Delikats jautajums

Aizsāka Amarillis 

Amarillis
Delikats jautajums
18.10.2008 01:32
Mani jau kadu laiku nomoka pavisam apkaunojosha situacija - diezgan biezhi no vaginas nak gaiss ar taadu skanu kaa parasti ir gaazes purkskhji no citas vietas. Un tas NAV seksa laikaa, to vel kaut kaa vareetu saprast un izskaidrot. Bet vairumaa gadijumu ir taa, ka esmu nosedejusi kaadu laiku diivaanaa vai kreeslaa un tad pieceloties un sakot kusteties ir taas briesmigaas skanas. Un turklaat man nekaadi nesanaak to procesu aptureet, teiksim sasprindzinot muskulus vai saspiezot ciskas. Labi, ja esmu viena savaa istabaa un neviens to nedzird. Es neesmu vairs nekaada tiinu meitene, jau krietni paari 30 gadiem un nesaprotu,kas tas ir.Kapeec taa ir.Un galvenais - KO LAI DARA??? Es loti ceru,ka nevienai ar saadu problemu nav jaanomocaas,bet ja nu tomeerkadai ir sada nelaaga pieredze bijusi, varbut vareetu padalities pieredze, kaa ar to tikt galaa.
Paldies jau ieprieks!
sasa
Re: Delikats jautajums
20.10.2008 17:07
Ja godîgi, tad man arî tâ ir gadîjies. Pieïauju, ka tas ir tâdçï, ka gaiss kaut kâdi tiek iekðâ makstî un tad, spiediena rezultâtâ, nâk atpakaï. Varbût kaut kas nav kârtîbâ ar maksts muskuli...
Re: Delikats jautajums
20.10.2008 18:27
man ir 17 gadu un man ari ta ir gadijies
Amarillis
Re: Delikats jautajums
21.10.2008 16:33
Nu man tas nav bijis reizi vai paaris, bet gandriz katru dienu gadaas.

Par to muskuli. Vai vareetu palidzeet tas muskula treninsh (sasprindzinat un atbrivot) ?? Bet ja nu vaina nav ieks taa?? Kur tad vinsh man vareetu but taa izstaipijies,ja espat bernus neesmu veel dzemdejusi???
Adriana
Re: Delikats jautajums
22.10.2008 21:28
Negribâs biedçt,bet varbût,ka tie ir kâdi mikroorganismi,kas veido gâzi?
Sise
Re: Delikats jautajums
24.10.2008 12:27
Beidz satraukties, tâ taèu visiem ir gadîjies! Tu droði vien dziïâs pozâs mîlçjies, tad tâ toèna notiek! :))
Re: Delikats jautajums
24.10.2008 19:37
sveiki,
man ari ta ir gadijies. seksa laika tas ir regulari, bet kadreiz bija ari tapat vien no ritiem utml. diezgan mulsinosi, piekritu. es ari tam neradu izskaidrojumu-prata vienigi doma par gaisu, kas iekluvis tur... bet man vienkarsi ar laiku si problema pazuda. neko speciali neesmu darijusi... iespejams vaina tiesam muskulii. patrenet to jau nenaks tapat par launu :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 2?
Ziņa: