!!!Es jums nevienam neesmu lugusi te moralizet-par lemumu atbildu pati!!!ta ka nevienam no jums nav tiesibu man parmest un ko teikt kad un kam pavaru savas kajas!!!!mans jautajums jau no pasa sakuma ir kur,ka,un cik ilgi tas viss notiek!un tikai retais uz to ir pacenties atbildet!!!!!
zane
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 19:45
Lamâties mâkam, lîdz izsargâðanai vçl neesam izauguði?
naivaa
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 19:49
nu nu..un tas kas te pasas klaiga-puse jau pati ir atdzinusies ka abortus taisijusas...ta ka ko bruk man virsu?????
,,,
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 19:52
ko Tu te òemies? Sen bûtu aizgâjusi, nodarîjusi to lietu un dzîvotu mûþu laimîgi ar savu èali. Lîdz nâkoðam abortam.
njâ
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 19:52
Runa nav par kâju pavçrðanu, cik te palasîju, îpaði daudz nekrît acîs to, kuri nosoda kâju pavçrðanu! Ver, cik uziet, runa ir par abortu tavos 19. Un ðeit nevienam nav jâprasa atïauja, kurð grib, tas izsakâs un paskaties, naivaa, cik procentuâli ir to, kuri atbalsta ðo rîcîbu! Jo tâ ir vistîrâkâ taisnîba, ka tev nav attaisnojuma.
naivaa
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 19:55
nu to nu es pati zinasu ir vai nav man attaisnojuma!!!!!ne jau jums to lemt!!!
un ,,,-zini,es iesu tad kad bus nauda nevis tad kad tu teiksi!!!
nu jaa,saku trakot,vnk cik var paciest to visu!!!!parmetumi!!!!neludzu jums padomu-taisit vai nee-bet gan kur labak!!!
mya
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 20:02
neko sev.. tik daudz komentu, staastu...cilveeki censhas izskaidrot, min reaalus beediigus piemeerus, staasta par savaam nozheelaam un silti iesaka nepieljaut smagas kljuudas, bet ja jau nepielec.. nu jaa, ir taisiijushas abortus,, bet kura tev teica, ka tas bija labi, ka tas bija atrisinajaums... 99% nozheelo, atceras, dalaas ar info, kaadas peec tam probleemas, silti neiesaka. tieshaam buutu kluseejusi...ko tu mulkjei padariisi.. atceries peec tam, kad nozheelosi, ko tev te teica!
naivaa
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 20:04
ka tad .............nu palamajies vel..un citi arii..jus jau labak zinat mani un manas problemas vai ne???stulbums,bet tik un ta jau neviena te nav atrakstijusi atbildi uz manu jautajumu!!!
,,,
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 20:05
Tamdçï ar uzskatu, ka nevar nodarboties ar seksu situâcijâ, kad bçrns bûtu kavçklis da jebkam. Bet daþiem seksualitâte nobriest pirms prâta spçjâm.
ghh
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 20:19
a man tiiri interesee, vai naivaa tu pati saproti, ka tev labu veel, to visu sakot?Tu te gaanies uz tiem, kuri uzskata TAVA beerna nogalinaashanu par nepienjemamu tavos gados, kad, labi gribot visu var atrisinaat, nu kas tev taas par probleemaam,ko nevar atrisinaat?Nekas mediciinisks tas nav, lai buutu jaaizniicina!Savas bailes un egoismu nevari paarvaret? Sheit sievietes tev ieteica arii to, kaa riikoties, ko var dariit, lai varetu beernu saglabaat. Vai tu pati saproti, ja taa godiigi pret sevi, ka tu VAREETU, BET NEGRIBI? Vai saproti, ka grasies izdariit ko sliktu un pashai sev biistamu???
ari
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 20:19
Naivâ, tak redzi ka te gandrîz visas ir dusmîgas un tâpçc atbildi nesaka. Vai tâpçc nesaka ka nezina. Es ar pateicu tik cik zinu.

Labâk pasaki kas tev par problçmâm. Jeb domâ ka par to arî nories?

Tev ir autoritatîvs tçvs kam ir âtras dusmas?
(tas tikai tâds minçjums)
ari
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 20:31
Aborts man bija jau krietni pâri 20 (jeb tuvu pie 30...). Sîko gribçju bet izrâdîjâs ka bûs slims.
Kad biju ap 20, bija tâds gadîjums ka pârbijos ka esmu stâvoklî (beigâs izrâdîjâs ka tikai MR aizkavçjâs...). Pârbijos tâpçc, ka bçrns bûtu no cita vîrieða........ Zinâju ka savçjam nevarçðu pateikt ne to ka tas nav viòa (nekâ nespçtu atzîties ka esmu viòu krâpusi un sâpinât), ne samelot - ka tas ir viòa (pçc tam gadus 20 skatîties kâ viòð priecâjas par IT KÂ savu bçrnu...... sâpîgi man ir otru muïíot...). Panikâ lûdzu dievu, kaut es nebûtu stâvoklî un nosolîjos vairs nepîties ar to kreiso dþeku...... Beigâs izrâdîjâs viltus trauksme, un savu solîjumu paðai sev arî pildîju...
huanita
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 20:44
Grûtniecîbas 5.-6.nedçïa:

Embrijs peld ar ðíidrumu pildîtâ apvalkâ. Tam ir smadzenes, mugurkauls un centrâlâ nervu sistçma. Viòa galvâ ir parâdîjuðâs èetras seklas bedrîtes, kas drîz kïûs par mazuïa acîm un ausîm. Viòam ir gremoðanas sistçmas aizmetòi, sâk veidoties mute un þokïi. Veidojas vçders un krûðkurvis. Sirdi var redzçt kâ lielu izliekumu krûðkurvja priekðpusç; nedçïas nogalç tâ sâks strâdât. Veidojas asinsvadu sistçma, ir izveidojuðies èetri mazi ekstremitâðu aizmetòi.

7.nedçïa

Galva izskatâs liela un ir noliekta pâr krûðkurvi. Veidojas seja. Zem âdas, kas pârklâj seju, var redzçt melnu pigmentu. Labi saskatâmas rokas un kâjas ar pagarinâjumiem galos, kas drîz izveidosies par roku un kâju pirkstiem. Sirds sâk apasiòot íermeni. Mazuïa nervu sistçma ir jau gandrîz izveidojusies. Sâk attîstîties kaulu ðûnas. Ir plauðas, zarnas, aknas, nieres un iekðçjie dzimumorgâni, kas turpina attîstîties.

8.nedçïa

Embriju tagad var saukt par augli - visi galvenie iekðçjie orâni ir izveidojuðies, var saskatît seju, degunam ir galiòð, ir izveidojuðâs nâsis un þokïa abas puses ir savienojuðâs, izveidojot muti. Ir arî mçle. Veidojas auss iekðçjâs daïas, kas atbild par lîdzsvaru un dzirdi. Roku un kâju pirksti ir izteiktâki, rokas un kâjas ir izauguðas garâkas, var noteikt plecus, elkoòus, gûþas locîtavas un ceïgalus. Auglis daudz kustas, lai arî jûs viòu vçl nesajûtat.
Trix
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 21:01
Klau, naivaa stulbene, sorry, nav cita apziimeejuma

tu bljauj, ka neviens neko tev (tev ar mazo burtu, jo ar lielo es uzrunaaju cilveekus, kas ir pelniijushi kaut mazaako cienju) nesaka, bet vai tu esi maz izlasiijusi, ko tev te ir rakstiijushi? Kas zinaaja, tas arii pateica, ko zinaaja.

Pie aarsta esi bijusi, pati taa rakstiiji, slimniicu tev ieteica. Ko te veel njemies? Ej un izdari. Ja nav naudas, tad ej nopelni, neseedi te un nenjerksti, noriebusies jau visiem. Skatos, ka pat miermiiliigaakie cilveeki uz kashkji velk.

tu rakstiiji:
"Autors: naivaa
Datums: 05-12-2005 19:55
...nu jaa,saku trakot,vnk cik var paciest to visu!!!!
Nevajag paciest, lasies no shiis lapas un nebojaa citiem dienu.

Ja zinaatu, kad un uz kuru slimniicu iesi, samaksaatu, lai sterilizee pie vienas reizes. Taadaam kaa tev nav moraalu tiesiibu beernus audzinaat.
Tfu! Infantilais radiijums.
abudabii
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 21:01
huanita- sirsniigs paldies tev :)))))

sen jau kaadam vajadzeeja to uzraxtiit!
huanita
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 21:25
:).. jâ, es pat pacentos pârrakstît ar roku no enciklopçdijas "Mâte un bçrns'', lieki tur ko piebilst...
...un cilvçki iesaka, stâsta, bet ''naivajai'' tas laikam kâ divus pirkstus apèurât.. jâpiekrît Trix, ka nu jau pçc ðî visa ''pat miermiiliigaakie cilveeki uz kashkji velk.''
gutta
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 21:43
Autors: naivaa
Datums: 29-11-2005 09:35

doma ka es nezinu ka esmu stulba mulke,ka nedomaju ar galvu?!!!!!!nee,es zinu gan ka esmu tiesi tada!un vel so visu faktu padara stulbaku tas ka es pat nezinu kura nedela man ir!!!es tik zinu to ka vairak par 1,5menesi nav!

naivaa, pameegini izteeloties savu beerninju! palasi par gruutnieciibu!
nu sanjemies tachu, nebaidies no vecaakiem, stingrums ir viena lieta un nepaliidz varbuut, ja nav nekas nopietns, bet , ja buus beerns, nu noteikti tachu paliidzees!!! padomaa luudzu, nu neticu es, ka tu esi ljauna egoiste, domaaju, ka pat gribeetu varbuut, tikai esi nobijusies no visa, kas ir dabiski un baidies uzspiest puisim beernu! bet parunaa ar vinju, iedod arii sho te palasiit galu beigaas! nu 19 gadi tieshaam nav tik maz nemaz, tu vareesi pabeigt skolu veelaak, viss tev veel buus, nesabojaa sev dziivi ar neaugliibu un pashpaarmetumiem. tu tagad to izdariisi paarsvara atikai bailju deelj, bet veelaak... visu paarejeo tu izjutiisi veelaak!!! se pat nevaru izteeloties, visa shii informaacija tachu tevi vajaas!! vai tad taa nav? vai tev vienalga viss, kas te sarakstiits? neviens tachu nemelo...
Barba
Re: Esmu stavokli,bet...
05.12.2005 23:52
to Trix.
"Ja zinaatu, kad un uz kuru slimniicu iesi, samaksaatu, lai sterilizee pie vienas reizes. Taadaam kaa tev nav moraalu tiesiibu beernus audzinaat.
Tfu! Infantilais radiijums."
Tev neðíiet, ka pârâk skarbs tonis??? Lai vai kâ, katram cilvçkam ir tiesîbas paðam uz savu brîvu rîcîbas izvçli un Tev nebûs par to tik nicîgi izteikties. Neesi jau Dieva vietâ. Ja Naivâ bûs pelnîjusi saòemt sodu, tad to arî saòems.
sikss
Re: Esmu stavokli,bet...
06.12.2005 00:40
265 x tev tiek lûgts apdomâties, sâkumâ mierîgi un pa labam, tad uzbrûkoði un beigâs visas gatavas evi noçst bez sâls, un tu patie''sam to esi pelnîjusi, jo palasoties, ko pa vidam raksti, tu esi tukðs cilvçks, un neviens bçrniòð nav pelnîjis tik bezsirdîgu mâti kâ tu, tev nospïauties par SAVU BÇRNU, ja arî tu uztaisîsi abortu, TU BÛSI ATBRÎVOJUSIES NO SAVA BÇRNA, un tâ tas paliks uz mûþiem, jo b;ernòð jau ir, viòam vienkârði jâizaug, lai ienâktu ðajâ pasaulç. cerams, ka ðî mazâ dvçselîte atradîs sev 10000x labâku, mîïâku mâmiòu, mâmiòu, kas viòu patieðâm gaida. tu neesi pelnîjusi ðo laimi, laimi bût par mâti, laimi, ko dâva bçrns tev uzsmaidot, stingri saòemot tavu roku un dziïi, dziïi ieskatoties tavâs acîs.
tev nav dzîves gudrîbas un cik var saprast, paðai nav mîïas mâmiòas, ka ar neitu var par visu izrunâties, ja jau tâ baidies no saviem vecâkiem. varbût pati neesi gribçta, ja nav kontakta ar vecâkiem. tâ ir karma.

un tas viss ziemsvçtku laikâ, tev tiek dâvâta Dieva svçtîba, bet tu to noraidi.
Vai tu maz zini, kas ir laime, domâ naudâ, karjerâ? Tas viss ir laicîgs, ðodien kungs, rît cûkgans.
arî jaunîba nav nekâds attaisnojums, vai nu tu esi cilvçks vai nç.
man liekas pietiek ar tevi te vispâr muti dzesçt.
Re: Esmu stavokli,bet...
06.12.2005 01:04
naivaa, ja Tev problemas ar naudu, maati un ar Tavu piseeju, tad tomeer paliek variants nenogalinaat berninju, bet iznesaat to prieksh kaada paara, kam pashiem nevar buut beerni. Tici man- gribetaju redzeet kaa Tev vederaa aug vinju nakoshais berninjsh un tad panjemt to berninju sev buus daudz! Un par to veel vareesi sanjemt labu naudinju, par ko uzsaakt savu karjeru.
naivaa
Re: Esmu stavokli,bet...
06.12.2005 08:42
nu nu...ko tad jus te rakstast(tas kas blauj)???ja sakat "ko velti muti dzesejam"-tad nerakstat ar!!!!
Paldies tam kas nebruka virsu bet sniedz kaut kadu padomu!!!!
Viss!
Re: Esmu stavokli,bet...
06.12.2005 09:34
Naivaa - tieðâm Tu esi aprobeþota un sapsihojusies, jo pa vidu visai atrunâðanai, te bija arî konkrçti ârsti, slimnîcas un pat tel. nr. minçti, bet laikam Tev paðai svarîgâk bija tomçr rakstît aizstâvîbas runas sev, nevis iedziïinâties rakstîtajâ. Vçl es domâju, kâ jûtas ârsti, kas taisa abortus. Es jau vispâr grûti aptveru spçju otram griezt, bet ja tas ir dzîvîbas vârdâ - to varu mçìinât saprast, bet ja tas ir dzîvîbas iznîcinâðanas vârdâ, tad to man mûþam nesaprast.

Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.