Neauglība - iesakiet speciālistu

Aizsāka dadziits 

Neauglība - iesakiet speciālistu
21.01.2011 18:08
Labdien, nu jau kādus gadus 10 gaidu un nesagaidu (pašai šobrīd nedaudz pāri 30).
Esmu ilglaicīgi piestaigājusi pie gin. Māras Zumentes (ļoti jauka dakterīte), bet diemžēl bez rezultātiem. Tika konstatēts, ka gan man gan manam partnerim viss ir ideāli. Mēnešreizes gan nav precīzi regulāras, reizēm nobīde ir par kādām četrām dienām šurpu turpu.
Tagad ir nomainījies partneris jau kādus 2,5 gadus, bet arī nekā.
Vairs nevaru apmeklēt minēto jauko dakterīti finansiālu un citu iemeslu dēļ (arī Rīgā vairs nedzīvoju).

Protams, gribētos lai kāds tā vienkārši pasaka, ko tad īsti darīt!
Būšu pateicīga par ieteikumiem vai padomiem, vai vienkārši pārdomām.



Edited 1 time(s). Last edit at 21.01.2011 18:09 by dadziits.
Varu ieteikt dr.Lejiņu vai dr.Treiju kā speciālistu, bet nu cenas apmēram tādas pašas kā pie Zumentes.
Re: Neauglība - iesakiet speciālistu
26.01.2011 11:38
Ja viss ir it kaa kartiibaa, iespejams ir tiri tehniska problema, kas traucē tikt pie berninja. Sievietei augligajaas dienaas izdalaas pastiprinati glotas, kas atgadina olas baltumu - caurspidiigas un slidīgas. Tas ir ka magistrales spermijiem, un ieverojami palidz noklut lidz olshunai. Ja siis glotas neizdalaas, vai izdalaas loti maz, tad praktisi ir neiespejami tikt pie bebja. Vecmaminju metode ir izmantot olas baltumu. Varbut ir arii kadi mediciniski preperati. Neesmu informeta.

Otrs trauceklis ir psihologiskaa spriedze, kas traucee ienjemt mazuli. Aburtais loks. Daudzi pari, kas samierinajusies, ka vinjiem nebus bernu, ir adoptejushi sveshu bernu, un nemaz ilgi nav jagaida, kad piesakas arii saveejais, kas izskaidrojums ar sprieguma nonjemshanu, sevis pienjemshanu, atslabshanu. :)

tresha lieta, kas ir ari svarīga, tas ir uzturs. ja runajam par auglibu, tad uzturu var sadalit divās daljās. Pirmais traucē ovulāciju, otrais labveligi ietekme ovulaciju. Butiibaa, jebkura partika, kas sashupo vielmainju, ir kaitiiga arii ovulacijai. Piemeram kafija, melnaa teja, baltie milti, cukurs... so produktu rezultaatā, cukura limenis asiniis kapj, tas parsniedz normas, organisms izstraadaa insulinu, bet parasti vairaak nekaa vajag, un cukura limenis asiniis strauji kriit un ir zemaks, ka pirms produkta lietoshans. Vielmainja tiek shupota, un tiek teretas energijas rezerves, kas butu bijusas paredzetas ovulacijai. Ieteiktu arii izvairiities no modificetas sojas produktiem, ka sievietei, ta virietim. Ne tikai sojas ella var saturet modificetu soju, bet dazhadi partikas produkti.

Lai tiktu valjaa no kafijas atkaribas, nepiecieshamas divas nedeljas. man personiigi pagaidam nav velmes atteikties. Ja domajat, ka veseligak par kafiju ir dzert Herbalaif rita teju, tad esat maldu celjos, jo shi it ka nevainiigaa teja arii satur labu daudzumu tira kofeina.

Lai veicas!
Es varu ieteikt Dr.Jaroslavu Ļakutinu www.avaclinic.lv
Bijām ar vīru,mums palika tikai tās pozitīvākās atmiņas.Mums citā klīnikā pirms tam bija 3 ICSI mēģinajumi un teica,ka varētu pamēģināt donoru ciklu.Kad atnācām uz AVA Clinic mums uzliktā briesmīgā diagnoze-neauglība sāka izdzist..Pēc pirmā ISCI ar savām olšūnām HCG pēc 14 dienām uzrādīja 320,tad pēc pirmā USG,ka gaidāmi dvīņi.Tagad auklēju mazos un nespēju iedomāties kā būtu bez viņiem.
Lai veicas!
Re: Neauglība - iesakiet speciālistu
04.02.2011 19:45
Priekš kam vairot šo dumjo, bezjēdzīgo populāciju? Vienai pašai garlaicīgi, vai?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 9?
Ziņa: