Orala kontracepcija

Aizsāka Ana 

Orala kontracepcija
18.06.2010 13:37
Sveiki,

Butu ljoti pateiciga, ja kads zinoshs cilveks varetu pakomenteet..
Nedzivoju Latvijaa, tapec OK nosaukumi droshi vien savadaki... Vardu sakot, man gim. arsts izrakstija Mycrogynon, saku lietot ka vajad, ar pirmo cikla dienu, bet smeresanas (pat nedaudz vairak par to) turpinajas 3 nedeljas (jau izdzerot 21 tb.).. aizgaju pie gim. arsta atkal, tas pamainija uz Femodene, teica, ka varu uzreiz sakt dzert (tatad nebija 7 dienu partraukums, bet gan tikai 1 vai divas).. saku dzert Femodene, tai poshaa laikaa sakas intensivaka asinoshana, ta ka "menesreizes", bet nu paslaik jau atkal 10. diena, un ka smerejaas, ta smerejas.. pielauju, ka arii sis tbl. man neder..
Stulbakais, ka vel dzivojot LV lietoju oralo kontracepciju kadu laiku, un tadas problemas nav bijushas.. , bet nevaru atcereties nosaukumu.. (tad varetu vismaz spriezhot pec hormonu devaam piemekleet vieteju analogu)..
kadi ieteikumi.. un vispar, kapec tas ta notiek - vai zalek pa svaku manam kermenim, vai par stipru? vietejais arsts neko neskaidro..
liels paldies jau ieprieks...

p.s. varbut arii kads var uzrakstit sarakstu ar visizplatikakam OK lidzekliem, ko LV izraksta.. tas varetu palidzet atcereties ko es dzeru... :) paldies jau ieprieks!!
Re: Orala kontracepcija
18.06.2010 14:00
Es lietoju Diane-35. Ir ļoti laba, ja nav problēmas ar vēnām.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 16?
Ziņa: