daþâdi simptomi

Aizsāka cintinn 

cintinn
daþâdi simptomi
05.10.2008 18:51
Negaidu, lai man forumâ uzstâdîtu diagnozi - tâpçc ir domâti ârsti.

Varbût kâdai ir bijis lîdzîgi vai arî ir kâda noauta, kas tas varçtu bût.

Kâdas nuu jau 3 nedçïas es ik pa laikam mokos ar tâdu kâ vâjumu vai nespçku. Ik pa laikam ir sajûta, ka gribu vemt, bet nekas ârâ nenâk. Ik pa laikam tikai kaut kas mazliet uznâk uz augðu un tad ir mazliet tâda kâ vçmiena sajûta jau mut", bet tas arî viss - tâdas riktîgas vemðanas nav. Pçdçjâs dienâs visspilgtâk ðie vâjumi/nelabumi izpauþas no rîtiem, tad paguïu ilgâk, un tas pat aplîdz.

Nâkamâ lieta ir tâ, ka daudz bieþâk gribas iet uz tualeti, arî tad ja daudz neko dzçrusi neesmu.
Mugura arî tâ kâ iesâpas.
Vçders arî mazliet tâ kâ uzpûties - pat no rîtiem, kad tikko kâ pieceïos un çdusi neko neesmu.

Bija doma, ka varbût esmu stâvoklî, bet MR sâkâs, 2 dienas pirms gaidâmâ laika, 2 dienas gan nekas diþs nav, tâ kâ var teikt, ka paredzçtajâ laikâ. Patiesîbâ noplaka visas manas cerîbas. Visdîvainâkais sekoja pçc 2 dienâm - kad 7 dienu vietâ MR asiòoðana bija tikai 2 - 2.5 dienas. Pçc tam pçkðòi tâs izbeidzâs, un bija 1-2 piles rozâ vai brûnganu izdalîjumu dienâ.

Biju pie ârsta, man izrakstîja dzelzs tabletes. Dzeru, labâk vçl neplaiek, kaut gan dzeru tâs tikai 10 dienas un saprotu, ka, lai tâs iedarboties, jâpadzer ilgâk.

Gribçju tais"t tomçr grûtniecîbas testu, bet tomçr kaut kâ bail no negatîva rezultâta, tâpçc gribas varbût pagaidît lîdz nâkamajâm MR, cerot, ka tâs tomçr nesâksies.

Nu tad tâ - varbût kâda nojausma, kas un kâ?
Re: daþâdi simptomi
05.10.2008 20:38
labâk taisi testu, ja negatîvs, atkârto pçc nedçïas.
Re: daþâdi simptomi
06.10.2008 21:57
Varbuut tieðâm stâvoklî?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 16?
Ziņa: