Hematoma dzemdē

Aizsāka Elizaaa. 

Hematoma dzemdē
18.03.2009 11:54
Man ir 6 grūtniecības nedēļa un hematoma. Smērējas jau no kādas 3 gr. nedēļas. Tagad jau 2 nedēļas esmu gultas režīmā, bet brūnie smērējumi turpinās.Auglim sirsniņu redzēja. Dakteru viedokļi atšķiras - slimnīcas daktere saka, ka tas nav labi, ka smērējas. Bet USG ārste teica, ka tas ir normāli un tik ātri nebeigsies, jo hematoma dalās ārā. Kam lai ticu, kā lai neuztraucos ???
Kam vēl tāda problēma bijusi - lūdzu padalieties kā tas bija un vai viss veiksmīgi beidzās ?
pienene
Re: Hematoma dzemdē
19.03.2009 22:00
Man arī bija hematoma ap 5./6. nedēļu, par kuru uzzināju pēc akūtas asiņošanas slimnīcā. Viss oki, izdalīsies hematoma un būs kārtībā, tagad gan saudzē sevi - necilā smagumus, ievēro mierīgu dzīvesveidu utt.
Es savu pazaudēju, bet tur nebija hematoma pie vainas, tā man jau bija 2.reize, bet gribas, lai vismaz citām topošajām viss izdodas un nav jāiziet cauri tam, kam es jau divreiz esmu izgājusi!
Turies, saudzē sevi un runājies ar mazulīti! :)
Re: Hematoma dzemdē
20.03.2009 14:39
Turies!!!
Galvenais, nebaidies!
Stresa hormoni auglītim traucē.

Hematoma ir asinsizplūdums, iekšējs zilums, kuram vajag izdalīties vai uzsūkties un sadzīt, atkarībā no lieluma. Nez, kā Tu tādu dabūji, mēbeles cilāji?
Nu jā. kurā slimnīcā esi? varbūt vajag vēl kādam dakterim pajautāt.
Dzemdību nama LAGS centrā man sanāca darīšana ar dakteri Guntu Dāli, viņi tieši specializējas grūtniecības sarežģījumos. Man patika. (Bija pēcdzemdību hematoma un diezgan baisa - no pēcdzemd. asiņošanas viss bija sagājis iekšā.)
Būtu normāli to hematomu ar labu USG aparātu un normālu specu (kas māk nolasīt) vizualizēt, tad varētu pateikt, vai ar bērniņu viss okei, vai hematoma netraucē, cik liels kusaks palicis un kad varētu izdalīties viss.
Elizaaa.
Re: Hematoma dzemdē
21.03.2009 13:25
Nezinu, kā dabūju hematomu - neko smagu necilāju. Grūtniecībai ļoti gatavojos un ātri par to uzzināju. Izskanēja variants, ka hematoma rodas, kad dzemde sāk palielināties un plīst kāds asinsvads. Tagad svarīgākais, lai mazulim viss būtu labi. Otrdien iešu atkal uz USG.
Re: Hematoma dzemdē
11.09.2009 16:34
Sveikas meitenes.Ari man atklaja un USG paradija,ka pie auglja apvalka ir hematoma un esmu tik ljoti sabijusies,ka shausmas.Zinu,ka uztraukties nevaru un stresot,bet ta gribas raudat,jo shi man ir 2.grutnieciba un planota un gaidita.Pati uzzinaju tikai pagasho nedelju,ka esmu stavokli lidz tam neko nenojautu.Ar pirmo grutniecib viss bija kartiba,tapec pat nezinaju,ka kaut kas tads var rasties.Man tagad izrakstija zales,kuras jadzer 10 dienas un tad atkal jaiet uz USG,jo iespejams,ka pie vainas man esot progesterona(vai ka vinju tur sauca) nepietiekamais limenis,un lidz ar to nav kas placentu tagad baro.man dr.teica,ka hematona var to augli izsviest ara,,bet nu teica,ka ir jadoma tikai labas domas un ka lielakoties vinjas uzsucas pashas,ka varot buut bruni izdalijumi
man saka stipri asinjot tad izsaucu atro palidzibu un devos uz slimnicu tur konstateja kad esmu stavokli un ir dzemde asins izpludums saka asinjot 10 februari un vel joprojam asinjo bet tagad arsti teica kad bernam tas nekaite.tagad esmu grutniecibas 3 menesi ceru kad viss bus labi velu visiem veiksmi
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 21?
Ziņa: