Esmu stavokli,bet...

Aizsāka naivaa 

pelçkâ pele
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:28
sâkumâ ðíita, ka naivâ - patieðâm naivs apjucis bçrns, kas nobijies no atraðanâs fakta priekðâ, ka ir stâvoklî...

Kâ izrâdâs - nav viss. Izrâdâs, ka negribas iznçsât bçrnu, jo vairâkus mçneðus tad bûs liels, neglîts vçders. Un ja nu vçl piepeði kâzas paredzçtas (kaut gan ne seviðíi ticams) ... ðausmîgi, pçc kâ izskatîsies lîgava ar resnu vçderu. Un ko vçl radi padomâs... Tad jau labâk taisît cauri un - beigta balle!

Augstâkais cinisma kalngals. Ja, protams, tâ nav provokâcija... Ïoti ceru, ka ir!
naivaa
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:30
hahahahahhahahahhahahhahahaha!!!!!!!!!!!
pelçkâ pele
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:32
naivâ-
trâpîju, vai ne?
naivaa
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:34
sorry nee!!patiesiba tapec jau smejos ka pateici visu pilnigi nepareizi!!tas ir smiekligi ka ta te nematies tai vieta lai vnk atbildetu man kaut ko par 1.slimnicu!
pelçkâ pele
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:39
naivâ-
tad kâpçc negribi tieði iznçsât bçrnu? Problçmas jau parasti rodas pçc tam, kad viòð piedzimis?
naivaa
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:40
tapec ka es negribu dzemdet!es negribu lai vins mani aug!es negribu vinu!!!!!!!!!!!vai tik gruti saprast???
Mea
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:40
Naivaa, ja tev vajaga atbildes, tad tas tev sheit ari dod cilveki (jaa, ir rupjibas, bet tu tachu to zinaji, ka taa bus - tas protams nav attaisnojusm nevienam, bet sodit jau mes esam naski, tas tiesa :), vinji dalaas sava pieredzee un pardzivojumos.

Man ljoti zhel tavas masas! Tas mani satrieca! Es tiesham neticeju, ka var but tada attieksme pret cilveka dzivibu vienam shkjietami normalam cilvekam ar daudzmaz kaut kadu izpratni par morali un etiku!
Man zhel, no sords zhel tevi un tavu masu. Vajadzetu tachu nostaties pretim shim lietaam un neakcepteet taas kaa pashsapotamas - tev tachu ir speks un griba vai ari esi gljevs un nevarigs cilvecinjsh un tada gribi iet pa dzivi? Izvelies citu celju - pieradi, ka var ari savadaak!
Vai ari tas tev bus par grutu?
naivaa
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:43
sobrid jau laikam par grutu!
lina
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:48
meitenes!!!! NU KO PIESÇJÂTIES CILVÇKAM! NU PAÐAS VIÒU PROVOCÇJAT!! Nu vçl reiz - negrib viòa bçrnu...
pelçkâ pele
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:48
naivâ!
Vai tieðâm tu vçl neesi sapratusi, ka ðeit tev neviena nedos tevi apmierinoðu atbildi uz tavu konkrçto jautâjumu. Vienkârði tâpçc, ka ar savu attieksmi esi visus nokaitinâjusi.
Tâ kâ - vai turpini iepazîties ar vairâkuma viedokli,
Vai nu pati izbeidz ðo diskusiju un vienkârði ej uz to abortu (kâda starpîba, kur, nav jau diez cik sareþìîta manipulâcija. Par sekâm, kas iestâsies vai neiestâsies tieði tev arî ðeit nepateiks, jo neviena nav Dievs debesîs, lai virtuâli to pateiktu, neko nezinot par tavu veselîbas stâvokli. Bez tam ârsti te diez vai bieþi iegrieþas)
Mea
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:50
Kas tad tads notiek shobrid?
Vai tu ceri, ka velaak bus labaak :)! Mes biezhi vien parverteejam savas grutibas, jo pieshkjiram tam parak lielu noziimi, svarigo atstajot novartaa!
naivaa
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:50
nu to jau ari es gribeju dzirdet! nav sarezgita manipulacija!nu tad jau vis ir labi!
lina
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:50
naivaa - ej uz abortu, un nelasi vairs neko! Ja reiz esi izlçmusi - ej! manai draudzenei ir bijis aborts pag.gadâ ap ðo laiku - viòai tagad ir 28. Viss ir bijis ideâlâkajâ kârtîbâ. Jauno Gadu jau svinçja neatceroties neko! Nekâdas komplikâcijas nav bijuðas, un pçc tam viòas ginekologe bija viòai teikusi, ka iznesâs pat dvîòus, ka viss viòai ir un bûs ok!
pelçkâ pele
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:54
Manipulâcija, ko tev veiks ðobrîd, nav sareþìîta. Bet, vai tai pçc gadiem bûs sekas, tas nevienam nav zinâms. Manuprât.

Starp citu - vai tu ðo jautâjumu uzdevi ârstei, kas tevi apskatîja? Jeb tagad païausies uz ðeit virtuâli izteiktu viedokli?

Ja, kas - man paðai aborts nav bijis.
Mea
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 13:55
Lina, tu esi gan viens nejedzigs radijums :). Izklausies, kaa pati vellamate.
Liecies tachu mieraa - ja izlems tad aizies un musu "vavuljoshana"vinjai netraucees. Ko tad tu lec uz ecesham? Sedi un gaidi, kad varesi dzert shampanieti par vienu - ai ne, divam,- nokautaam dveseleem.
lina
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 14:23
tu Mea neesi labâka. Tu jau arî izsaki savu viedokli, vai ne? Katram taèu ir iespçja izvçlçties... Un meitene izvçlçsies to, kas viòai ðíitîs vistîkamâkais... Un ðajâ gadîjumâ viòai ir vajadzîgs atbalsts, jo lçmumu viòa jau ir pieòçmusi... runâjot par vellamâti - man ðíiet ka priekð naivâs tâdas kâ tu ir vellamçtes.. bet es jau nesâku - tu pati! :-)
Mea
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 14:49
Lina, jaa, mums ljoti atshkjiras viedoklji par sho jautajumu, tas nu gan tiesa :)
Jaa, katram ir tiesiba uz savu viedokli un korektu diskusiju, bet nevis otra viedoklja noliegshanu (sk.savus textus :). Tatad sanak, ka provoce tu pati :)!

Jaa, kada tad es esmu :), ko!? Vai manos padomos ir kas ljoti slikts un nopeljams :)?

Bet, lai nu paliek!
naivaa
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 14:51
nee nu jusu padomai nav slikti-nevienas!vnk ir tadi kas man der un tadi kas neder!jo es jau esmu izlemusi!Nu es tak zinu ka varu but neaugliga-bet mani tas neuztrauc!jo man nepatik berni!
Mea
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 14:59
Hmmm...par to jau vajadzeja laicigi domaat:)! Tagad tu esi situacija, kad ir jautajums - nogalinat vai ne! Tatad, cik saprotu - nogalinat ?

Es tev jau ieteicu variantu, ka tu vari paglabt vismaz savu un berna dveseli.
Naivaa, berns nav koka zirdzinjsh - pati, nepatik, patik, nepatik ...nepatik, nu tad ar cirviti malcinja :)
garâmgâjçja
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 14:59
Nu redziet! es jau biju paðâ sâkumâ izteikusi savu viedokli, ka ðis arî varçtu bûtu tas variants, ka cilvçkam bçrni vispâr nav vajadzîgi! vismaz cilvçks pasaka godîgi, un tas ir daudz godîgâk, nekâ dzemdçt bçrnu un tad "pamest" viòu - nozîmç, ka cilvçks nespçj tam dot NEKO!!!!
nesaprotu, kam bija ðî diskusija vajadzîga - jau paðâ sâkumâ naivâa skaidri un gaiði pateica ar savu nostâju kâ darîs - bernam vçl bçrna prâts - ko padarîsi nu nesaprot viòð kam bçrni vajadzîgi un kâda tiem vçrtîba dzîvç. viss nâk ar laiku.kad sapratîs tad arî domâs ko darît.
Mea
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 15:13
Dzeina, kad sapratis, tad jau bus par veelu !:)
Bumbulis
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 15:26
naivaa
Es Tavâ vietâ sen jau ðeit vairs neielûkotos! Kâda velna pçc sev nervus èakarçt!
Nezinu, vai Tev atbildçja par 1.slimnîcu, nespçju visu ðito lçrumu izlasît. Man tur taisîja abrâziju, jo grûtniecîba pati apstâjâs - tas ir tas pats aborts. Par slimnîcu kâ tâdu sajûsmâ nebiju, bet visâ visumâ daudzmaz pieòemami (salîdzinât ar Linezeru, kurâ biju ðogad atkal ar tâdu paðu problçmu, nevar - Linezerâ daudz labâk).
Kamçr uzturçjos pçc operâcijas palâtâ, bija viena jauna meitene uz abortu - dikti âtri notikâs viòai tâ procedûra un drîz vien palaida mâjâs (tajâ paðâ dienâ). Domâju, ja nav nekâdas komplikâcijas, pçcâk tik vien kâ pie ârsta atrâdîties - un nezinu, varbût kâdas antibiotikas jâdzer, lai neveidotos iekaisums. Pie tam jo ilgâks laiciòð, jo vairâk dzemde izstiepusies, vajadzîgs laiks pçc tam, lai sarautos.

Un visas tâs, kas cenðas apgalvot, ka pçc aborta neauglîga bûsi (gadîjumâ, ja tomçr dzîvç pârdomâsi un gribçsi kâdu dienu bçrniòu) - muïíîbas!! Ko tad darît tâm, kam piespiedu kârtâ jâveic aborts, jo grûtniecîbas apstâjusies un savâdâk nevar?! Kârties iet, vai? Kaut kâ nekorekti tas!!

inita
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 15:30
man liekas, ka Tu vienkârði esi izprovocçjusi diskusiju un ka Tev nav vairâk kâ 15 gadu.

vel
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 18:27
29.11. bija aizsakta si tema nu jau ir 8.12. ....
ja sitas skukis grib to abortu, tad jau sen butu izdarijis, atceros, kad pati izlemu par abortu - tad pec iespejas atrak, lai nebutu janervoze visu so laiku...
izskatas pec provokacijas
naivaa
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 18:44
a moska es naudu meginaju savakt tas jau nevienam neienak prata ne???stulba tauta!viss es aizeju un jus te sapustat!
mucha
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 19:02
paldies Dievam - viòa aiziet....
Irçna
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 20:26
Naivâ.
Ar tevi pavisam nav labi. Vai tev vispâr ir kâds uzticams cilvçks, ar ko parunâties? Tev patreiz vajag palîdzîbu. Pavisam nopietni.
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 21:02
Naivaa, iedomajies ja Tu busi viena no taam, kurai peec tam nevarees buut beernu? Kas par Tevi rupesies, kad buusi veca pensionare? Aprupes nami?
Un veel jautajums- kads Tev ir asins rezuss? Pozitivs vai negativs? Ja negativs, tad Tu ljoti riskee ar nakotni.
netikle
Re: Esmu stavokli,bet...
08.12.2005 22:18
man tomçr liekas ka ðitâ tukða salmu taða naivaa ir provokatore, tâ teikt pirms Ziemsvçtkiem sacelt emocionâlo traci, lai katrs aizdomâjas par îstajâm dzîves vçrtîbâm.
bet ja nç, tad nu naivaa ir vienkârði kaíene, kas tik prot savu dibengalu virinât.
Ja jau nekad nevçlies sev bçrnus, tad piekrâj vçl naudiòu un lai tevi sterilizç kâ tâdu kaíeni.
liekas, ka tev arî psihologs nepalîdzçs, ðitâ lâdçties, atceries, ka kats lâsts nâk atpakaï kâ bumerangs.
Kaut ko te runât, tev çtika ir sveða.
vispâr interesanti, ko tik ïoti baidies no saviem vecâkiem, nu un mâsiâ vispâr ir unikâla, vai tev liekas ka tas ir normâli, ja jâ, tad tevi tvaika iela gaida.
smieklîgâkais, ka te uztraucies par savu labsajûtu, vai tik nesâpçs pçc tam prieka caurumiòð, laikam domâ, ka pec tam uzreiz varçsi ar savu piegulçtâju riktîgi izvelloties. nekas nesanâks, arî iedzert nevarçsi, vajadzçs antibiotikas dzert, tâ kâ nevarçsi atzîmçt savu lielo notikumu.
un ðitâdi izdzimumi ir pilna pasaule.
Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.