ka izraisiit spontaano???

Aizsāka miiljaa 

Ludzu ludzu pasakiek ka izraisiit spontano abortu.Grutnieciba apm.2nedeljas.Esu dzirdejusi ka ir kautkadas zales uz recepes.Man ir tads gimenes arsts kuram tik vajag zalju nosaukumu un vins uzraksta recepti.Varbut kads zin kas tas par zaleem, kaa saucas.ludzu ludzu.
Paldies!!!
Re: ka izraisiit spontaano???
15.11.2009 13:20
Nedomaaju viss, ka shiis zaales izrakstiis gjimenes aarsts. Tam domaats ginekologs.
Arii pret piena seeni utt. man zales izraksta gimenes arsts.Gins man pateica ka tads zaales nav bet s skaidri zinu ka ir.gribetos tikai nosaukumu zinaat!!!
Re: ka izraisiit spontaano???
15.11.2009 16:38
Zaales ir, joprojaam apshaubu, ka gjimenes aarsts taas rakstiis, ja vien draudzeejas ar veselo sapraatu, medikamentozais aborts nav piena seene. Lietojot shiis zaales taapat jaakontroleejas slimniicaa un peec tam taapat tiek veikta dzemdes tiiriishana.
Zinu ka tas ir svecisu veida zales, kuras jaieliek un pec 2stundam apmeram sakas spontanais. Ja grutniecibas laicinjs ir mazins tad tiirisana nav nepieciesama.Dzemde mr veidaa iztiraas pati.Jo statistikas dati ir tadi ka 10 procentus no spontanajiem sieviete nemaz nepamana, ta ir tikai ka stipraaka asinosana.
Nju tad ludzu es varetu uzzinat to nosaukumu.Zinu komatin ka tu zini, jo teici ka zaales ir, tatad zini arii nosaukumu!!!!Ta prieks manis nav spele, tiesam veelos to uzzinaat!!!Kas bus talaak domaju nevienam tur nav nekadas dalas, bus man tirisana vai nebus, galvenais grutniecibas vairs nebus.Neko jau nevar darit ka tads leemums japienem, valsts vainiga!!!!!!
Re: ka izraisiit spontaano???
15.11.2009 18:13
Valsts nu gan nav vainīga, ka kāds izsargāties nejēdz...
Nosaukumu zinu, bet neteikšu. Jo tas ir bezatbildīgi šādas zāles lietot bez kompetenta ginekologa uzraudzības. Tāds nu ir mans viedoklis.
Ta izskatas ka tev svarigi ir paklanciities nevis kadam paliidzet.Un ka tad valsts nav vainiga.neviens uz to neietu ja nebutu tada situacija valstii ka tagad.
Re: ka izraisiit spontaano???
15.11.2009 20:30
..vēl pasaki, ka "treknajos gados" abortus netaisīja...
Vienu abortu jau taisiju,tas bij meenesi atpekal.Dakteri tur runaja ka tagad viss iet kaa pa konveijeri,TREKNAJOS GADOS bijusa 2-3meitenes pa dienu.Tak sto nav ko salidzinaat.

Padoma komatin, ja tev ta butu ka man un kads zinatu , bet neteiktu ka sauc zaales.Padomaa ka tu justos ja kad ssmietos par tavu nelaimi.Turklaat man dakteriite neteica ka pec aborta ir 100procentu lielaaka iespeja palikt stavoklii pat ar visu izsargasanos.
Re: ka izraisiit spontaano???
16.11.2009 12:01
..nezinu gan, kurā mikroklīnikā bija 2-3 aborti pa dienu bijuši... aizej pie sakarīga ginekologa un pateiks Tev un izraksīs tās zāles... un pie reizes par kontracepciju painteresējies... diez kas tos 100% tā samērīja? ...
vijolīte :)
Re: ka izraisiit spontaano???
18.11.2009 15:11
Jēziņ...meitenīt, pirms mēnša aborts un jau atkal stāvoklī, un tajā vainīga VALSTS???
Jā, par to, kā bērnu uzturēt, ja nav darba u.tt., varētu kkā vainot valsti, bet, ja viens cilvēkbērns, kurš liekas vēl pavisam jauns, jo tā īsti pareizi rakstīt nav iemācījies, tā vietā, lai mācītos pareizrakstību, pisās nepārtraukti un ta vēl, mūsu laikos, kur VALSTS:) piedāvā dažādas iespējas, lai tā grūtniecība neiestātos, ik mēnesi paliek stāvoklī...un tajā vaino VALSTI:))))))))))
Tīri cilvēcīgi jau saprotu, ka gribas to lietu nodarīt bez dr.ķirurgiskās iejaukšanās, bet...
Un, pirmo reizi dzirdu, ka pēc aborta 100% pieaug apaugļošanās iespēja...tad jau tām sievietēm, kas netiek pie bēbja ir radusies panaceja-uztaisa tīrīšanu un re...!!! Vnk pēc aborta VAR palikt stāvoklī un viss.
Mīļā neņem ļaunā ko rakstu, bet nevarēju noturēties. Vb, pirms tā no sirds seksot, vajag tomēr sasniegt vismaz kkādu, ne tikai fizisku, bet arī garīgu briedumu?

,,, pasaki tak viņai to nosaukumu, lai meitēns nemokās.
Pirmamkartam jaatvainojas par garumziimju nelietosanu,tacu atrodos arzemes un Lv valoda nav man uzstadita datoraa. Par siim saucamajam tabletitem,ko arsts tev var izrakstiit-saku uzreiz-neizrakstis. Tu doma par medicinisko abortu,ko veic tikai viena klinika pasreiz Riigaa un noteikti gimenes arstiem nav iespeja izrakstit siis zaales. Tabletite divas reizes jadzer,pec kuras izdzersanas aptuveni pec pusstundas iestajas sapes,kas pariet speecigakas un nekontrolejamaakas,kas noved lidz abortam. Un uzreiz varu teikt,ka tas nav nekas nesapigs,tiesi preteji-sapes ir pat neizturamas brizam un sis proceduras laikaa Riigaa tevi uzmana profesionals arsts vai medmasa. Es sadu proceduru veicu arzemes un zinu,ka nav tas patikami un turklat loti nozeloju savu lemumu.
Var ari but iespeja,ka aborts bijis nesekmiigs,jo nu menesis tik pagajis un jau esi stavokli?????? Nedaudz neiespejami...Lai nu ka,novelu tev visu labaako un iesaku apmekelt ginekologu,lai izraksta kadu kontracepciju,jo nevar taa speleeties ar savu veselibu un dzivibu,ka nepartraukti palikt stavokli un veikt abortus.
Par klinikas nosaukumu un atrasanas vietu sameklee internetaa un zinu,ka tas LV izmaksaa 50LS.
Veiksmi!
Seila
Re: ka izraisiit spontaano???
17.12.2009 23:25
es gan kaut kur lasīju, ka daudz dārgāk.
miilja
Re: ka izraisiit spontaano???
08.01.2010 02:13
Paldies Seila!!!
klera
Re: ka izraisiit spontaano???
08.01.2010 22:02
Man tādas zāles iedeva ginekologs. Cik zinu, tad tās aptiekā nemaz nevar nopirkt. Var dabūt tikai pie ārsta. Nosaukumu neatceros. Maksāja 70Ls. Teikšu godīgi - otro reizi nekad mūžā tādas sāpes nepārciestu. Ir jāizdzer 2 tabletes ar starplaiku. Pēc pirmās tabletes sāpes sākas tādas kā dzemdībās. Papildus vēl vemšana, vājprātīga asiņošana un vājprātīga caureja. Es gaudodama pa zemi rāpoju. Ārzemēs tādas zāles liek dzert ārsta uzraudzībā un ir iespēja saņemt pretsāpju poti. Man nācās samierināties ar ibumetinu, no kura pirmo reizi dzīvē nejutu ne mazāko efektu. Nekāda papildus tīrīšana nebija vajadzīga. Bet risks, ka tas nebeidzās ar abortu tomēr pastāv. Ja viss neiztīrās 100% aborts ir neizbēgams.
Re: ka izraisiit spontaano???
15.01.2010 19:51
Nedomāju ka Palikt stāvoklī tā ir nelaime...
vnk kad nodarbojies ar sexu lieto kaut tās pašas kontrakcepcijas stabletes...
domaa ka katru mēnesi taisiisi abortu? :D
padomaa ar galvu ko dari, nākotnee nožēlosi ko esi izdariijusi
Re: ka izraisiit spontaano???
15.01.2010 19:56
sajaucos - pretapaugļošanaas taletes.. :D
es lamājos
16.01.2010 19:01
Ehh..
Neizturēju.
Tā mēs izmirstam, latvieši! Jaunībā entie aborti un kas būs pie trīsdesmit, kad gribēsies, bet kritīs ārā? Padomju gados okei, taisīja čut ne katra pa trīs, bet nebija to pretīgo pārtikas piedevu un bija sporta, pārgājienu, tūrisma propaganda..
Ne jau man žēl, ka sekso pa labi pa kreisi, un ne jau es esmu frigida kaza, ka man skaustu - bet traki, ka jaunās skuķenes neciena sevi! Nezina elementāras lietas par sievietes orgāniem! Tas, ka džeki par to neinteresējas - nu un. Džeki nāk un iet, bet tev taču visu mūžu tos orgānus vajadzēs - veselus, strādājošus un,vēlams, bez vēža. Tava atbildība! Neviena pienākums nav tev ar karoti šīs lietas barot. Padomju laikos sievietes nezināja, preži bija sūdīgi un tabletēm nenormāli blakusefektui, un jā, nebija neta! Bet tagad... Ja vari internetā izlasīt, kā pareizi džekus ķert, minetu taisīt un izģērbties, tad, sorry, tai pašā netā arī šo zālīšu nosaukumu var atrast. Bet pirms tam vajadzētu pie kāda normāla daktera aiziet.
Es tavā vietā ietu uz krīzes grūtniecības centru, tur viņi reāli apstāsta, kas un kā. Tur arī ir ginekologi. No tā nosaukuma nevajag baidīties, tur neviens tā morāli nelasa kā es :) Pameklē netā. Turies. Un padomā - tāpat kā acis, zobi utt., arī tā vieta un viss ar to saistītais mums ir uz visu mūžu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 21?
Ziņa: