Kas tas dzimumorgânu apvidû!??

Aizsāka Leila 

Leila
Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
20.10.2006 13:36
Jau 1 nedçïu esmu pamanîjusi sev izsitumus tieði starp ânusu un lielajâm kaunuma lûpâm! Sâkumâ cija 1 sant.lielumâ, tagad 1 LS lielumâ! Izitumi ir nedaud zniezîgi, pildîti ar ðîdrumu, uzmçrçjot Kliòìerîðu tinktûru, izceïas vairâk itkâ ar baltiem galiem. Ja sakairina sûrst! Man ir 21 gads, viens partneris, bet viòð mokâs ar rauga sçnîti uz peòa galviòas, kura tika ârstçta, bet pirms mçneða atkal uzradâs no jauna. Lielâka nieze ir maksts sâkuma daïâ, iespçjams Kliòìerîðu tinktûras dçï, kuru nedaudz gadîjâs iespçrçt arî tur. Vai tas nevarçtu bût vulvîts,kâda audzçja vaivçþa simptoms, vai arî pçc noskûðanâs iekaist un sarîvçt ar strin tâdu varçju, varbût STS no sabiedriskajâm toaletçm vai apakðveïas piemçºîðanas veikalos?
zâlîte
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
20.10.2006 13:43
Sçdçðanai tas veidojums netraucç? Ja netraucç, tad pagaidi, lai izaug vismaz lîdz 2 Latnieka izmçram.
Lotte
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
20.10.2006 13:56
atkal TOALETES........
paliigaa, glaabiet. Te nu ir ka saka redzami "fakti uz sejas" - izglitibas reforma un visas no taa izrietosaas sekas.

Bet Leilai tomer butu ieteicams nevis pasiivi seedeet un gaidiit 2-latnieka izmeeru, bet gan doties pie doka - un aatri!!!
(trakie sieviski, pilnigs arprats...domaa, ka te inetaa izarstesies :))
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
20.10.2006 14:05
Lotte

Redzi, tie kas pareizi prot izrunaat vaardu "tualete" zin kas jaadara taados gadijumos un taapeec jautaajumus forumaa uzdod ljoti reti. Tas vaards ir taa kaa parole spiegu filmaas. Uzdodam jautaajumu "uz kurieni tu ej churaat". Sanjemam atbildi uz toaleti vai toleti un uzreiz saprotam, muusu klients :)
Lotte
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
20.10.2006 14:16
vaiiiiii, kaa paarsmeejos :)
parole spiegu filmaas, tas ir labais :)

izradas, ka ku! ne tikai ir gudrinieks med.jautajumos, bet vinam piemit ari reti veseliga humora izjuta. Tadus ka ku! vajadzetu klonet (sorry, tas nav uzbrauciens ne mazakaja meeraa) .
lotte - tu ta, kas meginaja ziepju biznesu?
Lotte
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
20.10.2006 14:46
nea :)
kandzas!
Leila
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
20.10.2006 15:33
Mans izglîtîbas lîmesnis ir augstâks nekâ daþam labam èatotâjam, forumu lasîtâjam un dîkdienim ,kas sçþ forumos lai paòirgâtos! Es domâju, ka arî tâ var pamanît gan izglîtîbas, gan intelekta lîmeni arî sasâpçjuðâ jautâjuma atbildçs. Te es pamaniju plaðu, klaju izsmieðanu, nevis ar "tev tur varçtu bû tas un tas, tas izklausâs pçec tâ un tâ", bet "tev ir tâds un tâds izglîtîbas lîmenis un pasçdi vçl ilgâk"! Nebût neminçju, ka pie ârsta es ieðu ðodien, te nu atskan teksti, kur man bûtu jâiet! Vai es nedrîksu pajautât un morâli sagatavoties gaidâmajam, pajautâjot to medicînas forumâ, izrâdâs - es tieku klaji pazemota! par to reti veselîgo humora izjûtu (ku!) esmu pârliecinâjusies palasot viòa atbildes- vai nu viòð ir slims doktors, kas sçþ savâ krçslâ un kasa pautus, iedzenot glâbiòa meklçtâjus vçl ielâkâ izmisumâ, vai nu parasts idiots, kam nekâda medicînas sajçga nav, kâ iepriekð minçju tikai trula humora izjûta, liela mâksla paòirgâties nav! Bieþi vien arî medicînâ strâdâjoðie to apstiprinâs, ka tieþi izglîtotâkie uzdod visstulbâkos jautâjumus un uzvedas visneadekvâtâk pret savu slimîbu! Nav pilnîgi nekâda sakara rakstîbai ar izglîtîbas lîmeni - viena vai divas gramatikas kïûdas - cauri, neizglîtots! varu paèukstçt priekðâ, gramatikas kïûdas rodas arî no uztraukuma, kas manî bija, kad rakstîju problçmu! KU! gribi norâdîðu uz tavâm gramatikas kïûdâm? :D
Leila
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
20.10.2006 15:38
KU!
Jebkurâ forumâ ieskatoties, redzu, kas jâpasaka izcilajam gramatiíim, trulo joku îpaðniekam:
Pirms "ka", jâliek KOMATS!
Piemçram, no KU! piezîmçm: "Es gribeeju teikt to ka pat aizejot pie aarsta shodien tik un taa nebuus zinaams kaapeec kaveejas MR"
autorei
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
20.10.2006 15:41
Kas tas par debili saîsinâjumu -MR? Magnçtiskâ Rezonanse vai?
miertiesnese
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
20.10.2006 16:28
Leila, nesatraucies, ja uzdod jautâjumu forumâ, tad rçíinies ar to, ka kâds vienmçr izmantos iespçju izðaut kâdu jociòu, var gadîties arî, ka pateiks ko reâli aizskaroðu, bet vai tad tas jâòem galvâ? Ja neviens nav uzrakstîjis neko no sçrijas "tev tur varçtu bû tas un tas, tas izklausâs pçec tâ un tâ", tas nozîmç, ka nevienam nekas konkrçts nenâk prâtâ. Ja pagadîtos kâds, kam tieði tâ gadîjies, vari bût droða, uzrakstîtu.
Kas attiecas uz ku!, tad tieði viòð vienmçr dod ïoti saprâtîgus padomus, velti sadusmojies. Ja palasîsi uzmanîgâk, tad ne jau viòð sâka piesieties par to "toleti":)))
Nezinu ko darit smieties vai raudat par cilveku stulbumu!
STS no apaksvelas uzlaikosanas - ja nu vienigi d*zeja pec kniebiena, nu tad varetu uz to vainu norakstit!
Sabiedriskas tualetes, baseini un pirtis - ja tur kniebjas tad loìiski ka var sakert STS!

Beidziet sitas bsanas vienreiz pust tapat visi arsti par tam kopa ar koegiem rec un par jums ja tadu pusat konkreti nirdz!
nu, dr.med. tavs texts jau nu nekadi neizklausas pec arsta, ja sita var runat. varbut patiesam kads k-ko nezina, kads aiz kautresanas nokluse patiesibu, bet cits vienkarsi aiz nezinasanas, ko vispar domat, pielauj iespeju par STS utt, un tie iemesli var but pasi stulbakie, banalakie, un kadi tik tur vel ne, bet tas nav tik butiski. svarigakais ir tas, ka cilvex var sadi attiekties pret tiem, kam vins pats zverejis palidzet...

un ko tu teiksi par arstiem, kas jaunai nevainigai meitenei pasaka, ka vinai jau drosi vien k-kada STS ir...patiesiba visparastaka piena sene. a, ko?! Kurs par TADIEM sedevriem iereec???
kastrolis
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
20.10.2006 20:51
ðitâ mâjas lapa ir piebâzta ar visâdiem idiotiem, to te i pa pilnam, nav te ko darît kaut kâdi lohi te tik sçþ,kaut kâdas runcenes, ku , kaut kâdi komati, planti u.t.t. Tikai visus apd...ð un tas arî ir viss
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
20.10.2006 20:54
Leila

Beidz cepties. Zobgaliigaas runas she panesaas taapeec ka tavaa gadijumaa neviens neko sakariigu pateikt nevar. Kas attiecaas uz manu pareizrakstiibu tad mani shis jautaajums neuztrauc jo sheit nav dailjrakstiitaaju forums. Es ceru ka tu manu domu saprati arii bez taa komata pirms ka.
Leila
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 11:10
Ir tâds teiciens latîòu valodâ, ko der iemâcîties arî tiem ,kas nav mediíi ( citçðu latvieðu valodâ) - neizliecies, ja palîdzçt nevari!
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 17:00
Bieþi cirkðòu apvidû iemetas sçnîte, bet neesmu sievieðu speciâlists. Vispâr neizslçdzu sçnîtes plankumu.Puiðiem bieþi uzmetas ðadi plankumu starp sçklinieka maisiòu uz cirkðòiem. Ar klinìerîtes tinktûru to ârstçt nevajag.
Jânçsâ kokvilnas veïa.Bieþâk jâmaina. Nedrîkst ârstçðanâs laikâ silti to vietu ìçrbt. Ja tâ ir sçnîte ,tad palîdzçs Klotrimazola ziede vai Travakorta ziede 2-3x dienâ plânâ kârtiòâ uz sausas âdas.Var apmazgât ðo apvidu ar siltu,bet ne karstu Kâlija permanganâta ðíîdumu rozâ krâsâ(Zilie graudiòi).Pret niezi palîdz Kumelîðu tçjas,Kalcija glukonâta tabletes Pa 1x3 dienâ.Vai Tavegila tabl 1x2 dienâ.Bet daudzus no ðiem preperâtiem dod tikai uz receptes.
nu tacu pie arsta - mars, nekadas pasarstesanas. varetu but tur da jebkas.
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 21:20
kastrolis Wrote:
-------------------------------------------------------
> ðitâ mâjas lapa ir piebâzta ar visâdiem idiotiem,
> to te i pa pilnam, nav te ko darît kaut kâdi lohi
> te tik sçþ,kaut kâdas runcenes, ku , kaut kâdi
> komati, planti u.t.t.

puces, puces aizmirsi! ;)
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 21:27
Ui, kameer puce neiekopeeja veelreiz, es i nesamaniiju sevi ar piesauktu ;-)
puce Tu labajaa sarakstaa tikusi ;-)
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 21:32
Ja òem vçrâ visaptveroðo u.t.t., tad ðajâ kompânijâ ir visi izòemot kastroli.
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 21:51
,,, , plant :D
Moljers
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 21:57
Ja kâds grib dzirdçt gudru padomu, par plankumu uz âdas, tad vismaz vajadþetu to nofotogrâfçt un bildi te ielikt, citâdi tikai zobgalîbas sanâk.
Citâdi sanâk - jûs nezinat, kas man virtuvç smird 3ðo dienu, vai tâ nevar bût zivs, bet varbût kaíis piedirsis ?
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 22:00
Negribeetu gan es te anogjenitaalaa apvidus bildes skatiit...
madcynics uzjautrinoties
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 22:29
...Moljeram - 10 punkti :)))
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 22:30
Es kuro dienu MUSE ievçrtçju, kas Jums uz bildçm nepaskatîties.
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 22:40
Kas ir MUSE?
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 22:42
Skat tçmu: kâdu mûziku Jûs klausaties
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 22:44
Tas MUSE ir tikpat baisiigs kaa sveshs plekjains dibens?
Re: Kas tas dzimumorgânu apvidû!??
21.10.2006 23:08
Nu diez pasarg. Nav, nav briesmîgs (Muse) Dibens kudî trakâks.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 2?
Ziņa: