Grutnieciba un aborts

Aizsāka alise 

Grutnieciba un aborts
12.11.2009 16:36
Sakiet ludzu ja aborts ir veikts apmeram 12 oktobrii, vai ir iespejams jau nakamaa menesa sakuma but atkal stavoklii??? Tests itkaa radija negativu rezultatu, bet man ir tadas pasas sajutas ka budamai stavoklii no jauna!!!
123456
Re: Grutnieciba un aborts
13.11.2009 10:51
iespejams ir pilnigi viss. ir dzirdeti tadi gadijumi kad pec aborta nav bijushas intimas attiecibas, bet sieviete atkal palikusi stavokli. nestreso bez iemesla. iespejams tas Tev tikai tapec ka kuru katru bridi saksies menesreizes tapec tadas jocigas sajutas. tas tikai un vienigi varetu but no aborta ;)
Nju man bij ta--- Abotrs bij no rita, pec tam asinjosana jau beidzas 5cos vakara un nebija kadas 3dienas, pec tam bija tadi ka bruni izdalijumi un tad atkal nekaa.Ar viru jau domajam ka viss, asinjosanas vairs nebus un ka viss kartibaa!!!Pec dzimumakta bija tada neliela asinosana un smeresanas amperam pusotras nedeljas garumaa.tas sanak uz 27 datumu man beidzas visi smerejumi un divainie izdalijumi.Izsargajamies ar ta saukto partaukto dzimumakta metodi. Logiski spriezot stavoklii nevaretu buut, bet tas sapigaas kruutis un nelabaa duscha. Varbut testu par atru biju taisijusi.Un vispar kads ir minimalais laiks ko tests vispar uzrada?Vel vienu abortu veikt negribetos, no ta pasa vel neesu atguvusies. nju ceru ka tas viss uz nervu pamata.Divi mazuli jau man ir tapec arii ir tads satraukums un ta debilaa kriize vel!!!
123456
Re: Grutnieciba un aborts
13.11.2009 12:39
neuztraucies tik loti. tiesham domaa pozitivas domas.
bet velos pateikt to ka partrauktais dzimumakts nav izsargashanas, jo ne tikai virietim sekla noplust pashas beigas. padomaa par to.
atrakais ja nemaldos bija 2 nedeljas kad uzrada, bet arii tad var kludities. atliek tikai gaidit un jataisa otrais tests.
Ar tada veida izsargasanos nodarbojamies jau 6gadus un lidz sim viss bija kartibaa.Visa triis grutniecibas bija apzinatas.Bet ja ceturto reizi esmu tad man nav skaidrs ka tas var but ja 6gadus viss bija ok!!!!!!!!!!! Vai tad pec aborta viss tik atri nostabilizejas ka tik var palikt atkal stavoklii???
esla
Re: Grutnieciba un aborts
13.11.2009 20:52
alise var un visdrosakais un atrakais ir hcg analize, kas maksa tik pat cik normals jutigs tests.
Nju ja kas arii bus tad protams dzemdasu arii treso.Vel vienu abortu es neizturesu morali!!! Ja varam pabarot divus mazulus un vel vienam maksat alimentus tad jau asii so (gaidamo) varesim pabarot.
Paldies jums par atsaucibu un viedokliem!!!
Gribēju pajautāt,cik ilgs laiks vajadzigs,lai pēc aborta atkal varētu turpināt dzimumdzīvi?Vai to var jau darīt dažas dienas pēc aborta?Un vai pastāv tāda iespēja pēc aborta jau nakamajā nedēļā palikt stāvoklī?
Ilza!!!
Re: Grutnieciba un aborts
30.12.2009 23:51
Nezinu, vai uzskatos ir kaut kas mainījies, bet vēl pāris gadus atpakaļ uzskatīja, ka nevar dzīvot dzimumdzīvi apmēram 2 nedēļas vai pat mēnesi.
paartrauktais dzimumakts nav izsargaashanaas - tas or speeciigs paliigliidzeklis kaa tikt pie beebiisha - vismaz mees taa tikaam :)
Re: Grutnieciba un aborts
07.01.2010 13:15
sviests,dzīvo ar vīru un nezin,kas ir kontracepcija!!!!
ir cilveki ,kas nedrikst likt spirales veselibas nolukos un dzert tabletes un ko tad viniem darit ja ir viiesi kas principiali nelieto prezervativus jo spiez rive un nepatik vilkt.kontracepcija smiekli nak .
Re: Grutnieciba un aborts
10.01.2010 12:58
Nju ja principiāli nelieto,tad lai nebrīnās par sekām! :D
Re: Grutnieciba un aborts
10.01.2010 13:21
...Un kur jūs tādus durņus atrodat? ...
Dzimumdzīvi ieteicams uzsākt ne ātrāk kā 2 līdz 3 nedēļas pēc aborta, kad ir atjaunojies dzemdes
dabiskais aizsargslānis, tādējādi novērššot infekcijas iekļūššanu. Ja dzimumdzīvi uzsāk pirms minētā laika,
noteikti jālieto prezervatīvs.
Pirmajās dzimumattiecībās pēc aborta noteikti jālieto kontracepcija, jo ššajā laikā ir paaugstināta
apaugļoššanās iespēja. Grūtniecība var iestāties arī līdz pirmajai menstruācijai!!!
Re: Grutnieciba un aborts
30.01.2010 23:38
,,, Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ...Un kur jūs tādus durņus atrodat? ...


draudzenes vīram, piem., alerģija uz lateksu...
Re: Grutnieciba un aborts
01.02.2010 00:58
puce Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ,,, Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> > ...Un kur jūs tādus durņus atrodat? ...
>
>
> draudzenes vīram, piem., alerģija uz lateksu...

"ir viiesi kas principiali nelieto prezervativus jo spiez rive un nepatik vilkt."

šitie nav latex alerģijas kadri, šitie ir durņi, kam sex v gandoņe kak cvetok čerez protjivogaz... a aborts svēta lieta...
Re: Grutnieciba un aborts
01.02.2010 10:19
mees ar draugu divus gadus miileejamies,paartraucot dzimumaktu,padomaaju,ka nevaru palikt staaavoklii.bet kad ieplaanojaam beeerninu,tad arii paliku staavoklii...katrai sievietei tas ir individuaali,citai tik pietiks ar spermas smaku un jau paliks staavoklii:),citai buus jaapaciinaas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 20?
Ziņa: