Atkārtots aborts

Aizsāka veelossmaidiit 

Atkārtots aborts
25.05.2010 17:33
Sveicināti
Varbūt ,kāds var dot pamodu.Esmu izmisumā.Mēnesi atpakaļ veicu abortu.Mēnešreizes vēl nav šakušas,bet man liekas ,ka atkal iestājusies grūtniecība.Kaut arī biju uzmanīga.Man jau ir meitiņa ,otrajam bernam neesmu vēl gatava.Kā ,lai iet pie ģinekologa,ar tādu kaunu,ka atkal brīnumi.Un vai kādam ir līdzīga pieredze?Un pēc cik ilga laika var veikt atkārtotu abortu?
Re: Atkārtots aborts
25.05.2010 18:29
Un kaa taa uzmaniishanaas izpaudaas?
Re: Atkārtots aborts
25.05.2010 21:23
Es jau zinu, ka mani tūlīt te visādi sāks skolot bet teikšu tā kā jūtu un kā domāju... Ja nebija kauna noslepkavot vienu bērniņu tad ko nu tur sīkumoties ap to, ko padomās ginekologs kad gribēšu slepkavot otru... Un kā tas ir - neesi gatava? Ja reiz grūtniecība iestājās, tātad esi... Cits jautājums, ka negibēji bērnu... Bet kāpēc tad pisies? Tāpēc, ka visi tā dara? Tāpēc, ka piespieda? Izvaroja? Jā, un kā tad izpaudās tā uzmanīšanās?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Atkārtots aborts
25.05.2010 21:37
Ir tada lieta ka KONTRACEPCIJA, esi ari dzirdejusi??? Nu taisit jau var, arstam bus vienalga, bet, ja pec laika gribesi tikt pie berna vai, tad tu to varesi vairs izdarit ir cita lieta un, ja tiksi, vai grutnieciba bus normala! Vispar nobrinities vien var par tiem cilvekiem, neesmu pret abortiem, bet sita te pilniga vienaldziba, nu nez..
monis
Re: Atkārtots aborts
26.05.2010 00:50
Manuprāt, vienkārši jāpieņem likums, kas paredz, ka cilvēkus, kas izdara abortu savas bezatbildības dēļ ir vienkārši piespiedu kārtā jāsterilizē, un visas problēmas būs atrisinātas. Ja cilvēkam akūti pietrūkst smadzenes, tad nav lemts bērnus radīt, toties seksot varēs, cik uziet bez smadzeņu izmantošanas, un, protams, galvenais, ka tiks stipri samazināts šo neētisko operāciju - abortu skaits.
pingvins
Re: Atkārtots aborts
26.05.2010 07:22
Sieviete, cik tev gadu??? Pēc mēneša ''atkal gadīsies'' utt... Padomā taču par KONTRACEPCIJU , šobrīd ir gan riņķi, gan plāksteri, ap 10Ls mēnesī.
Re: Atkārtots aborts
26.05.2010 07:27
Cilvēki mēdz būt dažādi... Man te viena pazīstama jauniete drīz taisās dzemdēt... nedomāju, ka viņa saprata no kā tas vēders palika tik liels...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
pingvins
Re: Atkārtots aborts
26.05.2010 09:54
Ok, es vēl varu pieņemt, ka pirmais bēbis ''gadās''- lielā mīla utt, bet vai tiešām tas viss neizraisa domāšanu par tik elementāru lietu kā izsargāšanos??? Nu bāc, tiešām tā mūsdienu sabiedrība ir tik neizglītota, tik trula.
evy
Re: Atkārtots aborts
26.05.2010 12:13
uzzinaju, ka mamma pirms manis uztaisija vienu abortu.... taa jociigi to apzinaties... esmu 3. beerns gimenee... 2 jau bija... 3. nogalinaaja... mani 4. ... kas tagad sanak 3... dzemdeeja... nevaru izskaidrot, bet ir taa jocigi :/ nezinu ko domaat.
Hmmm....
Re: Atkārtots aborts
26.05.2010 13:07
Jūs cilvēki te esat slimi - jums uzdeva jautājumu, bet jūs tā vietā muldat riņķī un apkārt un vēl moralizējat, tāda sajūta ka te ir vecu tantuku klubiņš, nevis medicīnas forums, cik man te gadījies iegriezties māc stipras šaubas vai kāds te vispār ir saistīts ar medicīnu... Vai jūs vispār padomājat, ka ja viņa bērnu būs spiesta paturēt beigās dzīve varbūt būs sadirsta gan viņai, gan bērnam ?

Teorētiski likumā par aotu veikšanu nav minēts nekas par biežumu http://www.likumi.lv/doc.php?id=80585 et varbūt, ka tas nav īpaši veselīgi
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 10?
Ziņa: