Prezervatiiva effektivitaate augliigajaas dienaas

Aizsāka Misters 

Labdien.
Man ir radies jautâjums, vai tajâs auglîgajâs dienâs prezervatiiva effektivitâte ir tikpat liela kâ citâs apaugïoties spçjîgajâs dienâs, vai arî tajâs auglîgajâs dienâs tâ effektivitâte ir mazâka???
(sprieþot pec effektivitâtes procentiem kontraceptîvajâm metodçm, jeb vienkârði sakot vai ir lielâks risks apaugïoties?)
Paldies :)
Re: Prezervatiiva effektivitaate augliigajaas dienaas
25.06.2008 11:23
prezervativs savu efektivitiati nemaina ka uz burvja nûjinas mâjienu - efektivitâte ir vienâdi neatkarîgi no augligajam dienam.
lielaks risks neatkarigi no izveeletas kontracepcijas protams ir augligas dienas, tâpec jau tam tâds nosaukums:)
Tatad nodarboties ar sexu izmantojot prezervatiivu ir vienlidz droshi kaa "augligajaas" dienas, taapat arii citas apaugljoties speejiigajaas dienaas? :)
Re: Prezervatiiva effektivitaate augliigajaas dienaas
25.06.2008 18:03
no prezervativa kvalitates viedokla jaa no citu apstaklu sakritibas viedokla - iespeja palikt stavokli ir lielaka. palasi kadu gramtu par sievietes un viriesa fiziologiju.
Re: Prezervatiiva effektivitaate augliigajaas dienaas
26.06.2008 12:33
"Tatad nodarboties ar sexu izmantojot prezervatiivu ir vienlidz droshi kaa "augligajaas" dienas, taapat arii citas apaugljoties speejiigajaas dienaas? :)" ©

Hmmm. "augligajaas" un "apaugljoties speejiigajaas" pa manam ir viens un tas pats. :D
Ja domaaji - augliigajaas dienaas un dienaas, kad apaugljoshanaas nav iespeejama, - jaa. Pats prezervatiivs ir vienaadi efektiivs visu laiku - tajaa paliek sperma. Vienmeer. Nemainiigi. Ja sievietei ir ovulaacija, tas nenoziimee, ka prezervatiivs tajaa laikaa zaudee savas iipashiibas.

Toties tas, kas ir neatkariigs no prezervatiiva, un var notikt jebkad - pile pirms, pile peec, nosliideejis, pliisis prezervatiivs - citaa laikaa neatstaaj nekaadu iespaidu, bet augliigajaas dienaas var novest pie gruutnieciibas, jo ir, kam apaugljoties.

Tipa - shajaa laikaa jebkaada sievietes dzimumorgaanu saskare ar spermu var buut par iemeslu demograafiskaas situaacijas uzlabojumam atkariibaa no sievietes augliibas - ir sievietes, kas pret veeju un bumbierenees apaugljosies. Bet var arii nekas nenotikt.

Vispaar labaak lietot prezhus ar spermiciidu.
Re: Prezervatiiva effektivitaate augliigajaas dienaas
18.07.2008 19:42
Aseksuaalaa -> labi uzrakstîts! :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 5?
Ziņa: