Depresija grûtniecîbas laikâ

Aizsāka Elizabete27 

Elizabete27
Depresija grûtniecîbas laikâ
07.01.2009 12:45
Labdien!
Man ir grûtniecîba 3 mçneðus. Fiziski jûtos normâli, bet man ir nenormâla depresija. Bailes, uztraukums, intereses zudums. Neko negribu darît un ðíiet, ka dzîvç vairs nebûs nekâ laba. Grûtniecîba bija plânota, bet ar tâdu briesmîgu psiholoìisko stâvokli es nebiju rçíinâjusies. Viss, kas lîdz ðim sagâdâja prieku, tagad uztrauc. Ïoti satrauc tâs runas par krîzi visapkârt. Jûtos noþçlojaa, ka krîzes laikâ vçl bçrnu nolçmu dzemdçt. Varbût varat ieteikt kâdu speciâlistu. Varbût ir lîdzîga pieredze. Liels paldies!
Re: Depresija grûtniecîbas laikâ
07.01.2009 14:09
krîzes laiks ir labâkais laiks bçrna dzemdçðanai :)

1. Tevi nevar atlaist no darba ne tagad, ne dekrçta atv. laikâ, ne bçrna kopðanas atv. laikâ, kas kopâ ir 2 gadi;
2. garantçti saòemsi mâmiòalgu un pabalstus

kamçr sçdçsi ar sîci, gan jau situâcija valstî nostabilizçsies :)
Re: Depresija grûtniecîbas laikâ
07.01.2009 14:26
ja Tev pietiek ar to, ka vari mainiit skatu uz lietaam un ja Tev tas izdodas, tad es pievienojos Puucei + muusu mammas vecmammaam vispaar kara un druumaa peeckara laikaa dzima. parunaa ar sievieteem, kas var atbalstiit, kas nebiedee un nevaimanaa. ne virtuaali, bet ar paziistamaam. mamma? viira/drauga mamma? kaada radiniece? labi, ja vecaaka ar dziives pieredzi. pastaasti, kaa juuties. bet neej pie niigriem cilveekiem, kas vaimanaa par kriizi un valdiibu. mees tur neko nevaram mainiit. shaadas vaimanas ir bezjeedziigas. taatad -- vairies no taadiem. TV u.c. zinjas ir pilnas negaacijaam. es, piemeeram, neskatos, jo man netiik klausiities citu bailees.

ja iedomaajies vissliktaako scenaariju, ka Tev ir galiigi gruuti ar naudu..., tad ir mammu SOS, kas var paliidzeet, ir visaadas labdariibas organizaacijas, bazniicas. badaa ne Tu, ne beebis nenomirs.

ja Tu nekaadi netiec galaa un gribi speciaalistu, tad psihoterapeits...

www.psihoterapija.lv
Re: Depresija grûtniecîbas laikâ
09.01.2009 08:33
ES pat laikam drîz pie vecmammas uz pusdienâm neieðu, tas vairs nav pacieðami, visu laiku òemâs ap krîzi un pat par lietâm, ka svinju neskar, es saku,-viss pieteiek, negribu neko dzirdçt, ðî tik maï un maï un ta brînâs, kâpçc mazmeitiòai VD :))

A, kâ tas ir, ja stâvoklî, ta toch nevar atlaist, neatkarîgi no tâ cik nedçïas vai mçneðus esi grûta?
Re: Depresija grûtniecîbas laikâ
09.01.2009 13:40
Galnais, lai esi paspeejusi darba deveejam iesniegt ziimi, ka esi staavoklii. Man taa liekas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 22?
Ziņa: