Saaukstēšanās profilakse grūtniecei

Aizsāka sieviete1 

sieviete1
Saaukstēšanās profilakse grūtniecei
19.01.2011 14:14
Sveiki!Atkal vēršos pie Jums ar padomu. Man ir apmēram gūtniecības 11. nedēļas vidus. Lietoju Magvit B6, Mamavit un C vitamīnu,kas iegūts no mežrozīšu augļiem, kā arī Utrogest. Gribu kaut ko nopirkt profilaksei, lai nesaaukstētos. Ko Jūs ieteiktu? Varbūt Citrosep, kiploku kapsulas, rinogelu smērēt degunā, vai lietot skuju ekstrakta konfektes utt?Bail nodarīt mazajam pāri. Ko Jūs ieteiktu? Pie ārsta iešu tikai pēc 2 nedēļām.



Edited 1 time(s). Last edit at 19.01.2011 16:19 by puce.
Re: 38
19.01.2011 14:46
C vitamīnu jau Tu lieto, Citrosept būs lieks; man tas vispār nepatīk sava stipruma dēļ, ķiplokus es neņemtu, arī diezgan agresīva viela; rinogels un eikalipta konfektes, manuprāt, ir ok, varbūt aptiekās ir vēl citi gēli degunam, instrukcijās jābūt norādītam par lietošanu grūtniecības laikā.

bet Tev vajadzētu būt sava ārsta telefonam, lai vari piezvanīt. tas nav traucēklis, tas ir tikai normāli.

nomierināties, jo stress grauj imunitāti vairāk par visu. Tu tagad dari vislabāko, ko vari.
sieviete1
Re: 38
19.01.2011 14:52
Mīļš paldies! Es tā arī darīšu - piezvanīšu savam ginekologam un pajautāšu, vai varu vēl ko darīt sava un mazuļa veselības labā.:)
Re: 38
19.01.2011 14:56
Nezinu kā ar ar Vitiron vitamīniem grūtniecības laikā, bet tiem ir lieliska uzsūkšanās spēja.
Periodiski lietojot, baciļi klāt nelīp.
Vitiron ēru mūsu ģimenē aizsāka mamma pēc pārslimotas leikēmijas. Un tā kā viņai pat visniecīgākās iesnas var nodarīt lielu ļaunumu, tad Vitiron ir ideāls līdzeklis atvairīt vīrusus.
Tagad lietojam visa ģimene un rezultāti patiešām ir pārsteidzoši.
Re: 38
19.01.2011 15:07
bez absolūti neizbēgamas vajadzības neuzturēties baciļainās vietās, skalot degunu ar Humer ūdeni (labāk būtu bērnu, bet uzgalis nebūs atbilstošs pieaugušajam) vai mājās gatavotu sālsūdeni. neko agresīvu, stipru, kodīgu, kas var kairināt jebkuru gļotādu, nepārcensties.

Vitiron ir labs, bet grūtnieču vitamīni ir speciāli sabalansēti šim stāvoklim, liekas devas nav vajadzīgas, jo nevajag slogot ķermeni ar lieku vielu izvadīšanu. ja ārsts piekrīt, var uz laiku vitamīnus mainīt, bet ne abus kopā.
Piezvanīju dakterītei. Papildus ieteica pūst degunā Faringos spray, daudz dzer, skalot muti ar sālsūdeni vai tējām u.c.
Paldies,Jums!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 15?
Ziņa: