Enelbin+Betaserc

Aizsāka Mandara 

Enelbin+Betaserc
15.07.2009 12:12
Labdien! Es griezos pie Jums sada jautajuma. Tagad esmu iesakusi dzert Enelbin+Betaserc, jo ir asinsrites traucejumi galva. Bet nakoso menesi uzsaksim maksligas apauglosanas krio procesu. Sakiet ludzu, vai man butu japartrauc lietot sos preperatus? Vai tas var ietekmet kaut ko? Ka ari varbut mazuli? Ginekologs nevareja atbildet uz so jautajumu, tadel griesos pie Jums. Vai varbut izdzert so 3 menesu kursu un tad iet uz procesu? Paldies jau ieprieks.Loti gaidisu Jusu atbildi.
Re: Enelbin+Betaserc
16.07.2009 10:22
Grūtniecības 1. trimestrī labāk nelietot nekādus medikamentus bez kuriem nevar iztikt. Grūtniecēm pētījumi netiek veikti, dati tiek apkopoti retrospektīvi. Par enelebīnu un betaserku nekādu datu nav, tātad neviens nevar teikt, ka tos droši var lietot grūtniecības laikā. Es domāju, ka Jums ir 2 nesavienojamas iespējas- vai nu turpināt ārstēt asinsriti galvā, vai mēģināt tikt pie bērniņa.
Re: Enelbin+Betaserc
16.07.2009 11:44
Paldies Stella! Bet nu ir doma iziet šo tablešu kursu kādus 2 mēnešus un tad domāt par mazuli. Piebildīšu,ka tas nav ārstējams, diemžēl :((( Bet nu ir man sarunāta jau tikšanās ar ārstu,kurš man pateiks labāk,kā būtu labāk... :)))) paldies!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 15?
Ziņa: